Global Running Day

De dag waarop we het hardlopen vieren

Woensdag 3 juni is het Global Running Day: de dag waarop we heel Nederland oproepen in beweging te komen! Weliswaar op 1,5 meter afstand van elkaar, maar hoe fijn is het dat we weer samen met onze loopmaatjes kilometers kunnen maken! Global Running Day wordt al jarenlang wereldwijd gevierd en hardlopen staat centraal. Het maakt niet uit hoe hard je loopt en hoe ver je loopt: iedere kilometer telt. Het belangrijkste van deze dag is dat jij in beweging komt en op die manier andere lopers inspireert!

Global Running Day komt dichterbij dus  genoeg kansen om jouw loopmaatjes uit te dagen en samen op woensdag 3 juni de hardloopschoenen aan te trekken. Sluit je aan bij de Global Running Day Club en laat weten dat jij ook in beweging komt op 3 juni. Met jouw deelname maak je kans op te gekke hardloopprijzen, zoals een ASICS kledingpakket of een Garmin hardloophorloge.

We vragen je hieronder om enkele gegevens: die zijn bedoeld om straks een zo goed mogelijk beeld te krijgen van waar, hoe laat en door wie straks op 3 juni al die kilometers gelopen zijn! Je staat er niet alleen voor: wij helpen jou én alle clubleden op weg!

Loop verstandig en houd je aan de coronaregels

Join the club!

Meld je gratis aan voor de Global Running Day Club

Global Running Day Club
Code gekregen van een vriend? Vul 'm hier in!
Dit is een verplicht veld. Bekijk ook de actievoorwaarden.
Dit is een verplicht veld. Bekijk ook de algemene voorwaarden.

Samen op weg naar Global Running Day

Clubleden gingen je voor. Waarvan 1.500+ actief in de app. Ben jij de volgende?

Totaal aantal uur gelopen door de Global Running Day Club

Totaal aantal km gelopen door de Global Running Day Club

Global Running Day Club

De dag waarop we het hardlopen
vieren

Global Running Day komt snel dichterbij. En nu er weer, verantwoord en op 1.5 meter afstand, samen mag worden gelopen biedt dat mooie kansen in aanloop naar 3 juni. Om met zoveel mogelijk mensen in beweging te komen, zijn Champ en Hardlopen.nl de Global Running Day Club gestart: een online club voor iedereen die op Global Running Day de hardloopschoenen aantrekt. Meld je aan voor deze club, zodat iedereen weet dat jij in beweging komt op 3 juni; op die manier inspireer jij weer andere lopers! Met elkaar zorgen we voor de perfecte voorbereiding: slimme tips, trainingsschema’s en toffe challenges waaraan je mee kunt doen. Want je doet het niet alleen: samen met alle clubleden brengen we op 3 juni heel Nederland in beweging!

√ Ultiem clubgevoel

Join de Global Running Day Club van Hardlopen.nl en Champ. Samen op weg naar 3 juni: Global Running Day!

√ Oneindig veel motivatie

Koppel je tracker en houd je resultaten bij. Inspireer anderen om ook de hardloopschoenen aan te trekken met één doel: zoveel mogelijk mensen in beweging op Global Running Day.

√ Altijd een uitdaging

Toffe en slimme tips, trainingsschema’s, challenges met mede clubleden? In de Global Running Day Club kan het allemaal.

Hoe werkt het?

Kom jij ook bij de club?

  1. Vul het formulier in en meld je aan voor de Global Running Day Club
  2. Je ontvangt jouw inloggegevens voor de club per mail
  3. Download de Champ App voor iOS of Android en log in
  4. Ontdek je dashboard, het leaderboard, de challenges en alle andere voordelen van de club!

Prijzenpakket

Ook jij maakt kans om te winnen!

Deelnemers aan Global Running Day maken kans op prijzen, aangeboden door Premium Partners ASICS en Garmin. De prijzen die vergeven worden zijn:

2x Asics Global Running hardlooppakket: een complete hardloopset ter waarde van €750.

3x Garmin FR245 Music: een GPS sporthorloge met muziek en geavanceerde trainingsfuncties ter waarde van €349,99.

Wil jij kans maken op deze prijzen? Meld je dan snel aan!

Over Champ

En, wat ga jij doen?

