Select Page

50% KORTING OP

8 WEKEN ONBEPERKT SPORTEN

 

Alle informatie over deze samenwerking

8 weken onbeperkt sporten

Samen met Kruidvat x Taft lanceert Champ een landelijke sportcampagne. Bij aankoop van 2 Taft producten in de winkels van Kruidvat krijgt de klant naast het 2e product voor €1 ook een tweede kassabon mee met een voucher voor 50% korting op de 8 weken onbeperkt sporten. Een unieke deal! Samen krijgen we zo heel Nederland weer lekker in beweging. Doe je nog niet mee aan deze campagne, maar heb je wel interesse? Let us know!

  Over de campagne

  Hoe werkt het?

  Cijfer 1

  Aankoop

  De sporter koopt 2 Taft producten in Kruidvat en ontvangt een kassabon met een 50% kortingscode voor de aankoop van 8 weken onbeperkt sporten.

  Cijfer 2

  Ticket verzilveren

  Via Champ wordt een sportlocatie gekozen. De 50% kortingscode wordt tijdens de checkout ingevult. Hierna wordt de aankoop als ticket per e-mail verstuurd.

  Cijfer 3

  Starten

  De sporter moet telefonisch of per e-mail contact opnemen met de gekozen sportlocatie om met de 8 weken sporten van start te gaan.

  Cijfer 4

  Sporter registreren

  Scan de QR-code of registreer de cijfercode van de nieuwe sporter. Deze staat op het ticket vermeld. Alleen zo word je correct uitbetaald.

  Promotie: dit kun je verwachten

  Miljoenenbereik met landelijke dekking

  We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om weer lekker te gaan sporten. De Taft producten worden tijdens de actieperiode gepresenteerd in een mooie vloerdisplay waar de 8 weken sporten goed zichtbaar op is. Kruidvat communiceert over deze actie via zowel print als digitale folder en de eigen website. Vanuit Champ boosten wij de actie door online advertising.

   Scannen van tickets

   Uitbetalingen: zo werkt het

   Bekijk de video om te zien hoe je een sporter incheckt. Dit is belangrijk om een correcte uitbetaling te garanderen. Jouw bedrijfprofiel is door het supportteam van Champ compleet gemaakt. Om jouw uitbetalingen in orde te maken hebben wij nodig:

   – Een getekende overeenkomst
   – Het valideren van jouw bankgegevens en online account

   Actievoorwaarden

   De 50% kortingscode komt met een aankoop van minimaal 2 Taft producten. Deze actie wordt alleen in de winkel van Kruidvat verkocht. Met deze actie kan een sporter één keer per sportlocatie 8 weken onbeperkt sporten. Bestaande leden zijn uitgesloten van de actie. De 8 weken onbeperkt sporten kan tot en met 31 december 2021 worden gestart.

   ios-android
   Join ons netwerk!

   Voordelen van Champ

   Champ heeft de missie om mensen meer in beweging te krijgen. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

   Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

   • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
   • Boeking en betalingen veilig online
   • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
   • Verhoog je bezettingsgraad
   • No cure, no pay

   Meer dan 800 deelnemende locaties in heel Nederland, waaronder:

   Voordelen van Champ

   champ_illustratie_41@4x

   Overal toegang zonder abonnement

   Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

   champ_illustratie_37@4x

   Altijd een sport bij jou in de buurt

   Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

   champ_illustratie_20@4x

   Voor iedereen is er een sport te vinden

   Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

   champ_illustratie_30@4x

   Flexibel sporten en geen verplichtingen

   Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

   Smiley face

   Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved