Select Page

a.s.r. Vitality

Jouw beloning van a.s.r. Vitality

Card

Sport Cadeaukaart

SportCadeau giftcard

Voor ieder type sporter

Of je nu een snelheidsduivel, krachtpatser, adrenalinejunkie of balanszoeker bent. De Sport Cadeaukaart is er voor ieder type sporter. Je hebt keuze uit meer dan 11.000 sportactiviteiten. Door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Van suppen, kickboksen tot yoga. En van padel tot kickboksen. Zo kies je altijd een sport die bij je past. En, wat ga jij doen?

Card

Hoe werkt het?

1 – ASR

1. Zoek een activiteit

Ga naar Champ.nl en kies uit meer dan 11.000 sportactiviteiten. Activiteit gevonden? Maak een profiel aan, selecteer (indien nodig) een datum en tijdstip en klik op ‘Boek nu’.

2 – ASR

2. Verzilver jouw sporttegoed

Kras jouw sportcadeaukaart open, vul de 19-cijferige code in bij Sporttegoed en klik op het plusje. Selecteer vervolgens jouw sporttegoed en rond de bestelling af.

3 – ASR

3. Geniet van jouw activiteit

Na het afronden van jouw bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Dit ticket is tevens jouw toegangsbewijs voor de activiteit. Veel plezier!

Waar kan ik sporten?

Ga suppen of surfen. Sla een balletje tijdens een potje padel of tennis. Kweek spierballen én werk aan je conditie met bootcamp. Word zen met yoga. Haal het kind in je naar boven tijdens apenkooien. Met jouw Sport Cadeaukaart kies je uit meer dan 11.000 sportactiviteiten. Een kleine greep uit de selectie:

Ben jij een sportaanbieder en wil je meer informatie over de samenwerking tussen a.s.r. Vitality en Champ? Lees hier meer

Over Champ

En, wat ga jij doen?

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

ios-android