Select Page

8 WEKEN

ONBEPERKT SPORTEN

 

Alle informatie over deze samenwerking

8 weken onbeperkt sporten

Samen met Etos lanceert Champ een landelijke sportcampagne. Via de winkels van Etos of Etos.nl wordt de 8 weken onbeperkt sporten verkocht. Een unieke deal! Samen krijgen we zo heel Nederland weer lekker in beweging. Doe je nog niet mee aan deze campagne, maar heb je wel interesse? Let us know!

  Over de campagne

  Hoe werkt het?

  Cijfer 1

  Aankoop

  De sporter koopt via Etos een voucher t.w.v. €29,95 voor 8 weken onbeperkt sporten.

  Cijfer 2

  Ticket verzilveren

  Via Champ wordt een sportlocatie gekozen. De vouchercode wordt tijdens de checkout ingevult. Het verzilverde ticket wordt per e-mail verstuurd.

  Cijfer 3

  Starten

  De sporter moet telefonisch of per e-mail contact opnemen met de gekozen locatie om met de 8 weken sporten van start te gaan.

  Cijfer 4

  Sporter registreren

  Scan de QR-code of registreer de cijfercode die op het verzilverde ticket van de sporter staat vermeld. Alleen zo word je correct uitbetaald. 

  Promotie: dit kun je verwachten

  Miljoenenbereik met landelijke dekking

  We willen samen met Etos zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om weer lekker te gaan sporten. Etos communiceert hierover via zowel een digitale als fysieke folder en middels de eigen online kanalen. Ook worden er banner advertenties ingezet. 

   Scannen van tickets

   Uitbetalingen: zo werkt het

   Bekijk de video om te zien hoe je een sporter incheckt. Dit is belangrijk om een correcte uitbetaling te garanderen. Jouw bedrijfprofiel is door het supportteam van Champ compleet gemaakt. Om jouw uitbetalingen in orde te maken hebben wij nodig:

   – Een getekende overeenkomst
   – Het valideren van jouw bankgegevens en online account 

   Actievoorwaarden

   8 weken onbeperkt sporten

   Met deze actie kan een sporter één keer per sportlocatie 8 weken onbeperkt sporten. Bestaande leden zijn uitgesloten van de actie. De 8 weken onbeperkt sporten kan tot en met 31 december 2021 worden gestart.

   ios-android

   Join ons netwerk!

   Voordelen van Champ

   Champ heeft de missie om mensen meer in beweging te krijgen. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

   Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

   • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
   • Boeking en betalingen veilig online
   • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
   • Verhoog je bezettingsgraad
   • No cure, no pay

   Meer dan 800 deelnemende locaties in heel Nederland, waaronder:

   Voordelen van Champ

   champ_illustratie_41@4x

   Overal toegang zonder abonnement

   Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

   champ_illustratie_37@4x

   Altijd een sport bij jou in de buurt

   Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

   champ_illustratie_20@4x

   Voor iedereen is er een sport te vinden

   Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

   champ_illustratie_30@4x

   Flexibel sporten en geen verplichtingen

   Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

   Smiley face

   Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved