Partners van Champ

Door samen op te trekken 
helpen we elkaar met groeien

TripAdvisor

Champ en TripAdvisor slaan de handen ineen om reizigers vanuit de hele wereld te laten sporten op Nederlandse bodem. Op Tripadvisor.nl en Viator.com (a TripAdvisor company) vinden reizigers het sportaanbod van Champ, direct online boekbaar zonder abonnement.

Expedia

Op Expedia.nl boeken reizigers vanaf nu niet alleen vliegtickets, hotels, auto’s en bezienswaardigheden, maar ook sport! Het sportaanbod van Champ is op Expedia te vinden en direct boekbaar voor reizigers die op hun vakantie naar Nederland ook de sportschoenen hebben ingepakt.

Albert Heijn

Champ heeft voor Albert Heijn het sportaanbod verzorgd voor hun spaaractie waarbij consumenten sparen voor een 2e kaartje gratis. Dit jaar kan men met een volle spaarkaart niet alleen kiezen voor pretparken en wellness, maar ook  voor sport. Spaarkaarten kunnen tot januari 2020 verzilverd worden.

ING Rentepuntenwinkel

Klanten van ING krijgen spaarpunten voor bankactiviteiten, zoals het gebruik van hun pinpas. Met deze punten kunnen zij in de ING Rentepuntenwinkel terecht. Dankzij de samenwerking met ING kopen klanten in de rentepuntenwinkel nu ook sportactiviteiten van Champ.

Geintreseerd om samen te werken?

Champ staat altijd open voor

een samenwerking.

Stuur een e-mail of bel gerust:

Emailhello@champ.nl
Tel030-30 79 530

Champ business

Volg ons en mis niks

Copyright 2019 Champ B.V. All rights reserved