Select Page
champ-logo

Er weer tegenaan met Jumbo Extra’s

Alle informatie over deze samenwerking

Korting sparen met Jumbo Extra’s

Samen met Jumbo lanceert Champ een sportcampagne via Jumbo Extra’s. Via deze app sparen consumenten tot en met 31 augustus 2021 voor maar liefst 50% op verschillende sportactiviteiten, waaronder bootcamp, personal training en 8 weken onbeperkt (buiten)sporten. Samen krijgen we zo heel Nederland weer lekker in beweging. Doe je nog niet mee aan deze campagne, maar heb je wel interesse? Meld je dan nu aan.

  Jumbo_lander_010321_Klein_2

  Over de campagne

  Hoe werkt het?

  Cijfer 1

  Jumbo Extra’s sparen

  In de Jumbo Extra’s app kiest de sporter een sport en sportlocatie. Hij wisselt zijn gespaarde punten vervolgens in voor een vouchercode die hem korting geeft.

  Cijfer 2

  Ticket verzilveren

  Tijdens het afrekenen op Champ vult de sporter de vouchercode in en betaalt het resterende bedrag. Het verzilverde ticket ontvangt hij hierna per e-mail.

  Cijfer 3

  Inplannen activiteit

  Vanaf nu kan de sporter zijn gekochte activiteit komen verzilveren. Hij neemt telefonisch of per e-mail contact met je op of om zijn sportactiviteit in te plannen.

  Cijfer 4

  Sporter registreren

  Scan de QR-code of registreer de cijfercode die op het verzilverde ticket van de sporter staat vermeld. Alleen zo word je correct uitbetaald. Hier zie je hoe dit precies werkt.

  Promotie: dit kun je verwachten

  Miljoenenbereik met landelijke dekking

  Een landelijke sportcampagne na een lange lockdown vraagt natuurlijk om een grootse aanpak. We willen tenslotte zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om weer lekker te gaan sporten. We worden daarom groots gecommuniceerd in de winkels van Jumbo, genoemd in de nieuwsbrief en gaan advertenties draaien op social media. Wil je zelf ook meehelpen met de campagne en aan jouw netwerk laten weten dat je meedoet aan deze campagne? Bekijk dan ons social media pakket. Hierin vind je afbeeldingen en teksten om te delen op jouw account. Zo is iedereen op de hoogte van jouw deelname.

   Jumbo_lander_010321_Klein_2_02

   Scannen van tickets

   Uitbetalingen: zo werkt het

   Hoe zorg ik ervoor dat ik word uitbetaald?

   Bekijk de video om te zien hoe je een sporter incheckt. Dit is belangrijk om een correcte uitbetaling te garanderen. Jouw bedrijfprofiel is door het supportteam van Champ compleet gemaakt. Om, naast jouw zichtbare profiel op de website van Champ, ook jouw de uitbetalingen in orde te maken, hebben wij hiervoor de volgende informatie nodig:

   • Een getekende overeenkomst
   • Het valideren van jouw bankgegevens en online account

   beatyourfriendslander

   Alles op een rij

   Actievoorwaarden

   50% korting met Jumbo Extra’s

   Consumenten hebben t/m 31 augustus 2021 de mogelijkheid om een ticket te kopen tegen een vaste prijs voor wisselende sportactiviteiten bij een sportlocatie naar keuze.

   ios-android

   En, wat ga jij doen?

   Voordelen van Champ

   Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

   Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

   En, wat ga jij doen?

   • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
   • Boeking en betalingen veilig online
   • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
   • Verhoog je bezettingsgraad
   • No cure, no pay

   Meer dan 800 deelnemende locaties in heel Nederland, waaronder:

   Voordelen van Champ

   champ_illustratie_41@4x

   Overal toegang zonder abonnement

   Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

   champ_illustratie_37@4x

   Altijd een sport bij jou in de buurt

   Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

   champ_illustratie_20@4x

   Voor iedereen is er een sport te vinden

   Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

   champ_illustratie_30@4x

   Flexibel sporten en geen verplichtingen

   Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

   Smiley face

   Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved