Select Page

Veelgestelde vragen

Gebruiken

Wat is SportCadeau?

De naam zegt het eigenlijk al: met SportCadeau geef je sport cadeau. Van yoga, pilates tot bootcamp. En van suppen tot een potje padel of tennis. Met SportCadeau geef je keuze uit duizenden activiteiten bij locaties door heel Nederland. Maar je kunt SportCadeau nu ook inwisselen voor de mooiste sport producten, die je kunt kopen bij Foot Locker, Perry Sport, Aktiesport, adidas of Reebok. De ontvanger kiest zelf waar hij de kaart aan uitgeeft. Of het nu een krachtpatser, waterrat of zenmaster is, er zit voor ieder type sporter wel iets leuks tussen!

Hoe wissel ik mijn SportCadeau in voor een activiteit?

Cadeaukaart ontvangen? You lucky bastard! Vul de 19-cijferige code in onder ‘sporttegoed’ bij het afronden van een boeking op Champ. Betalingen worden direct verwerkt en van de totale waarde van de activiteit afgehaald. Als je saldo overhoudt, blijft dit op de kaart staan. Je kunt dit saldo gebruiken zolang de kaart geldig is.

Hoe wissel ik mijn SportCadeau kaart in voor een cadeaukaart naar keuze?

Kies een of meer cadeaukaarten en klik op bestellen. Selecteer de SportCadeau kaart betaalmethode op de betaalpagina. Gebruik het kaartnummer en pincode om het tegoed te verzilveren. Wij sturen de door jou gekozen cadeaukaart per post of mail naar je toe.

Kan ik mijn SportCadeau bij een deelnemende sportlocatie inleveren?

Nee, cadeaukaarten kunnen niet bij sportlocaties ingeleverd worden. Je kunt de kaart gebruiken bij het maken van een boeking via www.champ.nl. Jouw sportcadeau geeft recht op het vrij besteden van het bedrag dat op de kaart staat bij alle deelnemende locaties.

Waar kan ik mijn SportCadeau gebruiken?

Met SportCadeau boek je duizenden sportactiviteiten op Champ. Bij meer dan 2.500 locaties in heel Nederland en bij ruim 5.500 sportactiviteiten. Genoeg keuze dus. Voor iedereen. Of je nu een mooi-weer sporter, een krachtpatser of een snelheidsduivel bent. Wil je liever geen activiteit boeken, maar bij de mooiste sportmerken producten kopen? Dat kan! Je wisselt SportCadeau makkelijk om. Dat doe je hier: shop.champ.nl

Kan ik de cadeaukaart aan meerdere activiteiten besteden?

Jazeker! Afhankelijk van het saldo op de cadeaukaart. Dat wel. Staat er een flink bedrag op? Dan kun je waarschijnlijk wel een aantal sportactiviteiten boeken tot het op is. Is het saldo op de cadeaukaart lager dan de kosten voor de sportactiviteit die je wilt boeken? Dan dien je het verschil bij te betalen. Dat gaat heel eenvoudig via iDeal!

Hoelang is mijn SportCadeau geldig?

Een cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je een vraag over SportCadeau, maar kon je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Of heb je een supergoed idee waar we wat mee moeten doen? Laat het ons weten!

Het sportcadeau team is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur op:
+31 (0)20-2093377

Je kunt ook een mailtje naar ons sturen via de volgende link

Hoe kan ik mijn saldo en geldigheid controleren?

Om het saldo en de geldigheid van je sportcadeau te controleren, vul je het 19-cijferige kaartnummer in op onze website of in de app.

Wat als ik niet meer genoeg saldo heb om een activiteit te kunnen boeken?

Is het saldo op de cadeaukaart lager dan de kosten voor de sportactiviteit die je wilt boeken? Dan dien je het verschil bij te betalen. Dat gaat heel eenvoudig via iDeal!

Mijn SportCadeau is niet geactiveerd bij aankoop/heeft geen waarde?

Oh no! Dat is niet de bedoeling. Sorry voor het ongemak. Je kunt met de kassabon van je cadeaukaart teruggaan naar de winkel, om je kaart alsnog te laten activeren.

Kan ik mijn SportCadeau inwisselen voor geld of iets anders?

Na activatie van de kaart vindt er geen restitutie plaats. Het is dus niet mogelijk je sportcadeau in te wisselen voor geld of iets anders. De cadeaukaarten zijn niet verhandelbaar. Wel mag je de kaart gratis aan iemand anders doorgeven.

Ik ben mijn SportCadeau kwijt, wat nu?

De cadeaukaart is niet persoonsgebonden. Daarom is het bij verlies of diefstal helaas niet mogelijk om je van een nieuwe kaart te voorzien.

Mijn SportCadeau is verlopen, wat nu?

Na het verlopen van de geldigheidstermijn is de cadeaukaart niet meer te gebruiken als betaalmiddel.

