Select Page

Nieuwe leads voor jouw club in 2023

Champ staat voor de toekomst van sport in Nederland. Daarom lanceren we vanaf 30 december 2022 met supermarktketen Albert Heijn de Back in Shape weken. Dé sportcampagne voor lokaal sporten waarmee we nieuwe leads naar jouw locatie brengen.

Tijdens deze campagne kunnen consumenten vouchercodes bestellen via de ah.nl/fitdeals (beschikbaar vanaf eind december). Deze vouchercodes kunnen zij via de campagne pagina van Champ verzilveren voor gratis sporten.

Actieperiode om vouchers te bestellen:
30 december 2022 t/m 15 januari 2023

Verzilverperiode voor vouchercodes:
30 december 2022 t/m 28 februari 2023

ic_route

Over de campagne

Hoe werkt het?

ic_couponeuro

1. Vouchercode bestellen

Tijdens de actieperiode van 30 december tot en met 15 januari kan een consument een gratis vouchercode bestellen via ah.nl/fitdeals. Hiermee kan een sportactiviteit geboekt worden op de speciale campagne pagina van Champ (beschikbaar vanaf 30-12-2022)

Grupo 4

2. Locatie en activiteit kiezen

De consument zoekt op de campagnepagina van Champ een stad of plaats om te sporten. Wanneer de consument een locatie en activiteit heeft gekozen, wordt de vouchercode in de checkout ingezet. Daarna ontvangen zowel jij als de sporter de boekingsinformatie per e-mail.

ic_booked

 3. De sporter verwelkomen

Natuurlijk verwelkomt jouw team de sporter van harte, want samen zorgen we ervoor dat meer mensen gaan bewegen.  Een overzicht van alle boekingen kan je altijd makkelijk terugvinden in je profiel via champ.nl/boekingen. 

ic_balls

4. Volledige no cure, no pay

We werken op basis van no cure, no pay. Er zijn dus geen kosten verbonden voor deelname aan deze campagne. Je betaalt slechts een kleine vergoeding per sporter die een activiteit boekt. Voor vragen hierover helpt ons team je graag verder.

Als deelnemer van deze campagne ontvang je van Champ altijd de contactgegevens van de sporter wanneer deze een activiteit geboekt heeft via de campagne. Waar nodig zal de sporter zelf contact opnemen om de exacte datum en tijd van de activiteit in te plannen.

Dit is een unieke kans

Eenvoudig nieuwe leden werven aan de start van het nieuwe jaar

Met deze leadcampagne direct in het nieuwe jaar gaan we mensen in beweging brengen om (weer) te gaan sporten. Misschien ook bij jouw locatie. En het mooiste? Ze kunnen wellicht allemaal lid worden of vaker komen sporten nadat ze ervaren hebben wie jullie zijn.

Het exacte aanbod voor jouw club heeft ons partnerteam met je afgesproken.

ic_bicycle
ic_booked_2

Nieuwe sporters voor jouw locatie

Het aanbod dat jij beschikbaar stelt

In deze campagne bieden we jullie beschikbare capaciteit in de vorm van losse lessen, introductie weken, rittenkaarten of ander aanbod aan.

Wat jullie beschikbaar hebben om nieuwe mensen naar jullie locatie te trekken. Hoe leuker het gratis aanbod is, des te eerder krijg je leuke mensen binnen.

Je betaalt slechts eenmalig een leadvergoeding voor een sporter, ongeacht het aanbod waarmee ze bij jouw locatie komen sporten.

Heb je nog een andere vraag? Bekijk de veelgestelde vragen.

Alles op een rij

Actievoorwaarden

Gratis sporten tijdens de Back in Shape campagne

De actieperiode om gratis vouchercodes te bestellen bij de Albert Heijn is van 30 december 2022 t/m 15 januari 2023. Deze vouchercodes zijn te verzilveren voor een sportactiviteit tot en met 28 februari 2023.

De lessen, rittenkaarten en andere sportactiviteiten  zijn enkel te boeken via de campagnepagina van Champ door de vouchercode in te zetten in de checkout. Als aanbieder krijgt je direct na de boeking een boekingsbevestiging met de gegevens van de sporter.

ic_duo
Start_flags

Laat weten dat jij meedoet aan de Back in Shape weken

Promotie materiaal

Een landelijke sportcampagne vraagt natuurlijk om een grootse aanpak. We willen tenslotte zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om weer lekker te gaan sporten. Via Albert Heijn hebben we zichtbaarheid door middel van in-store communicatie in de vestigingen, met een speciale advertentie in de bonus-folder en met online communicatie op social media en natuurlijk op de website van de supermarkt.

Wil jij ook meehelpen met deze campagne en aan jouw netwerk laten weten dat je meedoet aan deze campagne? Bekijk dan ons social media pakket. Hierin vind je afbeeldingen om te delen op jouw account.

Het grootste sportplatform van Nederland

Voordelen van samenwerken met Champ

Champ heeft als doel jouw bereik te vergroten en is de perfecte marketingpartner voor jouw locatie. Hiervoor starten we campagnes en samenwerkingen met grote, landelijke partners en leveren we sportaanbod en bedrijfsfitness voor grote communities en organisaties. Zo zorgen we ervoor dat sporters jou gemakkelijk kunnen vinden en kennis kunnen maken met jouw aanbod.

Champ heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

  • Gratis deelname aan grote campagnes
  • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
  • Boeking en betalingen veilig online
  • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
  • Verhoog je bezettingsgraad
  • No cure, no pay
ill_welkom_2

Veelgestelde Vragen

Heb jij nog een vraag over deze campagne? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op via hello@champ.nl of bel 030 307 9500.