Select Page
Champ-Sportlocaties

champ.nl / sportpartners /  samenwerking a.s.r. Vitality

Aanmelden         Inloggen

Champ x a.s.r. Vitality

Een samenwerking om meer beweging te stimuleren

a.s.r. Vitality beloont bewegen

Met a.s.r. Vitality, het beweegprogramma van verzekeraar a.s.r., worden mensen gemotiveerd om dagelijks te bewegen.

Via de app kunnen ze gezondheidschecks doen, maar verdienen ze ook punten door stappen te zetten, hun hartslag te verhogen, fietsritten te maken of sportlessen te volgen. En die punten kunnen ingewisseld worden voor de allerleukste week-, maand- en jaarbeloningen! 

a.s.r. Vitality en Champ werken samen

In de a.s.r. Vitality app verzorgt Champ het onderdeel dat gericht is op ‘Challenges, sportlessen & evenementen’. Zo verzorgen wij wij het sportaanbod voor de gebruikers en de techniek waarmee ze kunnen deelnemen aan challenges en evenementen.

Samen doen we er alles aan om meer mensen vaker te laten bewegen. Voor meer informatie over a.s.r. Vitality kan je ook hier kijken.

Wat kan je doen met de a.s.r. Vitality app?

In de a.s.r. Vitality app worden mensen gemotiveerd om dagelijks te bewegen. Deze beweging worden gemeten doordat ze een activity tracker via een fitness app of alleen een fitness app koppelen aan de a.s.r. Vitality app.

Maar er is meer..

Vitality Punten verdienen met sportlessen boeken

In de app kunnen direct sportlessen geboekt worden bij alle sportaanbieders waar Champ mee samenwerkt. Dit betekent dat er meer dan 4.000 verschillende sportlocaties zijn waar de gebruikers van a.s.r. Vitality uit kunnen kiezen. Van bootcamp tot yoga, en van losse les tot rittenkaart of abonnement.

ASR_Mobiel_Hand

Vitality Punten verdienen met QR-code scannen

A.s.r. Vitality gebruikers kunnen ook Vitality Punten verdienen voor het bezoek aan hun eigen sportschool. Hiervoor hebben zij een Persoonlijke QR-code die ze door een medewerker kunnen laten inchecken wanneer ze gaan sporten. Na de check-in wordten de punten automatisch toegekend.

Zo kunnen ze, naast het boeken van een losse les, ook punten verdienen wanneer ze een abonnement hebben bij een van de deelnemende sportscholen.

Vitality Punten verdienen met deelname aan evenementen

Om gemotiveerd te blijven is het natuurlijk belangrijk om doelen te stellen. Zo kun je meedoen aan sportieve challenges in de app, maar deelnemen aan een evenement is ook vaak een mooie stok achter de deur om meer te bewegen.Daarom is het ook mogelijk om Vitality Punten te verdienen door deel te nemen aan geselecteerde evenementen. 

De actuele evenementen bekijk je het beste in de a.s.r Vitality app.

ASR_3telefoons_events

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de samenwerking tussen a.s.r. Vitality en Champ of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via sport@champ.nl.