Select Page

Vitaal aan de slag

Welkom bij Champ!

Club-header

Super goed dat je er bent! De eerste stap naar meer bewegen en gezond leven is gezet. Bekijk hier het exclusieve sportaanbod van Champ, speciaal voor jou als collega van [bedrijfsnaam].

Doe eens padel, probeer een yogales of wordt het toch de sportschool. Er zijn exclusieve deals voor jou beschikbaar bij bijna alle bekende sportscholen in het land.

Kies voor een abonnement met voordeel, een rittenkaart of een gratis proefles. Ontdek hoe leuk sporten kan zijn!

Club-header
Champ.nl aanbod

Speciaal voor jou omdat je bij [bedrijfsnaam] werkt

Sportaanbod Champ

Wil je in beweging komen en ben je nieuwsgierig naar het aanbod? De voordelen op een rij:

  • Een sportabonnement afsluiten. Heb je al een abonnement, kies dan voor een losse les of rittenkaart met korting in een sport die je ook leuk vindt!
  • Het breedste sportaanbod van Nederland; van yoga tot padel en van fitness tot suppen, en alles daar tussenin.
  • Met meer dan 4.500 aangesloten sportlocaties en 27.000 lessen en activiteiten is er altijd iets bij jou in de buurt.

Heb je iets gevonden wat je leuk lijkt? Boek je sport en kom in beweging!

Hoe kun jij gaan sporten met Champ?

Volg onderstaande stappen en binnen no-time sta je met voordeel in de sportschool, yogastudio of boek je jouw volgende padelles.

ic_challengecomplete

Hiermee kom je op de speciale omgeving van Champ met het exclusieve sportaanbod voor medewerkers van [bedrijfsnaam].

ic_beloning_reward_champ

2. Bekijk de beste deals en voordeligste sportaanbiedingen

Maak eenvoudig een account aan om jouw speciale aanbod te bekijken.

ic_balls

3. Kies jouw sportlocatie en ga van start

Losse lessen, rittenkaarten en abonnementen, sport op de manier die het beste bij jou past.

CC_team_sportenkorting (2)

[Bedrijfsnaam] & Champ gaan samenwerken

Wat ga jij doen?

[Bedrijfsnaam] vindt het belangrijk om bewust aan de slag te gaan met vitaliteit. Champ heeft als missie om meer mensen in beweging te brengen. En daarom werken we samen. Om jou toegang te geven tot een enorm netwerk van sportlocaties, waar je voordelig kan gaan sporten. Want sporten maakt impact. Je krijgt er een goed gevoel van, word je sterker, sneller en fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Het is dé manier om doelen te bereiken. Of het nu gaat om een yogales of een padelsessie, een surfdag of een bootcamp: je vindt het allemaal bij Champ. Wat wordt het volgende dat jij gaat doen?

En mocht je nog vragen hebben, bekijk dan eens de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via de chatknop rechts onderin je scherm.

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Contact opnemen met Champ? Stuur dan een mail naar 

 

Wat kan ik doen met Champ?

In beweging komen en sporten! Met Champ wordt het nog makkelijker om een sportles te boeken of een abonnement af te sluiten, en omdat jouw werkgever samenwerkt met Champ krijg je bij veel sportlocaties ook nog eens extra korting. 

Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je sport. Probeer een gratis proefles yoga, kies een voor een voordelige rittenkaart voor bootcamp, ga een keertje suppen of bespaar op een jaarabonnement bij de sportschool.

Hoe kan ik voordelig sporten via Champ?

Via je werkgever krijg je een unieke link naar het platform van Champ waar het exclusieve voordeel beschikbaar is.  Daar kan je eenvoudig een account aanmaken om al het sportaanbod en de speciale korting te bekijken. Let op dat je het account aanmaakt op het webplatform met je persoonlijke e-mailadres.

Ik heb een sportles of activiteit geboekt, wat nu?

Super! Na het boeken van een sportles of activiteit kan je deze altijd terug vinden in je profiel en ontvang je van ons per e-mail een boekingsbevestiging met alle details. Houd je inbox dus in de gaten!

Hoe kan ik een abonnement afsluiten via Champ?

Bij de sportlocaties waar abonnementen aangeboden worden, kan je eenvoudig kiezen voor het afsluiten van een lidmaatschap. Per sportlocatie bieden we vaak verschillende abonnementen aan, met verschillende kortingen. Kies de manier van sporten die het beste bij jou past.

Wat als ik een abonnement heb, maar wil sporten tegen de tarieven van Champ?

Helaas neemt Champ op dit moment geen bestaande abonnementen over. 

Wanneer je al een abonnement hebt bij een locatie en wilt gaan sporten tegen de tarieven op Champ, zal je eerst zelf je bestaande abonnement moeten stoppen. Daarna kan je pas een abonnement via Champ afsluiten. 

Hierbij zullen sommige sportlocaties ook een ‘cooling off’ periode hanteren, wat inhoudt dat je pas na een bepaalde periode een abonnement kan afsluiten, bijvoorbeeld 2 maanden na beëindiging van je bestaande abonnement. Dit kan per sportlocatie verschillen.

Bij welke sportscholen kan ik sporten of welke sporten kan ik doen?

Van alles! Van yoga tot boulderen, van suppen tot bootcamp en van fitness tot golf. Met 4.500+ aangesloten sportscholen is er altijd wel wat te doen. Buiten of binnen, in een groep of alleen… En we breiden het aanbod van sporten en sportscholen wekelijks uit!

Staat de sportlocatie die je wilt bezoeken er niet tussen? Laat het ons weten via hello@champ.nl en we zullen ons uiterste best doen om deze toe te voegen!

Bij welke sportscholen kan ik sporten of welke sporten kan ik doen?

Van alles! Van yoga tot boulderen, van suppen tot bootcamp en van fitness tot golf. Met 4.500+ aangesloten sportscholen is er altijd wel wat te doen. Buiten of binnen, in een groep of alleen… En we breiden het aanbod van sporten en sportscholen wekelijks uit!

Staat de sportlocatie die je wilt bezoeken er niet tussen? Laat het ons weten via hello@champ.nl en we zullen ons uiterste best doen om deze toe te voegen!

Wat als de sportschool waar ik wil sporten er niet tussen staat?

Staat de sportlocatie die je wilt bezoeken er niet tussen? Wat vervelend! Gelukkig werkt ons team er hard aan om elke week nieuwe locaties aan te sluiten. Laat ons via hello@champ.nl weten bij welke sportschool jij graag wilt sporten en we zullen ons uiterste best doen om deze toe te voegen!

Volg ons op social media