Select Page

Creeër een cultuur van corporate well-being

Champ is het complete platform voor corporate well-being. Champ activeert, motiveert en inspireert medewerkers om vitaler te worden.

Demo aanvragen
CC_plattegrond

Trots op het vertrouwen van onze partners!

Show that you care!

Maak inspanning en ontspanning bereikbaar, betaalbaar en altijd op maat.  Versterk de verbinding tussen collega’s, bouw aan een gezonde bedrijfscultuur en onderscheid je als betrokken werkgever. Jij focust je op jouw bedrijf, wij zorgen voor betrokken collega’s, die actief bezig zijn met hun well-being!

ic_teamwork-1

Samen aan de slag

Het Champ programma brengt mensen samen. Door techniek en content raken collega’s betrokken en in beweging!

ic_chat

Interactie & Engagement

Maximale betrokkenheid door het koppelen van trackers als Fitbit & Apple Health, met de leukste challenges!

ill_welkom@2x

Beweging, Sport & Vitaliteit

Vitaliteit wordt toegankelijk en fun door beweeg challenges. Sport activiteiten zorgen voor verbinding.

Echt aan de slag!

Maak prioriteit van vitaliteit. Wij zijn Champ. Hét platform voor corporate well-being. Jij focust je op jouw bedrijf, wij brengen jouw bedrijf in beweging. Geef jouw collega’s direct toegang tot +4.000 partners in sport, vitaliteit en welzijn. Door héél Nederland en dus altijd dichtbij.

Dat is Well-being at work. 

champ_lageresolutie-118
champ_lageresolutie-118

Echt aan de slag!

Maak prioriteit van vitaliteit. Wij zijn Champ. Hét landelijke platform voor corporate well-being. Jij focust je op jouw bedrijf, wij brengen jouw bedrijf in beweging. Geef jouw medewerkers direct toegang tot 4.000 partners in sport, vitaliteit en welzijn. Door héél Nederland en dus altijd dichtbij. Well-being at work. Champ.

App_Lander_Beloning3

A Champ in every body

Wij ontwikkelen het vitaliteitsprogramma op maat van jouw bedrijf en maken van jouw mensen echte Champs: bewust in beweging. Met Champ beschik je binnen no-time over de perfecte sport- en welzijnmix voor jouw organisatie. Helemaal op maat van jouw medewerkers. Champ activeert, motiveert en inspireert. Iedereen. Van sportfanaat tot bankzitter. Samen brengen we mensen in beweging op de manier die past bij jouw organisatie.

App_Lander_Beloning3

Samen maken we Champs

Every body is a Champ. Wij ontwikkelen het vitaliteitsprogramma op maat van jouw bedrijf en maken van jouw mensen echte Champs. Met Champ beschik je binnen no-time over de perfecte sport- en welzijnmix voor jouw organisatie. Helemaal op maat van jouw medewerkers. Champ activeert, motiveert en inspireert. Iedereen. Van sportfanaat tot bankzitter. Samen brengen we mensen in beweging op de manier die past bij jouw organisatie.

Organisaties

Collega's werken aan hun well-being

Vitaliteitsnetwerk

Waarom Champ?

Organisaties werken met Champ, omdat we écht de behoefte van het bedrijf achterhalen en hier een passend programma voor samen stellen.

Deze activiteiten hebben een hoge participatiegraad over de linie van management tot de medewerkers. Er is zichtbare verbetering in de feedback die medewerkers geven in hun periodieke onderzoeken over de betrokkenheid van de werkgever bij hun welzijn.

Champ denkt mee en is simpel te implementeren. Ons doel is om het welzijn van medewerkers te vergroten, door het toepassen van gamification, beloning en motiverende best practices. Op deze manier, brengen we meer mensen vaker in beweging. 

ChampFit vitaliteitsapp

Het grootste netwerk van Nederland

Champ brengt jouw bedrijf in beweging. Als het grootste netwerk van Nederland voor zakelijk sporten, corporate well-being en mentale topvorm, maken wij werk van duurzame inzetbaarheid. Padellen in Papendrecht, naar de gym in Groningen of fietsen in Flevoland.

Van voedingsadvies tot slaapcoaching. Met meer dan 60 sporten en een landelijk netwerk van partners in well-being & health is er altijd een match die het welzijn van jouw medewerkers versterkt.

ChampFit vitaliteitsapp

Hoe werkt de Champ well-being aanpak?

Ontdek de verschillende elementen die er samen voor zorgen dat Champ de hoogste participatiegraad heeft met veel tevreden gebruikers.

We werken met een app of web oplossing, waarin we een op maat well-being omgeving voor jouw organisatie maken. Hierbinnen hebben we 7 power features die ervoor zorgen dat jij en je collega’s op een leuke en aantrekkelijke manier met vitaliteit bezig zijn.

Stop met Strava groepen en excel sheets!

Het organiseren van een challenge is easy! Ons platform heeft koppelingen met de 8 (!) meest gebruikte trackers. Naast de ‘losse’ trackers, zoals Fitbit en Garmin, kunnen we ook data vanuit Apple Health, Google Fit en Samsung Health tonen. 

Gamification en Badges

De vitaliteitsapp zorgt voor fun en betrokkenheid. Medewerkers zien vooruitgang, dragen bij aan grotere doelen en verdienen hiermee eeuwige roem! Daarnaast kunnen we de laagdrempelige prestaties ook automatisch belonen. 

Beloningen op maat

Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar als je dan toch bovenaan de ranglijst eindigt, dan mag je ook beloond worden. We voorzien een totaal programma, inclusief eigen beloningen, giftcards en alles wat jij wilt. Samen maken we het leuk.

