Select Page

Bootcamp training

Ga de uitdaging aan in een bootcamp!

Wil je écht wat fanatieks doen met jouw team en je teamgenoten van een hele andere kant zien? Ga samen de uitdaging aan tijdens een fanatieke bootcamp en werk je samen in het zweet! Een bootcamp is te doen waar je maar wilt en dus op welke vette locatie jij maar wilt staan met jouw team. Om de teamspirit er echt in te krijgen, shinen jullie met heel het team in hetzelfde shirt en ontvangen jullie een leuke sport goodiebag! Na afloop van de bootcamp kunnen jullie ontspannen tijdens een ontspannen picnic of genieten van een heerlijke barbecue. 

Geen een teamuitje dat een betere band schept dan samen bootcampen. Tijdens een bootcamp motiveer, help en werk samen met elkaar aan hetzelfde doel. Er worden samen veel leuke en gevarieerde oefeningen gedaan onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Zo is het bewegen niet alleen gezond, maar ook nog eens gezellig en uitdagend.

Wat kun je verwachten?

 Een 1,5 uur durende bootcamp met personal trainer

 Locaties te kiezen door Nederland

 Een shirt om met hele team in te shinen + sport goodiebag

 Keuze tussen een ontspannen picnic of heerlijke barbecue

 Alles word vooraf voor jou geregeld

Belangrijk om te weten

 Minimaal 8 deelnemers

 Een aanvraagperiode van 3 á 4 weken

 Het is mogelijk om het bootcamp teamuitje aan te passen naar jouw wensen.             Vraag jouw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Vanaf 29,95 p.p.

Ondersteuning

Volg ons op social media