touch-incentive-marketing-Logo-klein

Sporten via Champ

De beste sportdeals door heel Nederland

Met meer dan 9.000 sportactiviteiten bij 4.000 locaties is Champ het grootste boekingsplatform voor sport in Nederland. Van padel tot yoga. En van kickboksen tot bootcamp. In samenwerking met partners en sportaanbieders biedt Champ de beste deals voor sport. En, wat ga jij doen?

Yoga lander AH

En, wat ga jij doen?

yoga

Yogales naar keuze

Yin, Vinyasa, Ashtanga, Kundalini, Powerrr… Er zijn zó veel verschillende yogastijlen! Dit is het moment om te ontdekken welke flow het beste bij je past. Via Champ probeer je verschillende yogalessen naar keuze. Wanneer je wilt. En waar je ook bent. Welcome to yoga class!

Een groep sporters die buiten in een park aan het trainen zijn

Bootcamp 5-rittenkaart 

Lekker buiten trainen? Dit is het moment! Tijdens een bootcamp sport je buiten, in groepsverband en onder uitstekende begeleiding. Trainingen bestaan o.a. uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Perfect voor het verbeteren van je kracht en conditie. Leuk en effectief tegelijk!   

ios-android

Over Champ

En, wat ga jij doen?

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

ios-android