Select Page
BC4
1-2-3 Sportcadeau besteden

SportCadeau besteden

Hoe je kaart te besteden?

Alle activiteiten die op Champ staan kan je boeken met een sportcadeau kaart, ga naar www.champ.nl. Zoek bij jou in de buurt, vind een activiteit die je leuk lijkt en boek hem d.m.v. je sportcadeau kaart.

1-2-3 Sportcadeau besteden
SportCadeau giftcard van Champ

Waarom SportCadeau?

Meer dan 11.000 sport activiteiten te boeken

Ontdek de leukste sportactiviteiten in de buurt en boek op elk moment. Gebruik je sportcadeau en je hebt alle sport binnen handbereik.

Veelgestelde vragen

Wat is SportCadeau?

Zoals de naam al doet vermoeden, met deze unieke en nieuwe cadeaukaart geef je, jawel, sport cadeau. Sport dat te boeken is via Champ. Van yoga tot apenkooien. Van kickboksen tot CrossFit. Met de cadeaukaart heb je keuze uit meer dan 5.500 sportactiviteiten bij ruim 2.500 locaties. In heel Nederland. Daar zit voor ieder type sporter wel wat tussen. Of je nu een luie sporter, mooi-weer sporter, balanszoeker, krachtpatser of snelheidsduivel bent. De cadeaukaart is online te bestellen en verkrijgbaar bij onder meer Albert Heijn en Bruna.

Hoe wissel ik mijn SportCadeau in voor een activiteit?

SportCadeau ontvangen? You lucky bastard! Ga vliegensvlug naar champ.nl/saldochecker en controleer je saldo. Gebruik de cadeaukaart door de 19-cijferige code in te vullen in het daarvoor bestemde veld bij het afronden van een boeking op Champ. Betalingen worden direct verwerkt en van de totale waarde van de activiteit afgehaald. Als je saldo overhoudt, blijft dit op de kaart staan. Je kunt dit saldo gebruiken zolang de kaart geldig is.

Waar kan ik mijn SportCadeau gebruiken?

Het saldo dat op je kaart staat kun je gebruiken voor het boeken van sportactiviteiten op Champ.nl. Bij meer dan 4.000 locaties in heel Nederland en bij ruim 11.000 sportactiviteiten. Genoeg keuze dus. Voor iedereen. Of je nu een mooi-weer sporter, een krachtpatser of een snelheidsduivel bent.

Hoelang is mijn SportCadeau geldig?

Een cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Waar kan ik een SportCadeau kopen?

De cadeaukaart is zowel online als in de winkel te koop, onder meer bij de Albert Heijn, Primera, Kruidvat en Bruna.