Select Page

Suppen: Het uitje op het water

Geniet van een onvergetelijke dag op water!

Suppen door de grachtenrivieren of de mooie nationale parken? Dat kan! Ga samen met je team voor een onvergetelijke dag op het water, boordevol avontuur en samenhorigheid. Werk samen om uitdagende estafettes en opdrachten tot een goed einde te brengen, en geniet van de perfecte mix van ontspanning, plezier, en gezonde competitie tijdens dit teamuitje.

Voordat jullie het water op gaan, kunnen jullie allemaal een uniek teamshirt ontvangen voor tijdens het suppen. En na al die opwinding op het water, is er altijd mogelijkheid om na te praten en te genieten van een heerlijke picnic of een smakelijke barbecue – liefst onder een stralende zon!

Kom en maak herinneringen die een leven lang meegaan! Boek vandaag nog jullie sup-avontuur en ontdek de verborgen pareltjes van Nederlandse waterwegen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen voor een dag vol teamplezier en natuurlijke schoonheid op het water!

Wat kun je verwachten?

 Een 1 uur durende suptocht

 Keuze uit meerdere locaties door Nederland

 Leuke estafettes en opdrachten op het water

 Mogelijkheid tot eigen teamshirts en een gezellige picnic of barbecue 

 Alles wordt vooraf voor jou geregeld

Belangrijk om te weten

 Geen minimaal aantal deelnemers

 Een aanvraagperiode van 3 á 4 weken

 Het is mogelijk om het supuitje aan te passen naar jouw wensen.                     Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 13,50 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media