Select Page

Great leaders develop Champs

Wij brengen mensen in beweging. Met een glimlach en vanuit positiviteit. Zo stimuleren en motiveren we Europa!

Ontdek meer
Champ.nl aanbod
Champ Iphones met sportactiviteiten

Meer mensen vaker in beweging

Lekker in je vel zitten geeft energie. We weten dat voor ieder mens dit op een andere manier bereikt wordt. En dat is belangrijk. 

Champ is opgericht in 2019. We brengen al jaren meer mensen vaker in beweging. De laatste tijd zien we steeds meer berichten in het nieuws over gezond leven en vooral de mentale gezondheid van mensen. 

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een oude wijsheid. Deze geldt vandaag de dag nog steeds als harde waarheid. Bewegen is belangrijk. Het maakt je creatief, weerbaar en sterk. Voor sommigen is dat wandelen, voor anderen een triathlon. En beiden is geweldig. 

Onze visie is:  ‘There is a Champ in everybody!. En wij helpen jouw graag om jouw eigen Champ te ontdekken. Ons bedrijf, met enthousiaste sportfanatiekelingen, is ingericht om mensen te motiveren en stimuleren om in beweging te komen en te blijven. Hier zijn ook onze services op ingericht. Brengen we jou of jouw organisatie ook in beweging?

Onze diensten en producten

Champ is als bedrijf ook constant in beweging. Vanuit de visie dat we sport en beweging online toegankelijk willen maken, is het mogelijk om alle aangesloten sportlocaties online te boeken of online een abonnement af te sluiten. Hierin beschikken we over het grootste netwerk van locaties in heel Nederland. 

Alle organisaties waar we voor werken, blijven ons constant uitdagen. En daar houden we van! Zo ontstaan nieuwe diensten en producten. Deze maken we vervolgens beschikbaar voor een breder publiek. 

ic_teamwork-1

Corporate Wellbeing programma's

Sportief of techniek? Startend of geavanceerd? Een activiteit of sportartikelen? Het kan allemaal.

ic_alle sporten Champ

Bedrijfsfitness met voordeel

Een clinic, extra lesje padel, baanhuur of een rittenkaart yoga? Voor iedereen iets dat leuk is in heel Nederland.

ic_teameventcompleted

Sportieve Teamuitjes

Iedereen kan sport artikelen gebruiken. Zet SportCadeau in bij Footlocker, Adidas, Aktiesport en Perry Sport!

Champ betaling icon

SportCadeau Giftcard

Sportief of techniek? Startend of geavanceerd? Een activiteit of sportartikelen? Het kan allemaal.

ch_start

B2B Content & Tech Partner

Champ faciliteert asr Vitality met slimme techniek en Albert Heijn met de mooiste sportdeals. What else?

Trots op het vertrouwen van onze partners!

Let's get in touch

We helpen je graag. Vanuit onze ervaring met duizenden medewerkers denken we mee over wat kan werken voor jouw organisatie.

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen met je vraag naar welkom@champ.nl of het formulier hiernaast in te vullen. We reageren snel op je vraag.

Tot snel!

 

Champ BV
Nijverheidsweg 16c
3534 AM Utrecht

KVK: 75441276
BTW: NL860284633B01

Let's get in touch!

We helpen je graag. Vanuit onze ervaring met duizenden medewerkers denken we mee over wat kan werken voor jouw organisaties.

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen met je vraag naar welkom@champ.nl of het formulier hiernaast in te vullen. We reageren snel op je vraag.

Tot snel!