Challenges voor iedereen

Fun, betrokkenheid en vooral een actieve deelname! Wij plaatsen maandelijks wisselende challenges, die met de trackers makkelijk gevolgd worden. Een ranglijst en prikkelende berichtjes zorgen ervoor dat iedereen in beweging komt!

Engagement gegarandeerd!

Communicatie over het programma is cruciaal. Wij maken het leuk en ontzorgen de organisatie in de volledige content. Mails, lanceringen en apps op maat, pushmessages, maar ook posters, activiteiten op locatie en online seminars!

Ranglijsten en jouw bijdrage

Auto – magisch worden de stappen, kilometers, snelheid of zwemslagen bijgehouden. Hierdoor kun je concentreren op het activeren van het programma en ben je niet bezig met het verwerken van vragen of data! Dat is makkelijk!

Het grootste netwerk in heel Nederland

Beweging, Sport, Coaching en een breed netwerk aan algehele vitaliteitsaanbieders zorgen er voor dat er altijd iets in de buurt zit. Wij zorgen voor een wisselend en passend aanbod. Heb je zelf al partners, dan voegen we deze ook toe!

champ_lageresolutie-28

Create a league of your own

Samen sta je sterker. Op het werk, maar ook op de baan, in het veld of in de gym. Champ maakt in beweging komen en aan vitaliteit en welzijn werken makkelijker en leuker. Via het platform motiveren en inspireren collega’s elkaar, gaan zij samen sportieve uitdagingen aan en vergelijken zij sportieve topprestaties. A league of your own!

Met Champ wordt vitaliteit, gezondheid en well-being een integraal thema binnen jouw organisatie. Voor het bereiken van het beste resultaat helpen wij mee in de communicatie en activatie.

champ_lageresolutie-28

Create a league of your own

Samen sta je sterker. Op het werk, maar ook op de baan, in het veld of in de gym. Champ maakt in beweging komen en aan vitaliteit en welzijn werken makkelijker en leuker. Via het platform motiveren en inspireren collega’s elkaar, gaan zij samen sportieve uitdagingen aan en vergelijken zij sportieve topprestaties. A league of your own!

Met Champ wordt vitaliteit, gezondheid en well-being een integraal thema binnen jouw organisatie. Voor het bereiken van het beste resultaat helpen wij mee in de communicatie en activatie.

Veelgestelde vragen

Welke onderdelen van vitaliteit vallen binnen het Champ programma?

We bespreken wat de échte behoeften zijn en hoe deze betaald kunnen worden vanuit de organisatie. Budget, aanbod, doelstellingen en (on) mogelijkheden vanuit bestaande marktpartijen zorgen er voor dat Champ op dit moment juist hard groeit. We bieden een vernieuwde kijk om mensen duurzaam in beweging te houden!

Ik heb al een vitaliteitsplan, wat voegt Champ toe?

Het samen laten komen van alle bestaande initiatieven binnen de organisatie op 1 logische plek is cruciaal voor het slagen er van. Vaak geeft HR aan dat ze zo veel organiseren, maar dat er niemand mee doet. Tegelijkertijd geven de collega’s aan dat ze niet van alles op de hoogte zijn. Dit lost Champ op. 

Over de as van bewegen en sport, onboarden we collega’s individueel of in teams. Vanuit dit startpunt kunnen we met hen communiceren. Onder thema’s van vitaliteit, komen op hun tijd in de kalender, dan vanzelf ook aan bod. 

Indien er geen eigen plan voor handen is, denken we graag mee over de invulling. 

Verlaagt Champ mijn verzuim?

Als dat jullie doelstelling is, kunnen we meedenken over de oplossing. Wat is daar de oorzaak van en welke aanpak past daar bij? Champ draagt bij aan het verhogen van de betrokkenheid bij de organisatie, het teamgevoel, daadwerkelijke beweging, gevoel van saamhorigheid en waardering. 

We gaan graag in gesprek welke doelen voor jouw organisatie belangrijk zijn. 

Wat kost Champ?

Dat verschilt per oplossingsrichting. Sporten met voordeel in een platform, het ter beschikking kunnen stellen van sportbudget per medewerkers, het inrichten van een whitelabel sportclub voor jouw organisatie met challenges, events en incentive shop, het verzorgen van maandelijkse sportactiviteiten? We kunnen het allemaal, maar wat past voor jouw organisatie? 

Als vitaliteit en wellbeing een paar appels per maand mag kosten, dan plannen we graag een gesprek in!

Vallen de kosten voor Champ onder de WKR?

Dat kan, maar hoeft niet. Dit ligt aan de voorkeuren van de organisatie. Alle varianten hebben we al eens meegemaakt en ook hierover geven we graag advies vanuit de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

Hoe gaat Champ om met de gegevens van mijn collega's?

Veilig en zorgvuldig. Champ kan koppelingen realiseren via een SSO met de meeste HRIS systemen indien gewenst. 

Maar als er juist helemaal geen link kan bestaan tussen de bedrijfsdata en Champ, kunnen we dit ook inregelen. 

Hierover gaan we graag het gesprek aan, waar de wensen en eisen liggen. 

Contact of demo?

We helpen je graag. Vanuit onze ervaring met duizenden medewerkers denken we mee over wat kan werken voor jouw organisatie.

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen met je vraag naar wellbeing@champ.nl of het formulier hiernaast in te vullen. We reageren snel op je vraag.

Tot snel!

 

Champ BV
Nijverheidsweg 16c
3534 AM Utrecht

KVK: 75441276
BTW: NL860284633B01

Contact of offerte?

We helpen je graag. Vanuit onze ervaring met duizenden medewerkers denken we mee over wat kan werken voor jouw organisaties.

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen met je vraag naar wellbeing@champ.nl of het formulier hiernaast in te vullen. We reageren snel op je vraag.

Tot snel!