Select Page

Ga gratis sporten met Lidl!

Tijdens het Zomerfeest van Lidl spaar je voor sportzegels en daarmee kun je gratis sporten. Kies uit fitness, yoga, bootcamp, groepslessen, boksen, racketsport of probeer het allemaal. Er zijn meer dan 1 miljoen sportactiviteiten beschikbaar door het hele land. Dus ook bij jou in de buurt.

zegel_Lidl

1. Spaar 5 sportzegels

Bij elke €10 boodschappen spaar je een actiezegel en met 5 zegels heb je een volle spaarkaart waarmee je een sportactiviteit kan boeken.

ch_balls_lidl

2. Kies je sport

Kies uit de 1 miljoen verschillende sport activiteiten die beschikbaar zijn door heel Nederland. Meer volle spaarkaarten = vaker gratis sporten.

ic_start

3. Ga aan de slag

Boek je sportticket en laat bij het bezoek aan de locatie de QR-code van je boekingsbevestiging scannen. Lever je volle spaarkaart in en kom in beweging.

Waar wil jij sporten?

Logo Champ

Zen, fun, sweat en energie; je vindt het met Champ. Wij zijn het grootste sportplatform van Nederland en bieden tijdens de Maand van de Sport 1 miljoen verschillende sportactiviteiten aan. Wij willen Nederland in beweging brengen en met ongekend veel keuze is er altijd wel een passende match!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik gratis gaan sporten?

Spaar tussen 23 mei en 3 juli 2022 sportzegels bij elke €10 aan boodschappen bij de Lidl. Wanneer je een volle spaarkaart hebt kan je een sportactiviteit boeken. Je hebt keuze uit 1 miljoen sportactiviteiten.

Boek je sportticket en laat bij het bezoek aan de sportschool de code van je boekingsbevestiging scannen.

Je kan volle spaarkaarten tot en met 31 augustus inzetten voor een sportactiviteit. Veel plezier!

Hoe vaak mag ik van deze actie gebruik maken?

Zo vaak als jij wil! Hier is wel een kleine kanttekening bij: het gaat om een kennismakingsactie met een sportaanbieder naar jouw keuze. Zo kan het per aanbieder verschillen hoe vaak jij een les gratis kan uitproberen. Dit is te vinden per sportaanbieder op het profiel.

Kan ik vaker bij dezelfde sportschool gratis sporten?

Per sportlocatie kan je slechts één keer een volle spaarkaart inzetten.

Maar… bij sommige sportlocaties mag je met een volle spaarkaart meerdere keren komen sporter. Hoe vaak je exact met sporten kan je terugvinden in het profiel van de sportlocatie.

Smiley face

Copyright 2022 Champ B.V. All rights reserved