Select Page

Trefballen in een AR wereld

De toekomst van trefbal!

Wil jij echt eens iets doen wat waarschijnlijk nog niemand heeft gedaan? Ga dan trefballen in een andere dimensie.Hetzelfde spel dat je vroeger speelde, maar dan met een Augmented Reality headset op. Een unieke, toegankelijke en leuke combinatie van sport en gaming.

Nu horen wij je denken “zo sportief is dat dan toch niet?”. Jawel hoor. Met de headset op beweeg jij net zo actief als tijdens een echt potje. Maar nu beschik jij over energieballen, schilden en andere digitale skills. Doormiddel van AR-technologie wordt er een ​​laag over de echte wereld geprojecteerd. Dit in tegenstelling tot Virtual Reality waarbij een volledig digitale wereld wordt gecreëerd. Hoe gaaf!

Het draait bij AR trefbal om strategie en samenwerken. Je stelt jouw persoonlijke skill-set af op die van het team om samen voor een winnende strategie te zorgen. Een erg leuk, innovatief en gezellig uitje om samen met het team te doen. Zien wij jou snel in de AR wereld?

Wat kun je verwachten?

 2 uur lang AR trefballen

 Keuze uit meerdere locaties door Nederland

 Te spelen op een pop-up locatie naar wens

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk om te weten

 Minimaal 8 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 3 á 4 weken

 Het is mogelijk om het teamuitje aan te passen naar jouw wensen.                  Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 39,95 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media