Select Page
Header – Prenatal

Kom in beweging met Champ 

Sporten met korting is altijd leuker en al helemaal met zoveel verschillende deals om uit te kiezen! Voor elk type sporter is er wel een fijne match te vinden.

Header – Prenatal

Kies jouw sportdeal hier

 

Champ is het grootste sportplatform van Nederland en werkt samen met honderden verschillende sportscholen. Bekijk hieronder van welke deal jij graag gebruik wilt maken.

Bootcamp deal card

Bootcamp 5-strippenkaart

Verleg je grenzen bij City Bootcamp of Bootcamp Team! Hier kun je op veel locaties in Nederland leuke en toegankelijke bootcamp lessen volgen. Ervaar hoe leuk bootcamp is.

Voor jou: 35% korting

TrainMore-3

TrainMore | Jaarabonnement

Ga voor all in met een abonnement bij TrainMore. De perfecte high-end sportschool voor wie graag traint in een moderne omgeving en met de leukste sportlessen.

Krijg 10% korting

Golfles dealcard

2-daagse GVB cursus 

Altijd al willen leren golfen? Dit is je kans! Behaal je golfvaardigheidsbewijs (GVB) inclusief NGF baanpermissie met deze 2-daagse cursus.

Krijg 35% korting

Go! Health-2

Go! Health | 12 maanden onbeperkt

Je leefstijl verbeteren en je energieker voelen? Dan ben je bij Go! Health op het juiste adres. Start vandaag nog met €75 korting op je abonnement.

Krijg €75 korting

Sport en slank dealcard

Sport & Slankstudio | 12 maanden onbeperkt

Train jij graag onder deskundige begeleiding in een kleinschalige en persoonlijke studio? En sport jij graag op afspraak? Dan is sporten bij Sport & Slankstudio wat voor jou! 

Deal: €148,- korting

FCUrban dealcard

FC Urban | SMART 6 maanden abonnement

Voetbal zonder verplichtingen. Geen vaste schema’s, maar gewoon een potje voetbal waar en wanneer jij dat wilt. Beschikbaar op 16 locaties.

Ontvang 40% korting

Wav-e dealcard

Wav-e Studios | 6 maanden Resultaat

Volg EMS behandelingen bij Wav-e Studios. Of het nu gaat om afvallen of sterker worden, behaal effectief en in korte tijd jouw gewenste resultaat!

Krijg 10% korting

Happy Bodies dealcard

Happy Bodies | 12 maanden onbeperkt

Happy Bodies is hét alternatief voor de normale sportschool. Met deze nieuwe manier van Fitness op de Milon Cirkel word je in 35 minuten fit & slank.

Krijg €99,- korting

Health Me dealcard

Health Me | 12 maanden onbeperkt

Fit in 35 minuten bij Health Me met workouts van de Milon Cirkel. Bereik jouw doelen en geniet van twee maanden gratis én korting op je inschrijfkosten.

Meer dan €200 korting

My35 dealcard

My35′ | 12 maanden onbeperkt

My35′ is een unieke fitness studio waar je traint op de Milon Cirkel. Het meest innovatieve trainingsconcept waarbij je tot 15 keer sneller resultaat kunt behalen.

Krijg €79,90 korting

SmartFit dealcard

Smart Fit | 12 maanden onbeperkt

Smart Fit is dé urban gym waar je het beste uit jezelf haalt. Krijg maximaal voordeel met het Smart Choice abonnement en train een jaar lang onbeperkt.

Krijg 25% korting

Fitklub-4

FitKlub | 12 maanden onbeperkt

Ben je op zoek naar een plek waar je kunt sporten met gezelligheid en daarnaast werkt aan je doelen? Fitklub biedt diverse intensieve live en virtuele groepslessen

Meer dan €60 korting

SnapFitness dealcard

Snap Fitness | 12 maanden All Inclusive

Geniet van een All Inclusive ervaring, waarbij je 24/7 toegang hebt tot alle faciliteiten van Snap Fitness. Start vandaag nog met korting.

Krijg €60,00 korting

Newstyle dealcard

Newstyle | 12 maanden onbeperkt

Altijd bij jou om de hoek sporten in één van de tofste sportscholen in Nederland? Newstyle Healthcenters maakt sport en beweging toegankelijk voor iedereen.

Krijg 25% korting

8weken-card

Onbeperkt sporten | 8 weken

Gewoon, acht weken onbeperkt sporten bij leukste sportscholen. De perfecte manier om een locatie te leren kennen, zonder verplichtingen. Met keuze uit honderden sportlocaties door heel Nederland.

Krijg 50% korting

Lifesum-card

Lifesum | Premium Jaarabonnement 

Lifesum is dé voedingsapp die gebruikers helpt om hun doelen te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren door gezonder te eten.

Krijg 50% korting

Relax-Card-2

Het Relax Pakket

Krijg 3 yogalessen en 3 maanden toegang tot de ontspanningsapp House of Deeprelax. Ga voor innerlijke rust met het Relax pakket van Champ.

Relax met 70% korting

Vitaily-card

Vitaily | Maandpakket supplementen

Ontdek de Vitaily supplementen waarmee het gemakkelijk wordt om dagelijks al je nodige voedingsstoffen binnen te krijgen.

Krijg 25% korting

Ondersteuning

Volg ons op social media