Select Page
BC4

Veelgestelde vragen

AH Spaarcampagne en Champ

Hieronder vind je veelgestelde vragen met betrekking tot de Albert Heijn spaarcampagne 2020. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via hello@champ.nl of bel 030 307 9530.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik meedoen aan deze actie?
De Albert Heijn Spaarcampagne 2020 wordt aangejaagd door een grote landelijke mediacampagne waarbij in-store reclame in de AH-winkels, huis-aan-huisfolders, televisie en social media wordt ingezet. De campagne heeft daardoor een miljoenenbereik. Dit is dé kans om een grote groep enthousiaste, nieuwe sporters te bereiken en kennis te laten maken met jouw aanbod. Daarbij is de actie geheel zonder risico! Als er geen boekingen zijn, zijn er ook geen kosten. No cure, no pay.

Wat kost het om mee te doen aan de Albert Heijn Spaarcampagne 2020?
Elke aanbieder biedt bij deze actie het 2e ticket gratis aan. Zonder de actie had je misschien twee gratis proeflessen weggegeven, maar met deze actie word je voor twee mensen die komen sporten altijd één keer uitbetaald. Wij vragen een commissie van 20% per verkocht ticket.

Wat kost een registratie op Champ?
Registreren op Champ kost eenmalig €5,50 voor het verifiëren van je bedrijfsgegevens. Daarnaast rekenen we 20% commissie per verkocht ticket. No cure, no pay: geen boeking betekent geen kosten, óók niet voor je registratie.

Welke informatie gebruiken jullie van mijn bedrijf?

Om jouw bedrijf op Champ en op de website van de Albert Heijn te plaatsen, hebben we de contactgegevens van je bedrijf, je KvK-nummer, je lesrooster, beschikbaarheid, prijzen en foto’s nodig. We gebruiken de informatie die jij aan ons doorgeeft of die we op jouw website kunnen vinden om je profiel zo mooi mogelijk te maken. Uiteraard heb je altijd de mogelijkheid om informatie te wijzigen. Neem daarvoor contact met ons op via 030-3079530, dan kan het Champ-supportteam voor je aan de slag.

Komen mensen via deze actie altijd met zijn tweeën?

Dat kan, maar hoeft niet. Mensen mogen met hun gratis 2e ticket iemand meenemen, maar ze kunnen ook besluiten om het 2e ticket zelf te gebruiken en dus 2x te komen sporten. Wij zullen vanuit Champ altijd communiceren dat mensen samen gaan sporten, omdat wij denken dat sporten altijd leuker is als je het samen doet, uiteraard met de verplichte 1,5 meter afstand.

Wat als mensen na de actie een abonnement willen hebben?

Dat juichen wij alleen maar toe! Deze marketingactie is de perfecte manier om nieuwe leden te werven. En sporters die deze verplichting niet aan willen/kunnen gaan, hebben altijd de mogelijkheid om via Champ losse lessen of trainingen bij jou te boeken.

Sommige dagen zit ik al helemaal vol, kan ik dan nog wel meedoen?
Tuurlijk! We kunnen je daluren meenemen in de actie zodat we juist die momenten vullen en het niet te koste gaat van je reguliere omzet. Wees je er wel altijd van bewust dat hoe aantrekkelijker jouw aanbod is, hoe eerder iemand bij jou zal boeken en niet bij jouw concurrent in de omgeving.

Wanneer krijg ik uitbetaald?
Champ en Albert Heijn betalen maandelijks uit. Op alle tickets die verkocht worden, brengen we 20% commissie in rekening. Het verschil ontvang je aan het eind van elke maand automatisch op je rekening.

Hoe verloopt het proces van betaling precies?
Consumenten met een volle spaarkaart, orienteren zich op de actiewebsite van Albert Heijn. Heeft iemand een sport (of ander uitje) gevonden dat hij leuk vindt, dan betaalt hij de ticketprijs via de actiewebsite van AH en ontvangt hij zijn ticket + een gratis 2e ticket per email. Op dit e-ticket staat een code waarmee de sporter via Champ bij de sportaanbieder kan boeken, zonder opnieuw te hoeven betalen. Door het maken van een reservering via Champ, valt automatisch het geld vrij dat je aan het einde van de maand op je rekening ontvangt.

Wat gebeurt er als iemand een ticket heeft gekocht, maar niet komt opdagen?
Het is vervelend dat je dan een lege plek in je les hebt, maar het kost je niets extra’s. Het ticket is immers al gekocht door de consument en dus krijg jij gewoon uitbetaald.

Is deze actie hetzelfde als de sportweken in het najaar?
Nee, dat is een samenwerking met de NOC*NSF en die actie is bedoeld om gratis sport weg te geven. Wij vinden het beter als mensen weten wat de waarde van sport is. Daarom vinden we het belangrijk om sport niet geheel gratis weg te geven. Bij de Albert Heijn Spaarcampagne moet een ticket betaald worden en wordt het 2e ticket gratis gegeven. Hierdoor zijn mensen ook meer gemotiveerd om daadwerkelijk te komen sporten.

Meedoen?

Kom NU in actie en meld je aan!

Wil jij dolgraag meedoen aan deze spaarcampagne én valt jouw aanbod onder één of meer van de deelnemende categorieën? Meld je dan nu GRATIS aan.

Voordelen van Champ

champ_illustratie_41@4x

Overal toegang zonder abonnement

Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

champ_illustratie_37@4x

Altijd een sport bij jou in de buurt

Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

champ_illustratie_20@4x

Voor iedereen is er een sport te vinden

Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

champ_illustratie_30@4x

Flexibel sporten en geen verplichtingen

Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

Smiley face

Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved