Select Page

En, wat ga jij doen?

Vrijheid. Fitheid.

Met Champ bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je sport. Van bootcamp, yoga tot padel. En van suppen, tennis tot surfen. Zonder ergens aan vast te zitten. Je kiest uit meer dan 11.000 sportactiviteiten. Door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En, wat ga jij doen?

Champ Iphones met sportactiviteiten

Over Champ

Sporten maakt je blij. Het houdt je fit en geeft energie. Toch bewegen we steeds minder. Om talloze redenen. Van simpelweg geen tijd tot aan kinderen en werk. En van school, corona tot aan de zomer- of winterstop. Champ schuift al die drempels aan de kant. Maakt sporten weer simpel en toegankelijk. Via Champ sport je zonder abonnement of verplichtingen. Maar mét volledige vrijheid. Met duizenden workouts heeft Champ het grootste, meest gevarieerde sportaanbod van heel Nederland. Je zoekt en boekt heel eenvoudig per keer. Zo kun je blijven afwisselen. Blijven proberen en variëren. Ga je alleen wanneer het jou uitkomt. En sport je altijd precies zoals op dat moment bij jouw levensstijl past. Dat is Champ. Vrijheid. Fitheid.

Champ Illustratie Iphone in hand

Voor wie?

Champ is er voor de nieuwe beweging sporters die graag zelf de regie in handen heeft. Die niet vast wil zitten aan één sport, één locatie, of een abonnement. Die flexibel wil blijven en vrijheid belangrijker vindt dan ooit. Liever tien verschillende sporten of locaties uitprobeert in plaats van zich direct bindt aan één. Het ene moment de teugels voor zichzelf strak aantrekt, terwijl hij deze het andere moment lekker laat vieren. Van de balanszoekers tot de krachtpatsers. En van de snelheidsduivels tot de mooi-weer sporters: Champ is er voor iedereen die op zoek is naar een meer flexibele manier van sporten.

Champ Iphones met sportactiviteiten
Champ Illustratie Iphone in hand
Champ Illustratie Iphone in hand

Zit nergens aan vast

Sport via Champ en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Je zit nergens aan vast, sport zonder abonnement en betaalt alleen voor wat je sport. Zo probeer je onbeperkt nieuwe sporten uit. En blijf je flexibel. Bevalt het niet of een keer zin in iets anders? Op vakantie of in een wat minder sportieve vibe beland? Geen probleem. Geen verplichtingen.