Select Page

KNGU x Champ

In samenwerking met Champ biedt de KNGU een platform waar sporters eenvoudig jouw lessen reserveren en betalen. Geen gedoe met contanten op locatie. Presentielijsten behoren tot het verleden. Bovendien is hygiëne gewaarborgd en weet je voor de verzekering wie er deelnamen aan de les. Met jouw aanbod op Champ maak jij het jezelf gemakkelijk. Ontdek de voordelen en meld je vandaag nog aan.
Aanmelden

Blijf in controle

DG-Image-1

Jouw lesaanbod op Champ

Met jouw lesaanbod op Champ heb jij de volledige controle. Over je tarieven, tijden en beschikbaarheid. Boekingen en betalingen verlopen eenvoudig en veilig via ons platform. Wij nemen je werk uit handen, zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. De gymsport. Moet er iets gewijzigd worden aan jouw profiel of lesrooster? Geen zorgen. Ons Supportteam past het voor je aan en houdt alles up-to-date. Benieuwd hoe jouw profiel op Champ eruit komt te zien?

DG-Image-1
DG-Image-Turnen

Alles in één overzicht

Registratie van deelnemers

Het registreren van deelnemers aan jouw lessen omslachtig? Dat is met Champ verleden tijd. Via de eenvoudige app behoud je gemakkelijk het overzicht. Zonder daarvoor veel kostbare tijd kwijt te zijn aan de administratie. Deelnemers melden zich met één klik op de knop aan voor jouw lessen. En jij hebt met één klik op de knop een overzicht van alle deelnemers. Eenvoudiger kan niet.

DG-Dans-Image

Lessen voor iedereen

Voor leden en niet-leden

Met Champ maak je het jezelf gemakkelijk. Je behoudt het overzicht op alle betaalde lessen voor niet-leden. Maar ook de planning van het lesaanbod voor leden word je eenvoudig gemaakt. Wil je jouw leden extra in het zonnetje zetten? Beloon hen dan met de mogelijkheid met korting op jouw lessen.

DG-Dans-Image
ios-android

KNGU x Champ

Over Champ

Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Champ – het grootste boekingsplatform voor sport in Nederland – heeft de missie om sport zo toegankelijk mogelijk te maken. Voor iedereen. Via Champ boek je duizenden sporten bij locaties. Van suppen tot yoga. Van golf tot kickboksen. En van turnen tot dansen. Champ is trotse partner van Dutch Gymnastics. Samen zorgen we ervoor dat we op een leuke, veilige en verantwoorde manier kunnen sporten. Gedurende deze periode vol uitdagingen. Maar ook daarna.

ios-android