Select Page

En, wat ga jij doen?

Vrijheid. Fitheid.

Met Champ bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je sport. Van bootcamp, yoga tot padel. En van suppen, tennis tot surfen. Zonder ergens aan vast te zitten. Je kiest uit meer dan 27.000 sportlessen en activiteiten. Door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En, wat ga jij doen?

Champ Iphones met sportactiviteiten

Over Champ

Sporten maakt je blij. Het houdt je fit en geeft energie. Toch bewegen we steeds minder. Om talloze redenen. Van simpelweg geen tijd tot aan kinderen en werk. En van school, corona tot aan de zomer- of winterstop.

Champ schuift al die drempels aan de kant. Maakt sporten weer simpel en toegankelijk. Met Champ boek je eenvoudig een losse les of kies je voor een rittenkaart of abonnement. Gewoon, wat op dit moment het beste bij jou past. 

Met duizenden workouts heeft Champ het grootste, meest gevarieerde sportaanbod van heel Nederland. Zo kun je blijven afwisselen. Blijven proberen en variëren. Sport altijd precies zoals jij wilt. Dat is Champ. Vrijheid. Fitheid.

Champ Illustratie Iphone in hand

Voor wie?

Champ is er voor alle soorten sporters. Voor wie af en toe wilt sporten, wie tijdens de zomer- of winterstop met een rittenkaart wil sporten, of wie zich lekkerder voelt bij een abonnement.

Van de balanszoekers tot de krachtpatsers. En van de snelheidsduivels tot de mooi-weer sporters: Champ is er voor iedereen die in beweging wil komen.

Champ Iphones met sportactiviteiten
Champ Illustratie Iphone in hand
Champ Illustratie Iphone in hand

Meer mensen vaker laten bewegen

Champ brengt mensen in beweging. We maken vitaliteit toegankelijk en nemen de drempels weg die mensen ervan weerhouden om in beweging te komen. Zowel fysiek als mentaal. Ontbreekt het aan motivatie? Weet je niet waar je terecht kunt? Hoe bereik je werkgeluk op body, mind en food? Wij helpen je!

Want wij geloven: There is a Champ in every body.