Select Page

Kom in beweging!

Sportclub Lidl by Champ

Bewegen is gezond en houdt je fit. Bij Lidl vinden we het belangrijk hier aandacht aan te besteden door onze collega’s te stimuleren meer te bewegen voor een gezond leven. Daarom werkt Lidl samen met Champ! Samen motiveren we je om regelmaat in je beweging te brengen. Sterker nog, in Sportclub Lidl beweeg je samen met je collega’s, zodat je elkaar kunt motiveren en helpen. Of het nu gaat om je dagelijkse pauzewandeling, of om trainen voor een marathon: wij helpen je om jouw doelen te bereiken!

Start vandaag nog! 

TeamLidl
Sportclub Lidl - Home

Meld je aan voor Sportclub Lidl en kom in beweging!

Ben jij benieuwd wat Champ en Lidl je te bieden hebben? Meld je dan nu aan voor Sportclub Lidl! Download de Champ app, log in met Clubcode 745433 en je Lidl-gegevens* en kom in beweging!

In Sportclub Lidl vind je onder andere uitdagende challenges, leuke evenementen, een gevarieerd sportaanbod in jouw buurt waar je voor een speciale Lidl-prijs kunt sporten en nog veel meer! Daag je collega’s uit: wie zet de meeste stappen? Wie loop het hardst? Wie fietst het verst? Ga samen met je collega’s wandelen, bootcampen, suppen, padellen, fitnessen, of boek een yoga-sessie en ontspan… 

Verbind jouw tracker en houd je beweging automatisch bij! Zo sta jij straks misschien wel bovenaan de ranglijst en spaar jij alle badges.

Waar wacht je nog op?

Scan de QR-code om de Champ app te downloaden en start met Sportclub Lidl!

QR-code Club Lidl

*Weet je je MyLidl inloggegevens niet (meer)? Klik in de app op ‘problemen met inloggen’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Wij zijn Champ.

Champ is het grootste sportplatform in Nederland. We maken het leuk en eenvoudig om te beginnen met bewegen!

In de Champ app maak jij deel uit van de exclusieve Sportclub Lidl, waar jij teams kan vormen met je collega’s om samen met hen mee te doen aan evenementen of tegen hen te strijden in challenges. Start je eigen team of word lid van een bestaand team. Bovendien vind je in Sportclub Lidl meer dan 4000 sportlocaties waar jij een sport kan boeken. Gewoon bij jou in de buurt!

Of het nu gaat om een dagelijkse lunchwandeling of een full-body workout, een yogales of een padelsessie, een surfdag of een bootcamp: je vindt het allemaal bij Champ. Wat wordt jouw volgende uitdaging? Word lid van Sportclub Lidl en boek eenvoudig jouw sport!

En mocht je nog vragen hebben, bekijk dan eens de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via de chatknop rechts onderin je scherm.

Club Lidl - Challenges

Ga jij de uitdaging aan?

Word jij graag uitgedaagd? Elke maand zetten we een nieuwe dosis uitdagende en sportieve challenges en evenementen voor je klaar in Sportclub Lidl. Verbind een tracker en doe mee aan een challenge. Ga de strijd aan met je collega’s voor de nummer #1 positie in de ranglijst!

Jouw tracker houdt automatisch je voortgang en je ranking bij. Bovendien zorgt deze voor een overzicht van al jouw activiteiten op je profielpagina. 

Verbind een wearable zoals Garmin, Fitbit of Polar met de app, of maak gebruik van apps als Strava, Apple Health of Google Fit op je telefoon om te starten met het tracken van je stappen en activiteiten.

Waarom moet ik een tracker verbinden?

Met een verbonden tracker heb je direct toegang tot je dashboard met al jouw activiteiten, tijden en afstanden. En niet alleen dat: wanneer je een tracker verbonden hebt, kun je deelnemen aan challenges en jouw positie in de ranglijst zien. 

Welke trackers kan ik verbinden?

