Select Page

Verhoog je Retentie

Lift mee op het grootste sport boekingsplatform van Nederland. Start met het belonen van je leden.

Breng je leden meer in beweging! Doe mee met het grootste sport spaarprogramma van Nederland. 

ic_teamwork-1

Beweging maakt je gezond

Beweging maakt mensen mentaal en fysiek gezonder. Het is dan ook ons doel om meer mensen in beweging te krijgen, en 23% van de gebruikers is binnen één jaar structureel meer in beweging.

ic_challengecomplete

Leden retentie

Het verbeteren van je leden retentie met 5% kan al een positieve impact hebben op je winst marges met 25% tot 95%. Het activeren van je leden helpt hierbij, leden die een succesvolle interactie ontvangen zijn minder geneigd hun lidmaatschap op te zeggen.

ic_nicework

Gave beloningen

Laat jouw leden sparen voor korting op mooie producten en beloningen. We hebben de webshop vol gehangen met mooie producten waar je leden terug voor blijven komen.

ic_group

Beloon je Netwerk Makkelijk en Attent

Samen weer in beweging

Voldoende bewegen en sporten verbetert de fysieke en algemene gezondheid. Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking voldoet aan de beweegrichtlijnen, dit betekent dat 50% dit nog niet doet. En dit vertaalt ook naar jouw leden, niet iedereen is even gemotiveerd om dagelijks te komen sporten. Hier kunnen wij samen verandering in gaan brengen, want leden die vaker sporten zeggen minder snel op.

Makkelijk van start voor iedereen

Hoe werkt het?

1. Wij maken een aantrekkelijk Champ profiel voor je aan met een overzicht van je rooster en boekbare lessen.

2. Check je leden eenvoudig in met de QR code als ze komen sporten.

3. Je leden selecteren zelf voor welk spaarprogramma ze punten willen pakken. En kunnen daar gaan sparen voor mooie korting en beloningen!

ic_account

Hoe ziet het eruit?

Dit is Champ

1000×800

Met meer dan 3800+ sportaanbieders heeft Champ het grootste en meest diverse sport boekingsplatform van Nederland. Naast de sportaanbieders hebben wij ook partners zoals Daka, ASR, Jumbo en Albert Heijn. Deze partners brengen nieuwe leden met zich mee en ook diverse manieren om te sparen. Zoals mooie kortingen op de kleding van Daka of de verzekeringen van ASR. Of landelijke campagnes met de Jumbo en Albert Heijn. Champ stelt jouw bedrijf open naar sporters in heel Nederland! Wil je meer te weten komen over ons platform? Neem dan een kijkje op de site van Champ. 

Vraag vanuit de markt

Hoe is ‘Verhoog je Retentie’ ontstaan?

Wij kregen de vraag vanuit de markt en onze partners bij ASR Vitality en Daka. Zij zochten een manier om hun leden te activeren om meer te gaan sporten en ze hier voor te belonen. Deze leden gaan dus aan de slag, maar waarom zou jij mee doen?

Volledig ontzorgd

Je hoeft zelf niks te doen. Wij zorgen ervoor dat je leden kunnen sparen voor punten en deze kunnen inwisselen voor mooie beloningen.

Geen onverwachte kosten

Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand. Er komen dus geen extra kosten bij voor het betalen of vullen van een webshop.

Gelijk aan de slag

Zodra je besloten hebt mee te doen kunnen we gelijk aan de slag. Na de lanchering begin Mei, zullen je leden nog binnen de week aan de slag kunnen en starten met sparen.

ASR-vitality-1024×246 nn
download

Vraag vanuit de markt

Wat kost ‘Verhoog mijn Retentie’?

We werken met 1 simpel pakket waar alles in zit. Hierdoor is het makkelijk voor iedereen. Je betaalt een vast tarief per maand en wij regelen de rest. Voor het behoud van minimaal 10 leden betaal je slechts het tarief van 1, zeg nou zelf dat is toch een goeie deal? Bij Champ geloven we namelijk in ‘no cure, no pay’ daarmee willen we zeggen dat als jij geen resultaat ziet in de eerste 3 maanden je je geld gewoon terug krijgt.

Standaard: €49,-/Maand
  • Check-in Software
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • IOS & Android Applicatie
  • Webshop Partners
  • Eigen Webshop Slots
  • Opstart Pakket (Incl. Poster, Stickers & social media posts)

(5% korting bij betaling volledige bedrag eerste jaar)

*voor eenmalige toevoeging van € 50,- krijg je je eigen logo + naam op de banner.

*Pakket duur is 1 jaar, hierna maandelijks opzegbaar

“Ik krijg erg veel positieve reacties van mijn leden over de 'Verhoog je Retentie' actie. En ben blij dat we nu een manier hebben hoe we onze trouwen actieve leden kunnen belonen zonder enige moeite!”

– Jan de Roos, Sportschooleigenaar Nijmegen

“Ik merk dat steeds meer leden vaker langs komen en ook vaker ingecheckt willen worden om punten te sparen. Ze komen toch net wat vaker lang als ze bijna genoeg hebben"

– Erik van Haandel, Sportschool medewerker Utrecht

“Mijn leden zijn erg actief aan het sparen, en ze steken elkaar er ook mee aan! Het is toch weer een extra stok achter de deur om te gaan sporten voor sommige leden”

– Astrid Rozema, Franchise eigenaresse sportschool Amsterdam

Ja, wij doen mee!

Meld je aan voor Champ Verhoog je Retentie

Onze Contactgegevens

We horen graag van je!

Zijn er nog dingen onduidelijk? We beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ons bereiken via email op support@champ.nl of telefonisch op                030-3079530. Of kom anders een keer langs op kantor voor een kopje koffie op Nijverheidsweg 16-c, Utrecht.