Select Page
Champ-Businessclub-logo
48713346367_3edf4f310f_k
Oval

Champ investors club

JIJ BENT GESCOUT!

Champ is op dit moment aan het fundraisen op Crowd About Now en jij bent door ons of via ons netwerk gevraagd hierin te participeren. Instappen kan al vanaf € 333, maar speciaal voor de eerste 25 investeerders die meer dan € 5.000 investeren, hebben we een bijzondere club gemaakt, die elk kwartaal de meest bijzondere sport events gaat beleven. Lees hieronder meer over deze club. Meer informatie over Champ en de crowdfunding vind je op www.crowdaboutnow.nl/champ

⭑⭑⭑⭑⭑

Exclusieve sport evenementen

⭑⭑⭑⭑⭑

Actief en inspirerend ondernemers netwerk

⭑⭑⭑⭑⭑

Members-only
privileges

⭑⭑⭑

Exclusieve sport evenementen

SPORT VERBINDT

Het sportiefste business netwerk van Nederland

Een kleine club van like minded personen om mooie actieve momenten mee te beleven. Interesse in start-ups en allemaal ambassadeur van Champ. Niet kijken, maar meedoen tijdens unieke events onder begeleiding van pro’s.

  • Ontmoet andere investeerders en ondernemers
  • Sport verbindt, is gezond en leuk  
  • Elk kwartaal volledig verzorgde events met actie

 

Bitmap
Bitmap
Fill 1
Group 280

VOLGENDE CLUBEVENT

Het gas er op met Robert Doornbos

Het eerste clubevent staat in het teken van de F1 en is voor de echte snelheidsduivels. Wie pakt de snelste ronde in de officiële F1 simulator en wint de prijzen? Datum wordt nog bekend gemaakt. Later in het jaar volgen andere sporten, te starten met de Champ Padel Cup.

Robert Doornbos Profiel @2x

De voordelen voor Champ Businessclub leden

Naast rendement op je investering  kom je in contact met nieuwe (top) sporten en sporters. Hoe hoger je investering, des te meer activiteiten door Champ worden afgerekend, uitgenodigd ben je sowieso voor elke bijeenkomst!

  •    Elk kwartaal een uniek sportevent
  •    Teamgenoten voor marathons, wielerrondes of andere sporten
  •    Zelf bijdragen aan Champ succes met kennis en netwerk
Group 2@2x
Group 4@2x
Group 8@2x
Group 6@2x

De voordelen voor Champ Businessclub leden

Naast rendement op je investering  kom je in contact met nieuwe (top) sporten en sporters. Hoe hoger je investering, des te meer activiteiten door Champ worden afgerekend, uitgenodigd ben je sowieso voor elke bijeenkomst!

  • Elk kwartaal een uniek sportevent
  • Teamgenoten voor marathons, wielerrondes of andere sporten 
  • Zelf bijdragen aan het succes van Champ met kennis en netwerk
Group 11

Doe mee, meld jezelf aan

Geloof jij in de potentie van Champ en investeer jij mee in de toekomst van sport? Geef je hier op voor de Champ Business Club en investeer minimaal € 5.000.

Er zijn nog 9 plekken in de Champ Business Club beschikbaar.

Veelgestelde vragen Champ Businessclub

Kan ik ook lid worden zonder te investeren in Champ?

Het is juist leuk om business met plezier te combineren. De Champ Business Club is dus alleen beschikbaar voor investeerders in Champ die tenminste € 5.000 investeren voor 28 februari 2021.

Hoelang duurt mijn lidmaatschap?

Je zit nergens aan vast. Het lidmaatschap is tot opzegging en vrijelijk opzegbaar. De business club dient als een leuk netwerk en is verder niet formeel. 

Zijn alle events gratis voor alle leden?

Nee, afhankelijk van de hoogte van de investering in Champ zijn een aantal activiteiten (gedeeltelijk) door Champ gefinancierd. Voor sommige activiteiten kan een toeslag gevraagd worden en deelname is daarom ook altijd vrijwillig.  

Mag ik andere leden aandragen?

Zeker, de werving van de leden voor de club loopt initieel synchroon met de crowdfunding campagne tot en met eind maart.

Contact

Heb je een vraag over Champ of de club, maar kon je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Of heb je een supergoed idee waar we wat mee moeten doen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar michiel@champ.nl of bel 030-3079530.