Select Page
Middel 78@4x
.

Registreer         Inloggen

Herroepingsrecht

Wanneer je via Champ een lidmaatschap hebt afgesloten, heb je het recht om binnen 14 dagen na de startdatum van het lidmaatschap, zonder opgave van reden, gebruik te maken van je herroepingsrecht. 

Dit betekent dat je het lidmaatschap kosteloos kunt annuleren en dat Champ alleen de dagen dat je lid geweest bent naar rato (vanaf de startdatum tot de dag van herroeping, inclusief het eventuele inschrijfgeld) in rekening kan brengen.

Om gebruik te maken van dit recht dien je ons binnen deze 14 dagen na de startdatum schriftelijk te informeren per e-mail. Na ontvangst van jouw herroepingsverzoek zullen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, je lidmaatschap ontbinden.

Champ.nl aanbod

14 dagen bedenktijd

Je kan gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd, je herroepingsrecht, door het modelformulier in te vullen en naar ons te mailen via hello@champ.nl

Mocht je vragen hebben over het herroepingsrecht of als je gebruik wilt maken hiervan, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen.