Select Page

Padel clinic en toernooi

Beleef een fanatieke dag padel

Padel is de sporttrend van dit moment en de toekomst! Tijdens dit opwindende teamuitje krijg je de kans om onder leiding van een toptrainer de basisvaardigheden te leren en de fijne kneepjes van het vak te ontdekken. Of je nu een beginnende speler bent of al ervaren, er valt altijd iets nieuws te leren! De vraag is: wie sla jij (figuurlijk) het veld uit?

Deze sport past perfect bij de teamgeest die je wilt creëren. Daarom is padellen het ultieme uitje om de communicatie, samenwerking en binding binnen je team naar een hoger niveau te tillen. Het draait allemaal om elkaar ondersteunen en strategisch samenwerken om de overwinning te behalen. Deze sport is niet alleen leuk en uitdagend, maar biedt ook een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt en individuele vaardigheden verbetert.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Laat je verrassen door de snelheid en precisie van padel en ontdek hoe jij en je team de tegenstanders kunnen verslaan. Wacht niet langer en ervaar deze opwindende sport op zijn best!

 

Wat kun je verwachten?

 Een anderhalf uur durende clinic & toernooi

◉  Genieten van een gezellige borrel na afloop (optioneel)

 Keuze uit meerdere locaties door Nederland

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

 

Belangrijk om te weten

 Minimaal 4, maximaal 24 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 3 á 4 weken

 Het is mogelijk om het padel teamuitje aan te passen naar jouw wensen.                     Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 18,50 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media