Select Page

Realiseer een cultuur van wellbeing!

Breng mensen in beweging. Met een glimlach en vanuit positiviteit. Zo stimuleren en motiveren we Europa!

Ontdek meer
Champ.nl aanbod
Champ Iphones met sportactiviteiten

Beweging als sleutel voor welzijn

Lekker in je vel zitten geeft energie. We weten dat dit voor ieder mens op een andere manier bereikt wordt. En dat is belangrijk.

Champ is opgericht in 2019. We brengen al jaren meer mensen vaker in beweging. De laatste tijd zien we steeds meer berichten in het nieuws over gezond leven en vooral de mentale gezondheid van mensen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een oude wijsheid. Deze geldt vandaag de dag nog steeds als harde waarheid. Bewegen is belangrijk. Het maakt je creatief, weerbaar en sterk. Voor sommigen is dat wandelen, voor anderen een triathlon. En beiden is geweldig.

Onze visie is:  ‘There is a Champ in everybody!. En wij helpen jouw graag om jouw eigen Champ te ontdekken. Ons bedrijf, met enthousiaste sportfanatiekelingen, is ingericht om mensen te motiveren en stimuleren om in beweging te komen en te blijven. Hier zijn ook onze services op ingericht. Brengen we jou of jouw organisatie ook in beweging?

Onze diensten en producten

Champ is de partner die gezondheid en vitaliteit op de werkplek stimuleert. Dit doen we door het leveren van innovatieve platformen, met content, challenges trackers en beloningssystemen. Ons specialisme zijn organisaties in de sectoren zorg, retail en hospitality. Zo kunnen zij de betrokkenheid van medewerkers vergroten en tegelijkertijd doelen bereiken in het kader van vitaliteit.
Zo moedigt Champ gezonder en vitaler gedrag aan, wat leidt tot hogere productiviteit en een verbeterde werksfeer.

De platformen van Champ zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel werknemers als managers, waardoor de implementatie van vitaliteitsinitiatieven moeiteloos verloopt. Toonaangevende bedrijven maken al gebruik van Champ om hun medewerkers te motiveren en een positieve werkomgeving te creëren.

ic_teamwork-1

Corporate Wellbeing programma's

Sportief of techniek? Startend of geavanceerd? Een activiteit of sportartikelen? Het kan allemaal.

ic_alle sporten Champ

Bedrijfsfitness met voordeel

Een clinic, extra lesje padel, baanhuur of een rittenkaart yoga? Voor iedereen iets dat leuk is in heel Nederland.

ic_teameventcompleted

Sportieve Teamuitjes

Iedereen kan sport artikelen gebruiken. Zet SportCadeau in bij Footlocker, Adidas, Aktiesport en Perry Sport!

Champ betaling icon

SportCadeau Giftcard

Sportief of techniek? Startend of geavanceerd? Een activiteit of sportartikelen? Het kan allemaal.

ch_start

B2B Content & Tech Partner

Champ faciliteert asr Vitality met slimme techniek en Albert Heijn met de mooiste sportdeals. What else?

Trots op het vertrouwen van onze partners!

Let's get in touch

We helpen je graag. Vanuit onze ervaring met duizenden medewerkers denken we mee over wat kan werken voor jouw organisatie.

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen met je vraag naar welkom@champ.nl of het formulier hiernaast in te vullen. We reageren snel op je vraag.

Tot snel!

 

Champ BV
Nijverheidsweg 16c
3534 AM Utrecht

KVK: 75441276
BTW: NL860284633B01

Let's get in touch!

We helpen je graag. Vanuit onze ervaring met duizenden medewerkers denken we mee over wat kan werken voor jouw organisaties.

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen met je vraag naar welkom@champ.nl of het formulier hiernaast in te vullen. We reageren snel op je vraag.

Tot snel!