Partners van Champ

Bekijk hier onze partners. Samen bereiken we meer. Maken we sport fun. We keep you motivated.

TripAdvisor

Champ en TripAdvisor slaan de handen ineen om reizigers vanuit de hele wereld te laten sporten op Nederlandse bodem. Op Tripadvisor.nl en Viator.com (a TripAdvisor company) vinden reizigers het sportaanbod van Champ, direct online boekbaar zonder abonnement.

Expedia

Op Expedia.nl boeken reizigers vanaf nu niet alleen vliegtickets, hotels, auto’s en bezienswaardigheden, maar ook sport! Het sportaanbod van Champ is op Expedia te vinden en direct boekbaar voor reizigers die op hun vakantie naar Nederland ook de sportschoenen hebben ingepakt.

Johan

Samen met Johan brengt Champ sport een stuk dichterbij voor werkend Nederland. In de portal van Johan bieden werkgevers allerlei functionaliteiten aan hun werknemers aan. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, veiligheid, financiën en nu ook sport. Wat een lekkere aanvulling op het aanbod!

Shuttel

Auto, fiets, OV… én sport! Met Shuttel heb je altijd en overal inzicht in je kosten met één flexibele kaart. De alles-in-één-kaart houdt feilloos alle transacties online bij. Het sportaanbod van Champ is nu ook voor gebruikers van Shuttel beschikbaar. Dat is nieuw en hartstikke handig!

Samenwerken met Champ?

Yes! We zijn benieuwd naar wat je in gedachten hebt. We zijn altijd in voor een goede samenwerking. Neem contact met ons op via hello@champ.nl of bel 030-3079530.