Select Page

Bezoek de leveranciers van Lidl

Wauw, Lidl bestaat al 25 jaar! Dit willen wij dan ook op een gezonde en energieke manier vieren met al onze collega’s. Nederland staat bekend als hét fietsland en fietsen is heel gezond. Dus wij stimuleren dit graag. Op zondag 18 september zal er daarom een tof event gehouden worden voor al onze collega’s: Tour de Lidl! Tijdens deze dag fietsen wij samen met onze collega’s langs verrassende bezoeklocaties op de fiets, e-bike of racefiets. Zo kun je een bezoek brengen aan een aantal van onze leveranciers. Welke dat zijn, zie je hieronder. Zo krijgen onze collega’s, naast leuke verrassingen onderweg, een kijkje achter de schermen. 

Wil je niet fietsen, maar alleen een leverancier bezoeken? Dat kan ook! Klik op de button met ‘Ik wil deelnemen’ hierboven en vink in vraag 1 van het inschrijfformulier de optie ‘Ik wil alleen een leverancier bezoeken’ aan.

Leveranciers

CCI Snoepfabriek

CCI Snoepfabriek

Elke dag genieten mensen in heel Europa van snoepjes en delen deze met elkaar. CCI is marktleider in de productie van suikerarm en suikervrij snoepgoed. Als fabrikant van snoepgoed bieden zij een breed portfolio traditionele zoetwaren. Kom ook langs bij deze toffe snoepfabriek en proef drop, harde snoepjes, gum, jellies en dragees.

De Paauw brood en banket

de Paauw Brood & Banket

Wie innoveert is succesvol en succes deel je met je partners. Samen met supermarkten zorgt bakkerij de Paauw ervoor dat hun brood en banket dagelijks vers in ons schap terecht komt. Alles voor een tevreden broodklant! Benieuwd naar hoe ze dat doen? Kom een kijkje nemen in de bakkerij in Hardinxveld-Giessendam!

Gulpenerlogo

Gulpener

Al sinds 1826 brouwt de onafhankelijke familiebrouwerij in Gulpen diverse speciaalbieren. Gulpener wil uiterlijk in 2030 al haar bieren brouwen zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen, maar met volledig gebruik van groene energie. Neem een kijkje in de brouwerij in Gulpen! 

Bakkerij van der Zee

Bakkerij van der Zee

Bakkerij Van der Zee is een familiebedrijf van de 4e generatie. Onder het motto ‘groot geworden door klein te blijven’ is het bedrijf uitgegroeid van kleine dorpsbakkerij in 1855 tot de moderne broodbakkerij van nu! Hun specialiteiten: echte Fryske sûkerbôle en krentewegge. Kom ook langs!

Delicia Tilburg

Delicia

Als decoratie in je toetje of met een laag boter op brood: iedereen kent wel hagelslag! Melk, puur en wit en zelfs met een kleurtje, van heel klein tot XXL formaat… Je kunt zelfs kiezen voor hagelslag met inclusions. Delicia in Tilburg is dé expert op het gebied van chocolade hagelslag en maakt voor ieder wat wils. Kom kijken en proeven!

Bolletje museum

Bolletje Museum

Doe een stapje terug in de tijd en ervaar de ouderwets gezellige sfeer van Bolletje in het Bolletje museum in Almelo. Omringd met oude bakmachines, oude bakvormen voor brood, beschuit, roggebrood, koekjes en taarten, jarenoude beschuitbussen, krantenknipsels, oud reclamemateriaal en nog veel meer.

Kipster

Kipster

Neem ook een kijkje in de meest mens-, milieu, en diervriendelijke kippenstal ter wereld! Boer Styn zorgt dagelijks voor 66.000 leghennen die allemaal eieren leggen voor Kipster. Een uniek concept waarbij rekening gehouden is met mens, dier en milieu. Kom kijken bij de stallen in Venray of in Beuningen!

Kordaat bier

Swinkels Family Brewers

Nieuwsgierige bierbrouwers opgelet! Royal Swinkels Family Brewers in Lieshout is een Nederlands familiebedrijf uit Noord-Brabant dat actief is in de bier- en frisdranksector. Het concern verkoopt bier van bekende merken, waaronder Bavaria, Swinkels, La Trappe, Palm, Hollandia, Rodenbach en Steenbrugge.

Triton Mosselen

Aquamossel-Triton

Zie en proef hoeveel heerlijke smaken onze zee kent! In het wellnessresort van familiebedrijf Triton in Yerseke worden alle handgedoken schelpen met zorg en aandacht gespoeld, ontzand, gesorteerd en verpakt. Zo kunnen ze bij Triton topkwaliteit garanderen! Vers uit de zee, zo vers op je bord!

Vergeer Holland kaasmakerij

Vergeer Holland

Kaasliefhebbers opgelet: Neem ook een kijkje bij Vergeer Holland Kaas in Reeuwijk! Vergeer is specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten binnen Nederland maar ook in het buitenland. Ze staan bekend om onze diversiteit aan verpakkingen en ons brede assortiment porties kaas. Voor ieder wat wils dus!

Van Loon Group

Van Loon Group

Van Loon Group in Best is een ondernemend familiebedrijf en bestaat uit negen gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. De kwaliteit van hun producten begint bij de bron, want die bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat. Kwaliteit die ze garanderen.

Van Dijck Groenteproducties

Van Dijck Groenteproducties

Bij Van Dijck Groenteproducties in America zijn ze 24 uur per dag, zeven dagen per week bezig met de productie van een breed assortiment dagverse groenten. De hele bedrijfsvoering draait om het telen van vollegrond- en glasgroenten van hoge kwaliteit. Heb jij passie voor groenten? Kom ook een kijkje nemen!

Harvest House

Harvest House

Bezoek onze vruchtgroentenspecialist in Maasdijk! Met zo’n 21 typen tomaten, 11 typen paprika’s en verschillende komkommertypen, geteeld op een duurzame manier, helpen de bevlogen telers van Harvest House ons met het inrichten van een gevarieerd vruchtgroentenschap.

Henri Willig Kaasmakerij

Henri Willig

Henri Willig maakt als familiebedrijf al sinds 1974 overheerlijke Goudse kaas naar ambachtelijke traditie. In ruim 30 eigen winkels wordt onze kaas dagelijks door vele liefhebbers geproefd, en vervolgens gaan de kazen de hele wereld over. Want Henri Willig maakt elk kaasgerecht of borrelplank écht speciaal. Ontdek de kazen!