Veelgestelde vragen

Contact

Heb je een vraag over sportadeau, maar kon je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Of heb je een supergoed idee waar we wat mee moeten doen? Laat het ons weten!

Het sportcadeau team is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur op:
+31 (0)20-2093377

Je kunt ook een mailtje naar ons sturen via de volgende link

Wat is een sportcadeau?

Zoals de naam al doet vermoeden, met deze unieke en nieuwe cadeaukaart geef je, jawel, sport cadeau. Sport dat te boeken is via Champ. Van yoga tot apenkooien. Van kickboksen tot CrossFit. Met de cadeaukaart heb je keuze uit meer dan 5.500 sportactiviteiten bij ruim 2.500 locaties. In heel Nederland. Daar zit voor ieder type sporter wel wat tussen. Of je nu een luie sporter, mooi-weer sporter, balanszoeker, krachtpatser of snelheidsduivel bent. De cadeaukaart is online te bestellen en verkrijgbaar bij onder meer Albert Heijn en Bruna.

Hoe wissel ik mijn sportcadeau in voor een activiteit?

Cadeaukaart ontvangen? You lucky bastard! Ga vliegensvlug naar www.champ.nl en controleer je saldo. Gebruik de cadeaukaart door de 19-cijferige code in te vullen in het daarvoor bestemde veld bij het afronden van een boeking op Champ. Betalingen worden direct verwerkt en van de totale waarde van de activiteit afgehaald. Als je saldo overhoudt, blijft dit op de kaart staan. Je kunt dit saldo gebruiken zolang de kaart geldig is.

Waar kan ik mijn sportcadeau gebruiken?

Het saldo dat op je kaart staat kun je gebruiken voor het boeken van sportactiviteiten op Champ.nl. Bij meer dan 2.500 locaties in heel Nederland en bij ruim 5.500 sportactiviteiten. Genoeg keuze dus. Voor iedereen. Of je nu een mooi-weer sporter, een krachtpatser of een snelheidsduivel bent.

Hoelang is mijn sportcadeau geldig?

Een cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Kan ik mijn sportcadeau bij een deelnemende sportlocatie inleveren?

Nee, cadeaukaarten kunnen niet bij sportlocaties ingeleverd worden. Je kunt de kaart gebruiken bij het maken van een boeking via www.champ.nl. Jouw sportcadeau geeft recht op het vrij besteden van het bedrag dat op de kaart staat bij alle deelnemende locaties.

Kan ik de cadeaukaart aan meerdere activiteiten besteden?

Jazeker! Afhankelijk van het saldo op de cadeaukaart. Dat wel. Staat er een flink bedrag op? Dan kun je waarschijnlijk wel een aantal sportactiviteiten boeken tot het op is. Is het saldo op de cadeaukaart lager dan de kosten voor de sportactiviteit die je wilt boeken? Dan dien je het verschil bij te betalen. Dat gaat heel eenvoudig via iDeal!

Wat als ik niet meer genoeg saldo heb om een activiteit te kunnen boeken?

Is het saldo op de cadeaukaart lager dan de kosten voor de sportactiviteit die je wilt boeken? Dan dien je het verschil bij te betalen. Dat gaat heel eenvoudig via iDeal!

Hoe kan ik mijn saldo en geldigheid controleren?

Om het saldo en de geldigheid van je sportcadeau te controleren, vul je het 19-cijferige kaartnummer in op onze website of in de app.

Mijn sportcadeau is niet geactiveerd bij aankoop/heeft geen waarde?

Oh no! Dat is niet de bedoeling. Sorry voor het ongemak. Je kunt met de kassabon van je cadeaukaart teruggaan naar de winkel, om je kaart alsnog te laten activeren.

Kan ik mijn sportcadeau inwisselen voor geld of iets anders?

Na activatie van de kaart vindt er geen restitutie plaats. Het is dus niet mogelijk je sportcadeau in te wisselen voor geld of iets anders. De cadeaukaarten zijn niet verhandelbaar. Wel mag je de kaart gratis aan iemand anders doorgeven.

Ik ben mijn sportcadeau kwijt, wat nu?

