Select Page

Sporten met a.s.r. Vitality via Champ

Verdien Vitality punten door te sporten

Sporten is nog leuker en makkelijker met a.s.r. Vitality, daarmee boek je makkelijk de leukste sporten via Champ bij jou in de buurt.

Ga in de a.s.r. Vitality naar ‘Activiteiten’ > ‘Challenges, sportlessen & evenementen’ en zoek onder ‘Doe mee met een sportles!’ naar een locatie waar je wil gaan sporten. Er zijn zo’n 4.000 verschillende sportlocaties waar je uit kan kiezen, dus er is altijd iets bij jou in de buurt. Boek een losse les, een rittenkaart en er zijn zelfs gratis lessen te vinden!

Dat is nog niet alles, want je kan ook extra Vitality punten verdienen wanneer je sport boekt via de a.s.r. Vitality app. Wacht dus niet langer en kom in beweging!

Speciale aanbieding

Boek jouw volgende workout via de a.s.r. Vitality app en krijg €5,- korting met code ASRWEMOGENWEER. Deze is geldig tot en met 13 maart 2022. Of je nou een snelheidsduivel of een waterrat bent: er is altijd wel een sport die bij jou past.

 

Triple mockup

Hoe werkt het?

ic_searchlocation_180x138

1. Zoek een activiteit

Ga in de a.s.r. Vitality app naar ‘Activiteiten’ > ‘Challenges, sportlessen & evenementen’ en kies uit meer dan 27.000 sportactiviteit. Activiteit gevonden? Klik op ‘Boek nu’ en rond je betaling af.

ic_payment

2. Gratis sporten met Champ SportCadeau

Wanneer je als a.s.r. Vitality beloning gekozen hebt voor een Champ SportCadeau giftcard, dan kan je deze inwisselen bij het afronden van je betaling. Zo kun je dus gratis sporten!

ic_fun

3. Geniet van jouw activiteit

Na het afronden van jouw bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Dit ticket is tevens je toegangsbewijs voor het sporten. Veel plezier!

Waar kan ik sporten?

Ga suppen of surfen. Sla een balletje tijdens een potje padel of tennis. Kweek spierballen in de sportschool, werk aan je conditie met bootcamp of word zen met yoga. De keuze is eindeloos wanneer je gaat sporten via a.s.r. Vitality. Door de samenwerking met Champ heb je keuze uit meer dan 27.000 sportactiviteiten. Een kleine greep uit de selectie:

Ben jij een sportaanbieder en wil je meer weten over deze samenwerking? Klik hier

Sportcadeau giftcard van Champ

Voor ieder type sporter

Zet jouw weekbeloning in voor een Champ SportCadeau giftcard. Daarmee wordt het nog leuker om te sporten. Voor 1 tegoed heb je al een Champ SportCadeau t.w.v. €5. Zo boek je makkelijk alle sporten in heel Nederland. Van bootcamp tot yoga en van kickboksen tot apenkooi. Wat ga jij doen?

 

Card
ill_welkom@2x

Over Champ

En, wat ga jij doen?

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?