champ-logo

Er weer tegenaan met Jumbo Extra’s

Nieuwe partner!

Korting sparen met Jumbo Extra’s

Samen met Jumbo lanceert Champ een sportcampagne via Jumbo Extra’s. Via deze app sparen consumenten tot en met 31 augustus 2021 voor maar liefst 50% op verschillende sportactiviteiten, waaronder bootcamp en personal training. Samen krijgen we zo heel Nederland weer lekker in beweging. Doe je nog niet mee aan deze campagne, maar heb je wel interesse? Meld je dan nu aan.

  Jumbo_lander_010321_Klein_2

  Over de campagne

  Hoe werkt het?

  Cijfer 1

  Jumbo Extra’s sparen

  In de Jumbo Extra’s app kiest de sporter een sport en sportlocatie. Hij wisselt punten in voor een vouchercode die recht geeft op de korting.

  Cijfer 2

  Ticket verzilveren

  Tijdens het afrekenen vult de sporter de vouchercode in. Hier betaalt hij het nog te betalen bedrag. Het verzilverde ticket ontvangt hij hierna per e-mail.

  Cijfer 3

  Inplannen activiteit

  Vanaf nu kan de sporter zijn gekochte activiteit inzetten. Hij neemt telefonisch contact met je op of komt bij je langs om zijn eerste sportmoment in te plannen.

  Cijfer 4

  Sporter registreren

  Scan bij de eerste keer sporten de QR-code die op het verzilverde ticket staat vermeld. Alleen zo word je correct uitbetaald. Hier zie je hoe dit precies werkt.

  Scannen van tickets

  Uitbetalingen: zo werkt het

  Hoe zorg ik ervoor dat ik word uitbetaald?

  Bekijk de video om te zien hoe je een sporter incheckt. Dit is belangrijk om een correcte uitbetaling te garanderen. Jouw bedrijfprofiel is door het supportteam van Champ compleet gemaakt. Om, naast jouw zichtbare profiel op de website van Champ, ook jouw de uitbetalingen in orde te maken, hebben wij hiervoor de volgende informatie nodig:

  • Een getekende overeenkomst
  • Het valideren van jouw bankgegevens en online account

  beatyourfriendslander

  Alles op een rij

  Actievoorwaarden

  50% korting met Jumbo Extra’s

  Consumenten hebben t/m 31 augustus 2021 de mogelijkheid om een ticket te kopen tegen een vaste prijs voor een rittenkaart bootcamp of personal fitness bij een sportlocatie naar keuze.

  ios-android

  En, wat ga jij doen?

  Voordelen van Champ

  Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

  Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

  En, wat ga jij doen?

  • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
  • Boeking en betalingen veilig online
  • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
  • Verhoog je bezettingsgraad
  • No cure, no pay

  Meer dan 800 deelnemende locaties in heel Nederland, waaronder: