Select Page

Nog meer manieren om Vitality Punten te verdienen

Verdien Vitality Punten voor je bezoek aan de sportschool

Op zoek naar extra punten om je weekdoel te halen? Vanaf nu kun je ook Vitality Punten verdienen voor het bezoek aan een aangesloten sportschool, yogastudio of zwembad.

Hoe doe je dat?

  • Ga naar jouw sportschool
  • Laat jouw bezoek inchecken door je persoonlijke QR-code te tonen aan een medewerker van de locatie
  • Lekker gaan sporten

Na het inchecken van je bezoek worden je Vitality Punten automatisch toegekend en kan je gewoon lekker gaan sporten zoals je altijd doet.

Je vindt je persoonlijke QR-code in de Vitality app via ‘Challenges, sportlessen & evenementen’, onder het tab ‘Persoonlijk’.

Zo kan je ook Vitality Punten verdienen als je al een abonnement bij een van de deelnemende sportscholen hebt. Of als je een keer je Fitbit of Smartwatch vergeten bent (of liever niet meeneemt).

Veel plezier met sporten!

hand met mobiel

Hoe werkt het?

ic_searchlocation_180x138

1. Ga naar jouw sportschool

Gewoon, zoals je normaal doet. Of misschien ga je liever naar een yogastudio of zwembad, ook daar kan je Vitality Punten verdienen voor je bezoek.

300×300-checkin

2. Laat je bezoek inchecken

Open de Vitality app en ga naar ‘Challenges, sportlessen en evenementen’, onder ‘Persoonlijk’ zie je direct de QR-code die je kan laten scannen door een medewerker.

300×300-sport

3. Ga lekker sporten

Yes, die punten heb je alvast in de pocket. Nu kan je je lesje volgen of je gewone sportroutine doen. Zo belonen we je steeds meer voor beweging.

Zeker weten of jouw sportschool meedoet? Ga in de a.s.r. Vitality app naar ‘Challenges, sportlessen en evenementen’, tik op ‘Vind een les bij jou in de buurt’ en bekijk alle sportlocaties. Staat er een label ‘Vitality Punten’ bij de sportschool? Top! Dan kan je punten verdienen door in te checken.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar support@champ.nl en we helpen je graag verder.

Bij welke sportlocaties kan ik Vitality Punten verdienen?

Om te zien bij welke sportlocaties je punten kan verdienen, ga je in de a.s.r. Vitality app naar ‘Challenges, sportlessen en evenementen’, ‘Vind een les bij jou in de buurt’ en bekijk alle sportscholen. 

Wanneer de sportschool een label met ‘Vitality Punten’ heeft, kan je punten verdienen wanneer je deze locatie bezoekt.

Wat als de medewerker van de sportschool niet bekend is met de QR-code?

Wat vervelend als dat gebeurt. Voor deze service werken we samen met sportplatform Champ en zij doen hun best om de sportscholen van alle informatie te voorzien. Er werken echter vaak veel verschillende mensen bij een sportschool, dus het kan voorkomen dat niet iedereen altijd van alles op de hoogte is.

Mocht de medewerker niet bekend zijn met de samenwerking en niet weten wat te doen met de QR-code, stuur dan een mail met de naam en plaats van de sportschool naar support@champ.nl. Zij zullen hierover contact opnemen met de locatie en deze service toelichten.

Wat als mijn sportlocatie niet meedoet?

Helaas zijn nog niet alle sportscholen aangesloten bij het platform van Champ. Wil je graag dat je bij jouw sportschool ook punten kan verdienen? Stuur een mail met de naam en plaats van de sportschool naar support@champ.nl en wij zullen ons best doen om de locatie aan te sluiten.

Wil jij als sportlocatie dat mensen ook bij jou in kunnen checken? Klik hier om hier vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Hoeveel Vitality Punten kan ik verdienen voor mijn bezoek?

Het aantal Vitality Punten dat je verdient is afhankelijk van welk type sport je bij jouw sportlocatie gaat doen. Een overzicht van het aantal punten dat je verdient per sport bekijk je hier.

Een greep uit de sportlocaties waar je Vitality Punten kan verdienen:

Psst… voor wanneer je die weekbeloning binnen hebt

SportCadeau giftcard van Champ

Wist je dat je jouw weekbeloning kan inzetten in voor een Champ SportCadeau giftcard. Daarmee wordt het nog leuker om te sporten. Voor 1 tegoed heb je al een Champ SportCadeau t.w.v. €5. Zo boek je makkelijk alle sporten in heel Nederland. Van bootcamp tot yoga en van kickboksen tot apenkooi. Wat ga jij doen?

 

Card
ill_welkom

a.s.r. Vitality & Champ werken samen

En, wat ga jij doen?

a.s.r. Vitality helpt je om in beweging te blijven. Champ heeft als missie om meer mensen vaker te laten bewegen. En daarom werken we samen in de a.s.r Vitality app.

Zo kan je meedoen aan sportieve challenges, evenementen én sportlessen boeken. Wat ga jij doen?