Select Page

Bezoek de leveranciers van Lidl

Wauw, Lidl bestaat al 25 jaar! Dit willen wij dan ook op een gezonde en energieke manier vieren met al onze collega’s. Nederland staat bekend als hét fietsland en fietsen is heel gezond. Dus wij stimuleren dit graag. Op zondag 18 september zal er daarom een tof event gehouden worden voor al onze collega’s: Tour de Lidl! Tijdens deze dag fietsen wij samen met onze collega’s langs verrassende bezoeklocaties op de fiets, e-bike of racefiets. Zo kun je een bezoek brengen aan een aantal van onze leveranciers. Welke dat zijn, zie je hieronder. Zo krijgen onze collega’s, naast leuke verrassingen onderweg, een kijkje achter de schermen. 

Leveranciers

CCI Snoepfabriek

CCI Snoepfabriek

Elke dag genieten mensen in heel Europa van snoepjes en delen deze met elkaar. CCI is marktleider in de productie van suikerarm en suikervrij snoepgoed. Als fabrikant van snoepgoed bieden zij een breed portfolio traditionele zoetwaren. Kom ook langs bij deze toffe snoepfabriek en proef drop, harde snoepjes, gum, jellies en dragees.

Adres: De Bolder 40, 9206 AN Drachten.
Te bezoeken van 10:00 tot 14:00 uur.

Gulpenerlogo

Gulpener

Al sinds 1826 brouwt de onafhankelijke familiebrouwerij in Gulpen diverse speciaalbieren. Gulpener wil uiterlijk in 2030 al haar bieren brouwen zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen, maar met volledig gebruik van groene energie. Neem een kijkje in de brouwerij in Gulpen! 

Adres: Rijksweg 19a, 6271 AB Gulpen.
Te bezoeken om 11.00 uur met ticket dat je per mail ontvangt.

Bakkerij van der Zee

Bakkerij van der Zee

Bakkerij Van der Zee is een familiebedrijf van de 4e generatie. Onder het motto ‘groot geworden door klein te blijven’ is het bedrijf uitgegroeid van kleine dorpsbakkerij in 1855 tot de moderne broodbakkerij van nu! Hun specialiteiten: echte Fryske sûkerbôle en krentewegge. Kom ook langs!

Adres: Greate Buorren 67, 9263 PL Garyp.
Te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur

Kipster

Kipster

Neem ook een kijkje in de meest mens-, milieu, en diervriendelijke kippenstal ter wereld! Boer Styn zorgt dagelijks voor 66.000 leghennen die allemaal eieren leggen voor Kipster. Een uniek concept waarbij rekening gehouden is met mens, dier en milieu. Kom kijken bij de stallen in Beuningen!

Adres: Hosterdstraat 1, 6641 KB Beuningen
Te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur

Kordaat bier

Swinkels Family Brewers

Nieuwsgierige bierbrouwers opgelet! Royal Swinkels Family Brewers in Lieshout is een Nederlands familiebedrijf uit Noord-Brabant dat actief is in de bier- en frisdranksector. Het concern verkoopt bier van bekende merken, waaronder Bavaria, Swinkels, La Trappe, Palm, Hollandia, Rodenbach en Steenbrugge.

Adres: De Stater 1, 5737 RV Lieshout
Te bezoeken van 11.00 tot 13.00 uur

Vergeer Holland kaasmakerij

Vergeer Holland

Kaasliefhebbers opgelet: Neem ook een kijkje bij Vergeer Holland Kaas in Reeuwijk! Vergeer is specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten binnen Nederland maar ook in het buitenland. Ze staan bekend om onze diversiteit aan verpakkingen en ons brede assortiment porties kaas. Voor ieder wat wils dus!

Adres: Portugalweg 20, 2411 PR Bodegraven
Te bezoeken van 12.00 tot 14.00 uur

Van Loon Group

Van Loon Group

Van Loon Group in Best is een ondernemend familiebedrijf en bestaat uit negen gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. De kwaliteit van hun producten begint bij de bron, want die bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat. Kwaliteit die ze garanderen.

Adres: Ekkersrijt 8825, 5692 JW Son
Te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur

Henri Willig Kaasmakerij

Henri Willig Kaas

Henri Willig maakt als familiebedrijf al sinds 1974 overheerlijke Goudse kaas naar ambachtelijke traditie. In ruim 30 eigen winkels wordt onze kaas dagelijks door vele liefhebbers geproefd, en vervolgens gaan de kazen de hele wereld over. Want Henri Willig maakt elk kaasgerecht of borrelplank écht speciaal. Ontdek de kazen!

Adres: Zeilenmakerspad 5, 1509 BZ Zaandam
Te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur