Select Page

Global Running Day

Ren 5, Doneer 5, Nomineer 5

Wereldwijd een groot succes en nu ook in de Global Running Day Club. Bij deze challenge loop je 5 km hard, doneer je €5 aan het Rode Kruis en nomineer je 5 anderen om hetzelfde te doen.

Wie zich inschrijft voor de challenge is lekker in beweging én ondersteunt het Rode Kruis. Deze organisatie helpt tijdens de coronacrisis in Nederland en op de Nederlandse eilanden in de Cariben. Rode Kruis-vrijwilligers helpen zorginstellingen en huisartsen. Mensen die getroffen zijn door het coronavirus ondersteunen zij met praktische en psychosociale hulp.

Doe jij mee aan deze challenge? Schrijf je in via de button in de Global Running Day Club, loop 5 km hard, doneer €5 via Champ (let op: niet mogelijk via de app, alleen via desktop) of rechtstreeks via het Rode Kruis en nomineer 5 anderen!

Loop verstandig en houd je aan de coronaregels.

GRD-hardlopen.nl-aangeleverd-1

Hoe werkt het?

Ren 5, doneer 5, nomineer 5

  1. Schrijf je in voor de challenge via de Global Running Day Club in de Champ App
  2. Ren 5 km op een moment dat het jou uitkomt en maak een foto van je hand met gespreide vingers.
  3. Doneer €5 via Champ (let op: niet mogelijk via de app, alleen via desktop) of rechtstreeks via het Rode Kruis. Als je via Champ doneert, ontvang je zelf €5 sporttegoed!
  4. Nomineer 5 andere via social media om hetzelfde te doen. Hoe? Deel jouw foto op instagram en tag 5 vrienden op elke vinger van je hand. Gebruik ook de hashtags #globalrunningdayclub #ren5doneer5nomineer5

Nog geen lid van de club? Meld je hier aan.

nomineer5
GRD-hardlopen.nl-aangeleverd-2

€5 doneren = €5 sporttegoed 

Doneren via Champ

Bij deze challenge kun je ervoor kiezen om rechtstreeks via het Rode Kruis te doneren, of om via Champ te doneren. Let op: doneren kan niet via de Champ App, alleen via de desktopwebsite. Champ verzamelt alle giften en doneert het hele bedrag (100%!) op 4 juni – de dag ná Global Running Day – in 1x aan het Rode Kruis. Met jouw donatie via Champ, ontvang jij €5 sporttegoed in return. Dit tegoed kun je uitgeven aan sport, zodra de sportscholen weer open gaan! Via Champ boek je bij duizenden sportscholen in heel Nederland. Van yoga tot kickboksen en van bootcamp tot suppen!

Over Champ

En, wat ga jij doen?

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

Over Hardlopen.nl

Wie loopt, hoort bij ons

We zijn geboeid door hardlopers en misschien wel iets té nieuwsgierig naar jouw avonturen van start tot finish. Wij zijn toegankelijk en benaderbaar voor alle vragen waar jij tegenaan loopt. We zijn vriendelijk, maar wel recht door zee. Ook jij moet gewoon je kilometers lopen, net als iedereen. Maar wij willen je graag dat extra zetje in de rug geven, je met de wind mee laten lopen, of heuvelaf. Met als doel jou in beweging te brengen, letterlijk en figuurlijk. Alles, om juist jou, juist nu, het beste uit jezelf naar boven te laten halen. Wij zijn er voor jou! Hardlopen.nl.

Een initiatief van:

Mede mogelijk gemaakt door:

Untitled-15_0000_Blauw-Hardlopen.nl
Untitled-15_0001_Blauw-Champ
Untitled-15_0009_Blauw-Asics
Untitled-15_0008_Blauw-Garmin

Supporters:

Untitled-15_0005_Blauw-Runners-World
Untitled-15_0002_Blauw-NS
Untitled-15_0003_Blauw-Nationale-Nederlanden
Untitled-15_0006_Blauw-Zilveren-Kruis
Untitled-15_0004_Blauw-AA-Drink

Een initiatief van:

initiatief-van

Mede mogelijk gemaakt door:

asics-garmin

Supporters:

Supporters