Select Page

Geef sport voor haar

Met Champ geef je een ultieme sport beleving cadeau. Je kunt kiezen uit:

3-rittenkaart Yoga

Lichaam en geest in balans

Go yoga met een 3-rittenkaart. Kies voor vinyasa, hatha, power yoga of yin. Welke yogastijl je ook kiest, er is altijd eentje die bij je past. Of je je nu wilt inspannen, ontspannen, of allebei. Kies jouw favoriete yogastijl of ontdenk eens iets anders.

Deze activiteit is beschikbaar bij meerder dan 70 locaties door heel Nederland. Klik op meer weten voor alle deelnemende locaties.

€30

Vrouwen op yogamatjes doen aan yoga in een sportzaal
Bootcamp

5-rittenkaart Bootcamp

Go fit. Go bootcamp!

Zin om lekker te trainen in de buitenlucht? Go bootcamp met een 5-rittenkaart. Tijdens bootcamp sport je buiten, in groepsverband en altijd onder begeleiding van een trainer. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Perfect dus voor het verbeteren van je kracht en conditie. Leuk en effectief tegelijk!

€50

Onbeperkt vrouw

8 weken onbeperkt sporten

Jouw startpunt voor sport

Kom lekker in beweging en sport 8 weken onbepertk bij 800+ sport locaties in heel Nederland. Inclusief groepslessen.  Ga individueel aan de slag, werk aan je conditie op de loopband en kweek spierballen in het krachthonk of doe mee aan groepslessen als zumba, kickboksen, yoga, bodypump en HIIT.

Beschikbaar bij meer dan 800 locaties in heel Nederland. Voor alle deelnemende loaties kijk op Champ.nl/backinshape

€29,95

Onbeperkt vrouw
Boulderen vrouw

Boulderen

Boulderen is een uitdaging voor iedereen

Graag willen klimmen, maar zijn grote hoogtes niet helemaal jouw ding? Ga boulderen! Boulderen is een discipline binnen de klimsport waarbij je een korte route aflegt op een kunstmatige rots van zo’n 3 meter hoogte. Voor deze sport heb je dan ook geen zekering of touw nodig, maar wordt er enkel gebruik gemaakt van een valmat. Ideaal als je opzoek bent naar een unieke en spectaculair ervaring. Ga jij de uitdaging aan?

Beschikbaar bij: Block 013 Tilburg

€12,50

Apenkooi

Apenkooien

Zien we jou binnenkort in de touwen hangen?

Vond jij gymles vroeger ook de leukste les van de week? Beleef het opnieuw! Deze gymles is een combinatie van beleving en inspanning. De les bestaat uit een warming-up, een hoofspel en een eindspel. Ontdek de op maakt gemaakt spellen, zoals James Bond, Wie is de mol, Super Mario Kart of de varianten op trefbal. Dit is de ultieme combinatie tussen sport en spel.

Beschikbaar in: Amsterdam, Den Haag, Groningen, Breda, Rotterdam en Utrecht

€7,95

Apenkooi
Padel

Speel padel voor 2

Balletje slaan?

Heb jij al een eens een potje padel gespeeld? Deze unieke racketsport speel je met een racket zonder snaren en kun je het best vergelijken met een combinatie tussen tennis en squash. Doordat de bal ook tegen de muren mag komen, ligt de nadruk minder op kracht en des te meer op tactiek. Met 1 uur toegang tot de baan en krijg het spel onder Krijg geheel op eigen tempo het spel onder de knie. Of je nu beginnende of meer gevorderde padelspeler bent. Met wie ga jij?

€30

En, wat ga jij doen?

Met Champ sport je wanneer het jou uitkomt, zonder abonnement

Yoga in de ochtend, squashen na het werk of lekker suppen in het weekend. Kies wat je wil, wanneer jij wil en betaal alleen als je gaat. Dat is pas sportief!

Foto’s Voordelen Champ

De voordelen van Champ

champ_illustratie_41@4x

Er is altijd iets bij jou in de buurt.

Na je werk. Tijdens je weekend weg of, gewoon, bij jou om de hoek. Champ is overal.

champ_illustratie_37@4x

Voel je vrij. Ga wanneer het jou uitkomt.

Kies een sport die bij je past. En bij je overvolle agenda. Of je nu dagelijks tijd hebt, of maar één keer per week.

champ_illustratie_20@4x

Er zijn zoveel sporten, wissel lekker af.

Van yoga tot suppen.
En van kickboksen tot zumba. Doe wat je altijd al doet, of stap eens uit je comfortzone.

champ_illustratie_30@4x

Vrijheid, fitheid! Zit niet vast aan abonnementen.

Je zit nergens aan vast. Sport zonder abonnement. Betaal alleen voor wat je sport.

En, wat ga jij doen?

Over Champ

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

ios-android
champ_app_icon

 Het grootste platform voor sport in Nederland.

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Wij maken het boeken van sport makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Geen duur abonnement. Geen verplichtingen. Vind altijd een sport die bij je past. Wat ga jij doen?