Select Page

Knockout Team Challenge

 Ga voor een teamuitje boksen! 

Betreed de ring en dompel jezelf onder in een krachtige wereld van teambuilding tijdens een onvergetelijk teamuitje boksen! Voel de adrenaline pompen terwijl jij en je team de bokshandschoenen aantrekken en de uitdaging aangaan.

Boksen is niet zomaar een sport, het is een geweldige workout en een activiteit die de onderlinge band versterkt. Of je al enige ervaring hebt of nog nooit hebt gebokst, de training is geschikt voor alle niveaus en biedt voor iedereen een uitdaging. Ontdek de kracht, empowerment en opwinding tijdens jullie eerstvolgende teamuitje!

Onze ervaren boks instructeurs staan klaar om jullie te begeleiden, ongeacht jullie niveau. Ze zullen jullie technieken aanleren, jullie uitdagen en ervoor zorgen dat jullie plezier hebben terwijl jullie werken aan jullie conditie en zelfvertrouwen. Maak van jullie volgende teamuitje een gedenkwaardige ervaring die jullie team sterker dan ooit zal maken!

 

Wat kun je verwachten?

 1 uur durende boks training met personal trainer

 Keuze uit meerdere locaties door Nederland

 Mogelijkheid tot een hapje en drankje na afloop 

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk om te weten

 Minimaal 8 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 2 weken

 Het is mogelijk om het teamuitje  aan te passen naar jouw wensen.                  Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 9,95 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media