Select Page

Boost jullie hardloopprestaties

 Lopen jullie straks de Marathon van Rotterdam?

Hebben jullie altijd al de uitdaging willen aangaan om de een marathon te lopen, zoals de  Marathon van Rotterdam? Of willen jullie trainen om je hardlooptijden te verbeteren? Dan is dit jullie kans! Met de groepstrainingen van hardlopen.nl voor bedrijven worden jullie onder begeleiding van een gecertificeerde trainer klaargestoomd om deze iconische hardloopwedstrijd te voltooien of jullie eigen doelen te behalen!

Tijdens de leuke en fanatieke trainingen gaan jullie iedere week met het team aan de slag om zo goed mogelijk aan de start te kunnen verschijnen. Samen fitter worden, jouw persoonlijke doelen nastreven en plezier maken. Alle ingrediënten voor de beste teambuilding activiteit! 

Bekijk welke hardloopcursus bij jullie past 

hardlopen 2

Voorbereiding op de Marathon van Rotterdam | 10 weken

Samen de uitdaging aan gaan om Marathon van Rotterdam te lopen? In groepstrainingen worden jullie klaargestoomd om deze iconische hardloopwedstrijd te voltooien.

 Vanaf 10 deelnemers

 Aanvraagperiode 3 á 4 weken

◉ Vanaf 14,95 p.p. per training

hardlopen 1

Groepstrainingen | 3 maanden

Zijn jullie er klaar voor om je hardloopniveau naar een hoger level te tillen?  Train voor 3 maanden met een groep onder begeleiding van een professionele trainer.

 Vanaf 10 deelnemers

 Aanvraagperiode 3 á 4 weken

◉ Vanaf 14,95 p.p. per training

Hardlopen 3

Groepstrainingen | 6 maanden

Nog net iets meer uitdaging? Train voor 6 maanden met een groep onder begeleiding van een professionele trainer en werk samen aan jullie doelen.

 Vanaf 10 deelnemers

 Aanvraagperiode 3 á 4 weken

◉ Vanaf 45,95 p.p. per maand

Ondersteuning

Volg ons op social media