Select Page
BC4

Veelgestelde vragen

Gratis sporten met Lidl bij Champ

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen voor de samenwerking tussen Lidl en Champ waarbij je tussen 23 mei en 31 juli gratis kan gaan sporten. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via hello@champ.nl of bel 030 307 9500.

Veelgestelde vragen

Hoe plan ik mijn proefles in, nadat ik een sportaanbieder heb gekozen??

Nadat jij een les hebt gekozen bij de sportschool waar jij graag een proefles wil uitproberen rond je jouw bestelling af. Als jij een volle spaarkaart hebt kan je dit aanvinken in de checkout en kan jij je gratis proefles claimen. Vervolgens ontvang je een mail met jouw toegangsticket en de gegevens van de aanbieder. Laat de sportaanbieder 3 dagen van tevoren even weten dat jij een proefles komt volgen.

Hoe vaak mag ik gebruikmaken van deze actie?

Zo vaak als jij wil! Hier is wel een kleine kanttekening bij: het gaat om een kennismakingsactie met een sportaanbieder naar jouw keuze. Zo kan het per aanbieder verschillen hoe vaak jij een les gratis kan uitproberern. Dit is te vinden per sportaanbieder op het profiel.

Tot wanneer kan ik gebruikmaken van deze actie?

Jij kan tot 31 juli 2022 jouw spaarkaart inzetten om je gratis proefles te claimen. De les kan jij nog wel inplannen na deze datum.

Ik heb na het afronden van mijn check-out geen bevestiging ontvangen. Wat nu?

No sweat! Het kan zijn dat de bevestiging is beland in de spam of reclame map van je mail. Check daarom voor de zekerheid ook deze mappen. Indien je ook hier geen QR-code kunt vinden, neem dan contact op met Champ via hello@champ.nl. We helpen je graag verder.

Waarom staan er prijzen bij de lessen terwijl ik een gratis proefles mag claimen?

Als jij een activiteit hebt gevonden die jij wil uitproberen kan je doorgaan naar de checkout en hier selecteren dat jij een volle spaarkaart hebt. Hiermee claim jij het “recht” om de les gratis te mogen beoefenen en hoef je uiteraard niks af te rekenen. 

Als ik een aankoop heb gedaan, zit ik dan ergens aan vast?

Absolutely not. Je gaat eigenlijk gewoon een ‘proefles’ volgen bij een sportschool, net zoals je elders een les uitprobeert om te kijken of het iets voor jou is. Je mag natuurlijk altijd vaker gaan sporten via Champ, maar je zit helemaal nergens aan vast.

Ik heb al een abonnement bij 1 van de deelnemende sportlocaties. Kan ik deze stopzetten en combineren met deze actie?

Nee, dat is niet mogelijk. Dit product is niet in te zetten in combinatie met reeds lopende abonnementen bij dezelfde aanbieder. Je kunt natuurlijk wel een andere locatie uitproberen met deze actie.

Ik wil mijn proefles annuleren om in te zetten bij een andere aanbieder. Wat nu?

Dit is uiteraard geen probleem! Stuur een masiltje naar hello@champ.nl en laat ons weten welke les jij graag wil volgen bij de aanbieder naar jouw keuze. Dan cancelen wij de boeking en zetten we deze om naar de les die jij graag wil volgen!

Kan ik na het claimen van mijn gratis proefles het ticket ook aan iemand anders geven?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De toegangtickets zijn namelijk persoonsgebonden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Op champ.nl/faq zie je een overzicht van alle veelgestelde vragen. Mocht je toch nog vragen hebben kun je altijd mailen naar hello@champ.nl