Je kunt de Champ app verbinden met Garmin, Fitbit, Google Fit, Polar, Withings, Apple Health en Strava. Champ haalt alle data op en voegt deze toe aan jouw persoonlijke dashboard. 

Ik heb geen tracker. Kan ik toch meedoen?

Dat kan zeker! Je hebt misschien geen Fitbit of Garmin, maar je kunt ook apps op je telefoon met Champ verbinden om je voortgang bij te houden, zoals Google Fit, Apple Health en Strava. Om jouw tracker of app te verbinden, ga je naar ‘Instellingen’, klik je op ‘Trackers’ en selecteer je jouw tracker.

Boek jouw volgende sport

In Sportclub Lidl vind je het grootste aanbod sportlocaties in jouw eigen buurt. Klik op ‘in de buurt’  om te zoeken tussen meer dan 27.000 activiteiten. Op een groot deel hiervan krijg jij als medewerker van Lidl extra korting! Heb je iets gevonden wat je leuk lijkt? Boek de activiteit via de app en kom in beweging! Mis je een sport of locatie? Neem dan contact met ons op; wij gaan ons uiterste best doen om deze toe te voegen!

Bovendien kun je via de app niet alleen een losse sportactiviteit of les boeken, maar Lidl en Champ bieden je ook de mogelijkheid om rittenkaarten aan te schaffen of een abonnement te kopen met extra voordeel!

Club Lidl - In de buurt

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Klik op de contact-knop, dan helpen we je verder!

Wat heeft Champ mij te bieden?

Met Champ bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je sport. Van bootcamp tot yoga. En van suppen tot surfen. Zonder ergens aan vast te zitten. Je kiest uit meer dan 27.000 sportactiviteiten. Door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En op een groot aantal activiteiten krijg jij collectiviteitskorting vai Lidl. Dus, waar wacht je nog op!

Hoe moet ik inloggen?

Download allereerst de app.

Klik hier voor Apple.

Klik hier voor Android.

In de app kan je inloggen met Lidl Clubcode 745433 en jouw MyLidl inloggegevens (waarmee je ook inlogt in de We Are Lidl app). 

Hulp nodig? Stuur een mail naar hello@champ.nl of bel ons op 030 – 307 95 00.

Ik heb een sportactiviteit geboekt, en nu?

Je ontvangt een e-mail met alle details over je boeking, inclusief een QR-code. Neem deze e-mail mee wanneer je naar de sportlocatie gaat. Een medewerker van de locatie scant jouw QR-code en jij kunt gaan sporten! 

Welke sporten kan ik doen via Champ?

Van alles! Van yoga tot boulderen, van suppen tot bootcamp en van fitness tot golf. In onze app kan je eenvoudig bekijken welke activiteiten er bij jou in de buurt te boeken zijn! Buiten of binnen, in een groep of alleen… En we breiden ons aanbod wekelijks uit!

Staat jouw favoriete sportlocatie er niet tussen? Laat het ons weten via  hello@champ.nl en we zullen ons uiterste best doen om deze toe te voegen!

Ik wil een geboekte activiteit annuleren. Krijg ik nu mijn geld terug?

Het regent, je wordt onverwachts uitgenodigd voor een feestje, het gras moet gemaaid worden… We snappen best dat je soms andere prioriteiten hebt dan sport. Helaas kunnen we je geboekte activiteit niet meer annuleren. Neem wel even contact op met de sportlocatie waar je geboekt hebt om te laten weten dat je niet komt sporten! Wie weet is er nog een gaatje op een ander tijdstip…

Wat kan ik met mijn verdiende punten?

Heb jij je eerste punten al gespaard? Goed bezig! Op dit moment kun je ze nog niet inzetten, maar blijf ze vooral sparen, want op korte termijn zijn jouw punten geld waard. Stay tuned…

Vul hier je telefoonnummer in

Kies 5 omschrijvingen die jullie aanspreken. Wij houden daar rekening mee bij het samenstellen van jullie sportieve avontuur.