Ik wil acceptant worden van het SportCadeau, wat moet ik doen?

Wat goed! Sportcadeau is de eerste en enige cadeaukaart in Nederland waarmee sport cadeau gegeven kan worden. Binnenkort is de cadeaukaart bij maar liefst 6000 verkooppunten verkrijgbaar. Je kunt je voorstellen dat dit zeker extra bereik oplevert en daar profiteer je als acceptant helemaal gratis van! Het kost namelijk niks extra’s om acceptant te zijn en je betaalt alleen de gebruikelijke 20% commissie over elke boeking die via Champ bij jou wordt gemaakt. Om je aan te melden als acceptant, of voor meer informatie, neem contact met ons op via 030-3079530 of hello@champ.nl.

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden. Wat nu?

We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via hello@champ.nl en we reageren zo snel mogelijk. Zet altijd je kaartnummer in het bericht. Je vindt het kaartnummer op de achterzijde van je cadeaukaart.

Bestellen

Waar kan ik SportCadeau kopen?

SportCadeau is zowel online als in de winkel te koop, onder meer bij de Albert Heijn, Primera, Kruidvat en Bruna.

Er gaat iets niet goed met mijn online bestelling. Wat nu?

Heb je je browser al een keer vernieuwd? Gecheckt of er wel genoeg saldo op je rekening staat? Blijft het maar misgaan? We raden je aan om eerst te bekijken of er een iDeal-storing is via ideal-status.nl. Deze zijn vaak binnen een half uur opgelost en dan kun je het nog een keer proberen. Geen storing? Geef ons dan even een belletje via 030-3079530. Bereikbaar van ma t/m vr van 09.00 – 17.00 uur.

Welk bedrag kan er op de kaart worden gezet?

Je kiest zelf het bedrag dat op de cadeaukaart wordt gezet. Van €5,- tot €150,-. En alles ertussenin.

Ik wil een zakelijke bestelling plaatsen, hoe doe ik dat?

Een giftcard is het ideale cadeau voor je medewerkers of relaties. Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer:

Richard Van Beers T: 020-308 0679 E: Richard.VanBeers@bhnetwork.com


Marco Corba T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

Ik wil meer dan 11 kaarten bestellen, wat moet ik doen?

Jij legt graag een voorraad aan? Heel goed! Neem contact met ons op via 030-3079530 of hello@champ.nl om je bestelling te plaatsen.

Levering

Hoe wordt mijn product verzonden?

Je ontvangt SportCadeau binnen enkele minuten op het door jou doorgegeven e-mailadres. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer je een fysieke cadeaukaart hebt gekozen, kan het tot 3 werkdagen duren alvorens je je kaart in huis hebt. Heb je de kaart na 3 werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice. Digitale eGifts worden direct na je betaling naar het door jou opgegeven e-mailadres verzonden.

Waarom moet ik verzendkosten betalen?

Voor het ontvangen van een fysieke gift card zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor het verpakken en versturen van de kaart.

Betalen

Welke betaalmogelijkheden accepteert Champ?

Je kunt je online bestelling van een eGift veilig en éénvoudig afrekenen met een
SportCadeau kaart of via iDeal. Het is helaas niet mogelijk om met een combinatie van
een SportCadeau kaart én iDeal een bestelling te plaatsen

Waarom moet ik verzendkosten betalen?

Voor het ontvangen van een fysieke gift card zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor het verpakken en versturen van de kaart.

Bulkbestellingen

Hoe bestel ik SportCadeau voor mijn bedrijf?

Een giftcard is het ideale cadeau voor je medewerkers of relaties. Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons via hello@champ.nl

Ik ben een consument en wil meer dan 11 kaarten bestellen. Hoe plaats ik een bulkbestelling?

Wil je meer dan 11 cadeaukaarten bestellen? Onze experts vertellen je graag meer:

Richard Van Beers T: 020-308 0679 E: Richard.VanBeers@bhnetwork.com
Marco Corba T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

 

Ik ben een bedrijf en wil meer dan 11 kaarten bestellen. Hoe kan ik deze bestelling op SportCadeau plaatsen?

Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer:


Richard Van Beers T: 020-308 0679 E:
Richard.VanBeers@bhnetwork.com


Marco Corba: T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

Sportcadeau nieuw afbeelding

Het sportiefste Cadeau van Nederland

Meer dan 11.000 sport activiteiten te boeken en sportspullen te geven

Met SportCadeau heb je álles op sport gebied binnen handbereik.

Zo ga je een keertje iets nieuws doen, boek je een sport experience of maak je jouw sportuitrusting compleet! Want je kunt alle activiteiten boeken die op champ.nl staan of je wisselt hem makkelijk om voor een giftcard van een van de vele gave sportmerken!

Én, wat ga jij doen?