Select Page

Fitness Workout

Ga samen de uitdaging aan in een Fitness Workout!

Stap in de wereld van fitness en laat jouw teamuitje bruisen van energie en verbinding! Laat je meeslepen door opzwepende muziek en dynamische workouts terwijl je samen met je team werkt aan jullie fitheid en plezier beleeft.

Samen zweten, bewegen en jezelf uitdagen op het ritme van de muziek versterkt niet alleen jullie lichamelijke kracht, maar creëert ook een hechte onderlinge band. 

Er is keuze uit een breed scala aan fitnessactiviteiten, zoals BodyPump, BodyCombat, BodyBalance en nog veel meer. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jullie te begeleiden, ongeacht jullie niveau. Ze zullen jullie motiveren en ervoor zorgen dat jullie een geweldige tijd hebben.

Maak je klaar voor een energieke workout die niet alleen jullie fysieke conditie verbetert, maar ook jullie team sterker maakt. Samen bouwen aan een gezonder en hechter team was nog nooit zo leuk! Klaar om je team te laten schitteren? 

Wat kun je verwachten?

 1 uur durende Fitness Workout met een Personal trainer

 Keuze uit meerdere locaties door Nederland

 Mogelijkheid tot een hapje en drankje na afloop 

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk om te weten

 Minimaal 8 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 2 weken

 Het is mogelijk om de workout teamuitje aan te passen naar jouw wensen.  Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 9,95 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media