Select Page
BC4

Voorwaarden

Albert Heijn & Champ

Hieronder vind je de actievoorwaarden voor de campagne van Albert Heijn & Champ in april en mei 2021. Bekijk ook de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Champ.

Actievoorwaarden Albert Heijn Campagne 2021

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Albert Heijn campagne die in april 2021 van start gaat. De Actie wordt georganiseerd door Albert Heijn B.V. (“AH”). (Onderdeel van Koninklijke Ahold Delhaize N.V.). Albert Heijn B.V. is gevestigd op de Provincialeweg 11, 1506 MA te Zaandam. 

Actie- en verzilvering

Albert Heijn is verantwoordelijk voor uitgifte van de kaarten. Verzilverde tickets geven recht op 5x of 3x of anders sporten bij één van de deelnemende locaties. De koper kan kiezen tussen buitensporten, watersporten en indien tijdig heropend groepslessen en sportschool toegang. Gekochte tickets kunnen verzilverd worden van 19/04/2021 t/m 30/06/2021 via ah.nl/tickets. Bij de deelnemende locaties gelden de voorwaarden en openingstijden van de organisatie. Het ticket is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Gekochte tickets dienen voor geldigheid te worden verzilverd via Champ bij één van de deelnemende locaties. Na het verzilveren van het ticket mag de sporter een aantal keer sporten zoals gedefinieerd op het ticket bij de gekozen locatie t/m maximaal 31/12/2021. De actie is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Tickets kunnen niet gekocht worden in Na verzilvering van het gekochte ticket kan gesport worden bij één van de deelnemende locaties. 

Facturatie

De actieperiode is de periode waarin tickets verkocht worden in de winkels van Albert Heijn en via het online verkoopkanaal van Albert Heijn. De looptijd van de actie is van week 16  t/m 19 . De actie zal gedurende de campagne in zowel de fysieke winkels van Albert Heijn als online worden verkocht. De verzilverperiode van de tickets loopt van 19/04/2021 t/m 31/12/2021. Vanaf het moment van verzilveren kan de klant de gekozen sport doen bij de gekozen locatie. De consument betaalt voor het sporten een vaste prijs van €25,00. Facturatie van verzilverde tickets geschiedt per kalendermaand. Op deze factuur wordt de overeengekomen commissie direct verrekend. Ticket is geldig voor één persoon en kan niet worden overgedragen op anderen.

Slotbepalingen

AH en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt als gevolg van de Actie, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van het bezoek aan de deelnemende uitjes. AH houdt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Actie voortijdig te beëindigen. AH is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de tickets. Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze Actie kunt u terecht op ah.nl/klantenservice of via 0800-0305 (gratis).

Voordelen van Champ

champ_illustratie_41@4x

Overal toegang zonder abonnement

Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

champ_illustratie_37@4x

Altijd een sport bij jou in de buurt

Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

champ_illustratie_20@4x

Voor iedereen is er een sport te vinden

Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

champ_illustratie_30@4x

Flexibel sporten en geen verplichtingen

Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

Smiley face

Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved