Select Page
BC4

Voorwaarden

Champ Back in Shape

Hieronder vind je de actievoorwaarden voor de campagne ‘Back in Shape’ van Champ in 2022/2023. Bekijk ook de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Champ.

Actievoorwaarden Back in Shape 2023

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de campagne ‘Back in Shape’ die op 30 december 2022 van start gaat, hierna genoemd “Actie”. De Actie wordt georganiseerd door Champ B.V. in samenwerking met een van haar campagne partners (hierna genoemd “Partner”). Sportlocaties (“Aanbieders”) kunnen voor deze Actie gratis sportactiviteiten (“Leadproducten”) ter beschikking stellen. Consumenten (“Deelnemers”) kunnen deze Leadproducten tijdens de actieperiode boeken.

Actie en verzilvering

Partner is verantwoordelijk voor uitgifte van vouchercodes tijdens de actieperiode, 30 december 2022 t/m 15 januari 2023. Met een vouchercode kan t/m 15 januari 2023 een ticket voor een Leadproduct geboekt worden op de Actie website van Champ, door een Deelnemer bij een van de deelnemende Aanbieders. Bij Aanbieders gelden de voorwaarden en openingstijden van de organisatie. Aanbieder draagt er zorg voor dat de boekingsbevestiging van de Deelnemer wordt geregistreerd. De Actie is niet geldig voor bestaande leden van de sportlocatie en is niet geldig  i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Geboekte tickets voor Leadproducten kunnen niet verkocht worden of overgedragen worden aan andere personen.

Facturatie

De actieperiode is de periode waarin een Deelnemer vouchercodes kan bestellen bij Partner, dit is van 30 december 2022 t/m 15 januari 2023. De verzilverperiode is de periode wanneer de vouchercodes verzilverd kunnen worden voor Leadproducten, dit is t/m 28 februari 2023. Bij het boeken van een Leadproduct ontvangt de sportaanbieder de contactgegevens van de Deelnemer. De Sportaanbieder dient het bezoek van de Deelnemer te registreren middels QR-code of cijfercode op het platform van Champ. Een geboekt Leadproduct is geldig voor één persoon en kan niet worden overgedragen op anderen.

Gegevens van Deelnemer

Wanneer Deelnemer zich registreert op de Campagne website zullen de persoonsgegevens worden verwerkt door Champ en Aanbieder ten behoeve van deze Actie. Champ en Aanbieder zijn verantwoordelijk voor het verwerken van deze persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Actievoorwaarden voor Deelnemers

  • Tussen 30 december 2022 en 15 januari 2023 kunnen er vouchercodes besteld worden via ah.nl/backinshape. Deze vouchercodes kunnen tot en met 28 februari 2023 verzilverd worden via champ.nl/backinshape
  • Deze actie is enkel geldig bij deelnemende sportaanbieders die beschikbaar zijn via champ.nl/backinshape.
  • Na verzilvering van de vouchercode is het niet meer mogelijk om te wisselen van de gekozen sportlocatie.
  • Per deelnemende sportaanbieder kan je echter maximaal één keer gebruik maken van deze actie.
  • Per deelnemende sportaanbieder kan het sportaanbod verschillen.
  • Geboekte sportactiviteiten zijn persoonsgebonden en zijn niet overdraagbaar.
  • Geboekte sportactiviteiten kunnen op een specifiek moment in de tijd zijn op basis van afspraak. Controleer altijd in de boekingsbevestiging of je vooraf contact moet opnemen met de sportaanbieder.
  • Deelnemende sportaanbieders behouden zich het recht voor om bepaalde dagen uit te sluiten van de beschikbaarheid. Tijdens de actieperiode kunnen sportlocaties en/of activiteiten volgeboekt zijn. Hiervoor geldt: vol = vol.
  • Deze actie is niet geldig voor bestaande leden van een sportlocatie en niet in combinatie met andere acties en/of kortingen. Verzilverde vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Slotbepalingen

Champ en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt als gevolg van de Actie, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van het bezoek aan deelnemende Aanbieders. Champ houdt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de campagne voortijdig te beëindigen. Champ is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de tickets. Neem contact op met Champ voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze campagne via deze website of via 030 – 307 95 00.