Select Page
Champ-Sportlocaties

Registreer         Inloggen

Vergroot jouw bereik

Jouw sportaanbod in de sportlights

Aangenaam wij zijn Champ

Champ staat voor de toekomst van sport. We beschikken over het meest diverse sportplatform van Nederland en hebben de ambitie om méér mensen vaker te laten bewegen. 

Dit doen we door sport voor iedereen toegankelijk te maken, op een persoonlijke manier én voor een scherpe prijs. Met geweldig sportaanbod en met slimme techniek brengen we zo mensen in verbinding met elkaar via sport.

Campagnes: grote sportactivaties met betrokken partners

Champ hanteert een actieve strategie om via partners een miljoenen bereik te genereren. We zijn trots op de bekende merken waarmee we samenwerken. Op deze manier kunnen we sportactiviteiten laagdrempelig aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Zo zetten we samen met sterke merken grote nationale campagnes op.

Grote organisaties waar wij mee samenwerken:

Partners_Club_Communitiy

Champ als community tool

Naast de samenwerkingen die Champ heeft met commerciële partners, biedt Champ ook een community oplossing aan voor organisaties, merken en grote corporates. Daarbij wordt inspanning en ontspanning ingericht om maximale engagement te bereiken met de community van deze bedrijven.

Door de samenwerkingen met a.s.r. Vitality en andere organisaties is het sportnetwerk van Champ beschikbaar voor de honderduizenden gebruikers binnen deze communities. 

Champ levert hiervoor zowel de techniek als de content aan. Op deze manier kunnen we de sportcategorie verder ontwikkelen en op lokaal niveau uitlichten. Dit kan bestaan uit losse lessen, rittenkaarten, samengestelde pakketten of lidmaatschappen, voor iedereen in deze communities. 

Sportlocaties

Deze aanbieders kozen ook voor Champ

Meer sporters laten kennismaken met jouw aanbod?

Het is eenvoudig om jouw aanbod beschikbaar te stellen op Champ en wij werken altijd op basis van no cure, no pay. We helpen je graag om je bereik te vergroten en meer mensen bij jouw club te laten sporten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.