De cadeaukaart is niet persoonsgebonden. Daarom is het bij verlies of diefstal helaas niet mogelijk om je van een nieuwe kaart te voorzien.

Mijn sportcadeau is verlopen, wat nu?

Na het verlopen van de geldigheidstermijn is de cadeaukaart niet meer te gebruiken als betaalmiddel.

Ik wil meer dan 11 kaarten bestellen, wat moet ik doen?

Jij legt graag een voorraad aan? Heel goed! Neem contact met ons op via 030-3079530 of hello@champ.nl om je bestelling te plaatsen.

Ik wil een zakelijke bestelling plaatsen, hoe doe ik dat?

en giftcard is het ideale cadeau voor je medewerkers of relaties. Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer:

Richard Van Beers T: 020-308 0679 E: Richard.VanBeers@bhnetwork.com


Marco Corba T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

Ik wil acceptant worden van het sportcadeau, wat moet ik doen?

Wat goed! Sportcadeau is de eerste en enige cadeaukaart in Nederland waarmee sport cadeau gegeven kan worden. Binnenkort is de cadeaukaart bij maar liefst 6000 verkooppunten verkrijgbaar. Je kunt je voorstellen dat dit zeker extra bereik oplevert en daar profiteer je als acceptant helemaal gratis van! Het kost namelijk niks extra’s om acceptant te zijn en je betaalt alleen de gebruikelijke 20% commissie over elke boeking die via Champ bij jou wordt gemaakt. Om je aan te melden als acceptant, of voor meer informatie, neem contact met ons op via 030-3079530 of hello@champ.nl.

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden. Wat nu?

We helpen je graag verder. Geef ons anders even een belletje op 020-2299171. We zijn op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur bereikbaar. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Zet altijd je kaartnummer in het bericht of hou het bij de hand als je belt. Je vindt het kaartnummer op de achterzijde van je cadeaukaart.

Sportcadeau Bestellen

Waar kan ik een sportcadeau kopen?

De cadeaukaart is zowel online als in de winkel te koop, onder meer bij de Albert Heijn, Primera, Kruidvat en Bruna.

Welk bedrag kan er op een sportcadeau worden gezet?

Je kiest zelf het bedrag dat op de cadeaukaart wordt gezet. Van €5,- tot €150,-. En alles ertussenin.

Er gaat iets niet goed met mijn online bestelling. Wat nu?

Heb je je browser al een keer vernieuwd? Gecheckt of er wel genoeg saldo op je rekening staat? Blijft het maar misgaan? We raden je aan om eerst te bekijken of er een iDeal-storing is via ideal-status.nl. Deze zijn vaak binnen een half uur opgelost en dan kun je het nog een keer proberen. Geen storing? Geef ons dan even een belletje via 030-3079530. Bereikbaar van ma t/m vr van 09.00 – 17.00 uur.

Bulkbestellingen

Hoe bestel ik Sport Cadeau voor mijn bedrijf?

Een giftcard is het ideale cadeau voor je medewerkers of relaties. Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer:

Richard Van Beers T: 020-308 0679 E: Richard.VanBeers@bhnetwork.com


Marco Corba T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

Ik ben een consument en wil meer dan 11 kaarten bestellen. Hoe plaats ik een bulkbestelling?

Wil je meer dan 11 cadeaukaarten bestellen? Onze experts vertellen je graag meer:

Richard Van Beers T: 020-308 0679 E: Richard.VanBeers@bhnetwork.com
Marco Corba T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

 

Ik ben een bedrijf en wil meer dan 11 kaarten bestellen. Hoe kan ik deze bestelling op Sport Cadeau plaatsen?

Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer:


Richard Van Beers T: 020-308 0679 E:
Richard.VanBeers@bhnetwork.com


Marco Corba: T: 020-308 0679 E: Marco.Corba@bhnetwork.com

SportCadeau giftcard van Champ

Waarom een sportcadeau?

Meer dan 6000+ sport activiteiten te boeken

Ontdek de leukste sportactiviteiten in de buurt en boek op elk moment. Gebruik je sportcadeau en je hebt alle sport binnen handbereik.