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

Over Hardlopen.nl

Wie loopt, hoort bij ons

We zijn geboeid door hardlopers en misschien wel iets té nieuwsgierig naar jouw avonturen van start tot finish. Wij zijn toegankelijk en benaderbaar voor alle vragen waar jij tegenaan loopt. We zijn vriendelijk, maar wel recht door zee. Ook jij moet gewoon je kilometers lopen, net als iedereen. Maar wij willen je graag dat extra zetje in de rug geven, je met de wind mee laten lopen, of heuvelaf. Met als doel jou in beweging te brengen, letterlijk en figuurlijk. Alles, om juist jou, juist nu, het beste uit jezelf naar boven te laten halen. Wij zijn er voor jou! Hardlopen.nl.

Veelgestelde vragen

Wat doen Champ en Hardlopen.nl?

Champ en Hardlopen.nl hebben de handen ineens geslagen om in tijden van corona tóch een clubgevoel te stimuleren onder hardlopers. Daarvoor hebben zij een online club gemaakt in de Champ App waar elke hardloper lid van kan worden. Met de club werken hardlopers alleen – maar toch samen – toe naar Global Running Day. Mét allerlei leuke challenges, badges, trainingen, prijzen, etc.

Zijn er kosten aan verbonden?

Helemaal niets! Een lidmaatschap voor de Global Running Day Club is de eerste 3 maanden helemaal gratis. Daarna stopt jouw lidmaatschap automatisch. Je kunt je lidmaatschap altijd verlengen voor slechts €2,99 per maand.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

We gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens en verstrekken deze nooit aan derden. Jouw gegevens worden gebruikt om een profiel voor jou te maken waarmee je toegang hebt tot de Global Running Day Club in de Champ App. Indien je wenst niet meer lid te zijn van de club en jouw gegevens te verwijderen, is dit mogelijk door een e-mail te sturen naar hello@champ.nl.

Ik krijg een foutmelding bij het aanmelden?

Heb je gecontroleerd of al je gegevens kloppen en werkt het dan nog steeds niet naar behoren? Laat het ons weten. Mail naar hello@champ.nl.

Hoe kan ik mijn profielgegevens wijzigen?

Het wijzigen van profielgegevens kan alleen op een laptop/desktop via www.champ.nl. In de app is het niet mogelijk om gegevens te wijzigen. P.S. Heb jij al een profielfoto toegevoegd? Dat maakt de Global Running Day Club nét even wat persoonlijker. Echt doen hoor!

Wat zijn punten? En wat kan ik ermee?

Wanneer je in de Champ App een tracker of wearable gekoppeld hebt, spaar je automatisch punten. Bijvoorbeeld als je een stuk gaat wandelen, hardlopen, fietsen, maar ook als je activiteiten boekt via de app. Punten kun je in de app omwisselen voor sporttegoed. En dat kun je weer gebruiken om sport te boeken via de app, bijvoorbeeld bij een sportschool bij jou in de buurt!

Zeg die trackers he...hoe zit dat precies?

Heb je de Champ App al geinstalleerd? In de app koppel je makkelijk een tracker of wearable. Daarvoor hoef je niet perse een Fitbit of Garmin te hebben. Naast deze populaire wearables kun je in de Champ App ook je resultaten bijhouden met Strava, Apple Health en Google Fit. Lukt het koppelen van je tracker niet? Probeer dan eerst de app te de-installeren en daarna opnieuw te installeren. Als het dan nog altijd niet lukt, mail je jouw type telefoon (apple of android) en de systeemversie (instellingen) naar hello@champ.nl, dan zoeken we het voor je uit!

Ik woon niet in Nederland, kan ik me ook aanmelden?

Helaas niet. Aanmeldingen worden toegevoegd aan de Global Running Day Club in de Champ App die alleen te downloaden is in Nederland. Daardoor is het alleen mogelijk om mee te doen als je binnen Nederland woont.

Wat is een vriendencode?

Iedereen die zich aanmeldt via globalrunningday.nl, ontvangt in de bevestigingsmail een unieke Vriendencode. Deze code kan gedeeld worden met een onbeperkt aantal vrienden. Wanneer een van je vrienden zich met jouw unieke code ook weer aanmeldt via globalrunningday.nl, ontvangen jullie beiden 50 punten! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Een initiatief van:

Mede mogelijk gemaakt door:

Supporters:

Een initiatief van:

Mede mogelijk gemaakt door:

Supporters: