Select Page

SportCadeau. Dé makkelijkste manier om een 2-daagse GvB-cursus cadeau te geven!

Koop direct
Cadeaukaart Sportcadeau Champ Bootcamp

Golfvaardigheidsbewijs

Geef die 2-daagse GvB-cursus!

Trakteer je broer, beste vriendin, zus, moeder, collega of nichtje op het ultieme cadeau om te leren golfen: een 2-daagse GvB-cursus. Tijdens de cursus worden alle onderdelen van het golfspel behandeld. Superleuk om te doen! SportCadeau heeft 10+ golfbanen door heel Nederland. Altijd eentje in de buurt dus! SportCadeau. Het sportiefste cadeau van Nederland!

Wil jij dit cadeau geven? Met €50 SportCadeau tegoed maak jij iemand blij met een deel van zijn GvB-cursus. Liever een ander bedrag? Dat kan! SportCadeau is er al vanaf €10.

Cadeaukaart Sportcadeau Champ Bootcamp

€317,50

Alle voordelen op een rij

 • Ontvang SportCadeau direct in je mailbox
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger
 • Je geeft een geweldig gevoel! Iedereen is blij wanneer hij of zij gesport heeft!
 • Golf niet het juiste schot in de roos? SportCadeau is ook inwisselbaar voor elke andere sportactiviteit die je op Champ.nl kunt vinden!

Geven? Of toch liever zelf gaan?

 • Alle activiteiten van SportCadeau zijn ook te boeken via Champ.nl. Je rekent dan af met iDEAL en sport waar en wanneer jij dat wilt. Eitje!
 • Misschien wil je wel samen gaan met diegene die het cadeau krijgt? Dat kan! Je rekent dan de extra les gemakkelijk af. Ook dat is alleen betalen voor wat je sport. Handig toch!

   SportCadeau, powered by Champ, is ook te koop bij de volgende verkooppunten

   Untitled design (1)

   Locaties

   SportCadeau kan worden verzilverd op 10+ verschillende golfbanen in heel Nederland. Als golf niet de go-to sport bleek, niet getreurd! SportCadeau kan namelijk ook worden verzilverd bij alle andere activiteiten en locaties die je op Champ.nl kunt vinden. Daarmee kan iemand kiezen uit 3.500 locaties met meer dan 10.000 boekbare sportactiviteiten. Denk aan fitness, groepslessen, yoga, klimmen, zwemmen, en alles wat je kunt bedenken! 

   Hoe werkt het?

   Op deze website kun je een Sport Cadeaukaart bestellen. Kies de waarde van je giftcard en het aantal giftcards dat je wilt bestellen. Je kunt al vanaf 5 euro een Sport Cadeaukaart aanschaffen! Klik daarna op bestellen en vul je persoonlijke gegevens in. De e-giftcard wordt vervolgens verstuurd naar het e-mailadres dat je bij het afronden van je bestelling invult. De ontvanger van de giftcard kan de kaart op deze website vervolgens inwisselen voor een sportactiviteit. De ontvanger boekt hier de activiteit en rekent af door de 19-cijferige code en PIN in te vullen onder ‘Voer hier je vouchercode in’. Wil de ontvanger ‘m liever inwisselen voor een cadeaukaart van de Foot Locker, Perry Sport, Aktiesport, Adidas of Reebok? Dat kan – op dezelfde manier – ook op deze website!

   En, wat ga jij doen?

   Met Champ sport je wanneer het jou uitkomt, zonder abonnement

   Yoga in de ochtend, squashen na het werk of lekker suppen in het weekend. Kies wat je wil, wanneer jij wil en betaal alleen als je gaat. Dat is pas sportief!

   Foto’s Voordelen Champ

   De voordelen van Champ

   champ_illustratie_41@4x

   Er is altijd iets bij jou in de buurt.

   Na je werk. Tijdens je weekend weg of, gewoon, bij jou om de hoek. Champ is overal.

   champ_illustratie_37@4x

   Voel je vrij. Ga wanneer het jou uitkomt.

   Kies een sport die bij je past. En bij je overvolle agenda. Of je nu dagelijks tijd hebt, of maar één keer per week.

   champ_illustratie_20@4x

   Er zijn zoveel sporten, wissel lekker af.

   Van yoga tot suppen.
   En van kickboksen tot zumba. Doe wat je altijd al doet, of stap eens uit je comfortzone.

   champ_illustratie_30@4x

   Vrijheid, fitheid! Zit niet vast aan abonnementen.

   Je zit nergens aan vast. Sport zonder abonnement. Betaal alleen voor wat je sport.