Select Page

SportCadeau. Dé makkelijkste manier om Apenkooi cadeau te geven!

Koop directVerzilveren
SportCadeau Cadeaukaart Apenkooi Gym Champ

Apenkooien

Terug naar toen tijdens gymles!

Trakteer je broer, beste vriendin, zus, moeder, collega of nichtje op het ultieme cadeau voor de fantiekeling met apenkooi. De ultieme combinatie tussen sport en spel. Laat hem of haar weer even voelen hoe het is om kind te zijn. Ook perfect als familieuitje. SportCadeau, powered by Champ, heeft apenkooi locaties in heel Nederland. Altijd eentje in de buurt dus! SportCadeau. Het sportiefste cadeau van Nederland!

Wil jij dit cadeau doen? Met €7,95 SportCadeau tegoed maak jij iemand blij met apenkooi. Liever een kleiner bedrag? Dat kan! SportCadeau is er al vanaf €5.

SportCadeau Cadeaukaart Apenkooi Gym Champ

Alle voordelen op een rij

 • Ontvang SportCadeau direct in je mailbox
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger
 • Je geeft een geweldig gevoel! Iedereen is blij wanneer hij of zij gesport heeft!
 • Apenkooi niet het juiste schot in de roos? SportCadeau is ook inwisselbaar voor elke andere sportactiviteit die je op Champ.nl kunt vinden!

Geven? Of toch liever zelf gaan?

 • Alle activiteiten van SportCadeau zijn ook te boeken via Champ.nl. Je rekent dan af met iDEAL en sport waar en wanneer jij dat wilt. Eitje!
 • Misschien wil je wel samen gaan met diegene die het cadeau krijgt? Dat kan! Je rekent dan de extra les gemakkelijk af. Ook dat is alleen betalen voor wat je sport. Handig toch!
   Locaties

   SportCadeau Apenkooien kan onder andere worden verzilverd bij de volgende locaties:

   Museumplein – Amsterdam, Westerpark – Amsterdam, Zuiderpark – Den Haag, Stadspark – Groningen, Breda, Kralingse Bos – Rotterdam, Majellapark – Utrecht.

   Is deze activiteit niet bij jou in de buurt beschikbaar? Kijk dan op Champ.nl voor nog veel meer activiteiten en locaties!

   Hoe werkt het?

   Op deze website kun je een Sport Cadeaukaart bestellen. Kies de waarde van je giftcard en het aantal giftcards dat je wilt bestellen. Je kunt al vanaf 5 euro een Sport Cadeaukaart aanschaffen! Klik daarna op bestellen en vul je persoonlijke gegevens in. De e-giftcard wordt vervolgens verstuurd naar het e-mailadres dat je bij het afronden van je bestelling invult. De ontvanger van de giftcard kan de kaart op deze website vervolgens inwisselen voor een sportactiviteit. De ontvanger boekt hier de activiteit en rekent af door de 19-cijferige code en PIN in te vullen onder ‘Voer hier je vouchercode in’. Wil de ontvanger ‘m liever inwisselen voor een cadeaukaart van de Foot Locker, Perry Sport, Aktiesport, Adidas of Reebok? Dat kan – op dezelfde manier – ook op deze website!

   En, wat ga jij doen?

   Met Champ sport je wanneer het jou uitkomt, zonder abonnement

   Yoga in de ochtend, squashen na het werk of lekker suppen in het weekend. Kies wat je wil, wanneer jij wil en betaal alleen als je gaat. Dat is pas sportief!

   Foto’s Voordelen Champ

   De voordelen van Champ

   champ_illustratie_41@4x

   Er is altijd iets bij jou in de buurt.

   Na je werk. Tijdens je weekend weg of, gewoon, bij jou om de hoek. Champ is overal.

   champ_illustratie_37@4x

   Voel je vrij. Ga wanneer het jou uitkomt.

   Kies een sport die bij je past. En bij je overvolle agenda. Of je nu dagelijks tijd hebt, of maar één keer per week.

   champ_illustratie_20@4x

   Er zijn zoveel sporten, wissel lekker af.

   Van yoga tot suppen.
   En van kickboksen tot zumba. Doe wat je altijd al doet, of stap eens uit je comfortzone.

   champ_illustratie_30@4x

   Vrijheid, fitheid! Zit niet vast aan abonnementen.

   Je zit nergens aan vast. Sport zonder abonnement. Betaal alleen voor wat je sport.

   champ_app_icon

    Het grootste platform voor sport in Nederland.

   Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Wat ga jij doen?