Global Running Day

Vandaag is de dag!

Woensdag 3 juni is het Global Running Day: de dag waarop we heel Nederland oproepen in beweging te komen! Weliswaar op 1,5 meter afstand van elkaar, maar hoe fijn is het dat we weer samen met onze loopmaatjes kilometers kunnen maken! Global Running Day wordt al jarenlang wereldwijd gevierd en hardlopen staat centraal. Het maakt niet uit hoe hard je loopt en hoe ver je loopt: iedere kilometer telt. Het belangrijkste van deze dag is dat jij in beweging komt en op die manier andere lopers inspireert!

Laat weten hoeveel kilometer je gelopen hebt

Lekker bezig!

Dankzij jouw gelopen kilometers op Global Running Day 2020 brengen we zoveel mogelijk mensen in beweging!

Let op: maximaal één inzending per persoon. Dubbele inzendingen worden automatisch verwijderd.

 

Global Running Day Club 3 juni
Dit is een verplicht veld. Bekijk ook de actievoorwaarden.
Dit is een verplicht veld. Bekijk ook de algemene voorwaarden.

Global Running Day

hardlopers gingen je voor

uur gelopen

kilometer gelopen

Selfie time!

App je hardloopselfie en maak kans op te gekke prijzen!

Lekker gelopen vandaag? Of staat er nog een run op de planning? Stuur jouw hardloopselfie naar +31 30 307 9530 en wie weet word jij de winnaar van één van de fantastische hardloopprijzen.

 

Prijzenpakket

Ook jij maakt kans om te winnen!

Deelnemers aan Global Running Day maken kans op prijzen, aangeboden door Premium Partners ASICS en Garmin. De prijzen die vergeven worden zijn:

2x Asics Global Running hardlooppakket: een complete hardloopset ter waarde van €750.

3x Garmin FR245 Music: een GPS sporthorloge met muziek en geavanceerde trainingsfuncties ter waarde van €349,99.

Laat weten hoeveel kilometer je gelopen hebt

Over Champ

En, wat ga jij doen?

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

Over Hardlopen.nl

Wie loopt, hoort bij ons

We zijn geboeid door hardlopers en misschien wel iets té nieuwsgierig naar jouw avonturen van start tot finish. Wij zijn toegankelijk en benaderbaar voor alle vragen waar jij tegenaan loopt. We zijn vriendelijk, maar wel recht door zee. Ook jij moet gewoon je kilometers lopen, net als iedereen. Maar wij willen je graag dat extra zetje in de rug geven, je met de wind mee laten lopen, of heuvelaf. Met als doel jou in beweging te brengen, letterlijk en figuurlijk. Alles, om juist jou, juist nu, het beste uit jezelf naar boven te laten halen. Wij zijn er voor jou! Hardlopen.nl.

Een initiatief van:

Mede mogelijk gemaakt door:

Supporters:

Een initiatief van:

Mede mogelijk gemaakt door:

Supporters: