Select Page

Een dag zo breed als een echte American Footballer

Tackle, van gooi en block!

Ontdek de opwinding en de teamgeest van American football tijdens een onvergetelijk teamuitje! Laat je meeslepen door de intensiteit van het spel terwijl je samen met je teamleden de bal gooit, rent en touchdown na touchdown scoort.

Of je nu een nieuwkomer bent in de sport of al wat ervaring hebt, deze clinic biedt een nieuwe ervaring die je klaarstoomt voor de echte actie! Tijdens de clinic leer je niet alleen de basics, maar je krijgt ook echte uitrusting zoals een helm en shoulderpads om je volledig uit te rusten voor het spel.

American football is niet alleen een sport, maar ook een ervaring die teamwork, strategie en competitie combineert. Werk samen, communiceer en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je het veld over rent.

Dus verzamel je team, trek je uitrusting aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol Amerikaanse football-actie!

Wat kun je verwachten?

 uur durende American Football Clinic, ook mogelijk voor 3 of 4 uur

  Vanuit Alphen aan de Rijn, of locatie naar keuze

 Mogelijkheid tot spelen met een officiele wedstrijd ball en in gepersonaliseerde American Football Jerseys

 Mogelijkheid tot een gezellig hapje en drankje na afloop

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

Belangrijk om te weten

 Minimaal 12 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 4 weken

 Het is mogelijk om het American Football teamuitje aan te passen naar jouw wensen. Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 31,50 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media