Select Page
BC4

Voorwaarden

Albert Heijn Spaarcampagne 2022 & Champ

Hieronder vind je de actievoorwaarden voor de Albert Heijn Spaarcampagne in 2022. Bekijk ook de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Champ.

Actievoorwaarden Albert Heijn Campagne 2022

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Albert Heijn campagne die in vanaf 27 juni 2022 van start gaat, hierna genoemd “Actie”. De Actie wordt georganiseerd door Albert Heijn B.V. (“AH”). (Onderdeel van Koninklijke Ahold Delhaize N.V.). Albert Heijn B.V. is gevestigd op de Provincialeweg 11, 1506 MA te Zaandam.

Actie en verzilvering

Albert Heijn is verantwoordelijk voor uitgifte van de zegels en spaarkaarten om deel te nemen aan de Actie. Met een volle spaarkaart kan een Deelnemer op de campagnepagina van Albert Heijn tickets kopen, waarbij zij het tweede ticket gratis ontvangen. Verzilverde tickets geven recht op het aangeboden product bij één van de deelnemende locaties. Gekochte tickets kunnen verzilverd worden van 27/06/2022 t/m 31/03/2023 via het platform van Champ. Bij de deelnemende locaties gelden de voorwaarden en openingstijden van de organisatie. Het ticket is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Gekochte tickets dienen voor geldigheid te worden verzilverd via Champ bij één van de deelnemende locaties. Na het verzilveren van het ticket mag de sporter deelnemen aan het product bij de gekozen locatie t/m maximaal 31/03/2023. Deelnemende aanbieders dragen er zorg voor dat de boekingsbevestiging van de Deelnemer wordt geregistreerd via het platform van Champ. De Actie is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Geboekte tickets voor Leadproducten kunnen niet verkocht worden of overgedragen worden aan andere personen.

Facturatie

De actieperiode is de periode waarin tickets verkocht worden in de winkels van Albert Heijn en via het online verkoopkanaal van Albert Heijn. De looptijd van de actie is van 27/06/2022 t/m 31/07/2022. De actie zal gedurende de campagne in zowel de fysieke winkels van Albert Heijn als online worden verkocht. De verzilverperiode van de tickets loopt van 27/06/2022 t/m 31/03/2023. Facturatie van verzilverde tickets geschiedt per kalendermaand. Op deze factuur wordt de overeengekomen commissie direct verrekend. Ticket is geldig voor één persoon en kan niet worden overgedragen op anderen.

Gegevens van Deelnemer

Wanneer Deelnemer zich registreert op de Campagne website zullen de persoonsgegevens worden verwerkt door Champ en de deelnemende clubs ten behoeve van deze Actie. Champ en de deelnemende clubs zijn verantwoordelijk voor het verwerken van deze persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Slotbepalingen

AH en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt als gevolg van de Actie, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van het bezoek aan de deelnemende uitjes. AH houdt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Actie voortijdig te beëindigen. AH is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de tickets. Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze Actie kunt u terecht op deze pagina of via 0800-0305 (gratis).