Select Page

De match van het jaar

Strijd samen in dé voetbalmatch van het jaar!

Beleef de ultieme voetbalervaring met ‘De match van het jaar’! Als jij op zoek bent naar een onvergetelijk en sportief teamuitje, dan is dit hét evenement waar jij en je team op hebben gewacht. Je hebt de keuze uit een van de 35 geweldige locaties door heel Nederland waar jullie kunnen spelen. Het is zelfs mogelijk om een pot op een adembenemend dakterras met uitzicht over de stad te spelen, of om een pop-up te realiseren voor jullie teamuitje!

Het team dat de winst binnenhaalt, maakt ook nog kans op geweldige prijzen! Wat dacht je van een exclusieve master class van een voormalige profvoetballer, waar je de fijne kneepjes van het spel kunt leren, of maak kans op tickets voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal!

Samen een voetbaltoernooi spelen is hét sportieve uitje om de teambuilding, samenwerking en motivatie binnen het team te versterken. Als je op zoek bent naar een opwindende, unieke en onvergetelijke ervaring, dan is ‘De match van het jaar’ het perfecte teamuitje voor jullie! Dus zien we jullie snel terug op het veld? 

Wat kun je verwachten?

 Een 2 uur durend voetbaltoernooi

 Keuze uit 35 locaties door Nederland of een pop-up locatie 

 Automatische leaderboards met winst en doelpunten

 Er zijn gave prijzen te winnen

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

Belangrijk om te weten

 Minimaal 8 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 4 weken

 Het is mogelijk om het teamuitje aan te passen naar jouw wensen.                     Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 19,95 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media