Select Page
BC4

Veelgestelde vragen

Back in Shape

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen voor de campagne ‘Back in Shape’ van Champ in 2022/2023. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via hello@champ.nl of bel 030 307 9500.

Veelgestelde vragen

Hoe log ik in op mijn profiel?

Bezoek champ.nl en log in met jouw bedrijfsgegevens. Wil je voor de eerste keer inloggen? Omdat wij een profiel voor je hebben aangemaakt, dien je voordat je kunt inloggen eerst je wachtwoord te veranderen. Klik hiervoor bij het inlogscherm op ‘wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarop je van ons communicatie ontvangt. Je ontvangt vervolgens een e-mail met instructies om je wachtwoord te veranderen. Na het veranderen van je wachtwoord kun je inloggen op je profiel.

Wat is de actieperiode van de campagne?

De Back to Shape actie loopt van 30 december 2022 t/m 15 januari 2023. De ontvangen vouchercodes zijn in te leveren van 30 december 2022 t/m 28 februari 2023 voor sportactiviteiten bij deelnemende sportlocaties.

Hoe wordt de campagne gepromoot?

Er is voor deze campagne zichtbaarheid door middel van in-store communicatie in de vestigingen, een speciale advertentie in de bonus-folder en er is online communicatie op social media en natuurlijk op de website van de supermarkt.

Hoe weten sporters mijn sportschool te vinden?

Op de campagnewebsite kan de sporter aan de hand van het invullen van zijn of haar woonplaats alle deelnemende locaties in de buurt bekijken.

Word ik op de hoogte gesteld als een sporter voor mijn locatie kiest?

Ja, zeker. De sporter kiest op de campagne website uit de deelnemende locaties. Nadat hij of zij zijn keuze heeft bevestigd, ontvang je hiervan automatisch een e-mail ter informatie.

Welke informatie van mijn bedrijf gebruiken jullie?

Om jouw bedrijf beschikbaar te maken op het platform van Champ hebben we o.a. de contactgegevens van je bedrijf, je KvK-nummer, je lesrooster, beschikbaarheid, prijzen en foto’s nodig. 

We gebruiken de informatie die jij aan ons doorgeeft of die we op jouw website kunnen vinden om je profiel zo mooi mogelijk te maken. Uiteraard heb je altijd de mogelijkheid om informatie te wijzigen. Neem daarvoor contact met ons op via 030-3079500 of mail hello@champ.nl, dan kan het Champ-supportteam voor je aan de slag.

Kan de sporter met deze campagne ook naar meerdere locaties?

Ja. Wanneer een sporter meerdere vouchercodes heeft, is het mogelijk om meerdere keren gebruik te maken van deze campagne. Een sporter kan de vouchercode echter maar één keer bij dezelfde sportlocatie inzetten. 

Hoe weet ik welke locaties bij mij in de buurt deelnemen?

Zodra de actie start, kun je dit zien via de campagnewebsite.

Mag ik inschrijfgeld vragen?

Nee. Voor deze campagne mag geen inschrijfgeld gevraagd worden. Deze campagne is er op gericht om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met jouw locatie.

Kiest de sporter er na de campagne voor om een abonnement af te sluiten (of op een andere manier bij jou te blijven sporten), dan kun je er natuurlijk wél voor kiezen om de gebruikelijke inschrijfkosten te vragen. Let op, om het karakter van de campagne te waarborgen mogen sales opvolging voorstellen na afloop van de campagne gevoerd worden.

Wat kost een registratie op Champ?

Er zijn geen kosten verbonden aan registratie op het platform van Champ. Tijdens de campagne betaal je alleen een kleine vergoeding voor de sporters die daadwerkelijk komen sporten. Je krijgt van Champ sowieso de contactgegevens van die persoon. En komt de persoon niet opdagen? Dan betaal je ook niets. 

No cure, no pay. Geen boeking betekent geen kosten, ook niet voor je registratie en aanwezigheid op het platform van Champ.

Hoe werkt de facturatie?

De sporter ontvangt een boekingsbevestiging voor de geboekte sportactiviteit. Wanneer de sporter komt sporten scan je de QR-code of noteer je de cijfercode.

Champ brengt per kalendermaand de Leadvergoeding voor geboekte activiteiten in rekening. De sportaanbieder laat Champ per kalendermaand weten welke Leadproducten er geconverteerd zijn naar een abonnement. Op basis daarvan wordt de succesfee in rekening gebracht.

Mag ik extra promotie maken voor de campagne?

Zeker. Wij hebben een speciaal promotie pakket, zodat jij kan laten weten dat jij tot één van de deelnemende locaties behoort. Dit pakket bestaat uit zowel online als offline materialen, denk aan deurstickers voor op jouw locatie of social media banners zodat je ook online kan laten zien dat jij meedoet met Back in Shape. Vraag het promotie pakket op via hello@champ.nl.

Ik heb een e-mail gekregen dat een sporter voor mijn locatie heeft gekozen, maar hij of zij komt niet opdagen. Wat nu?
Wat vervelend. In diezelfde e-mail vind je het e-mailadres van de sporter. Je zou zelf even contact op kunnen nemen om een eerste sportmoment te plannen. Werkt ook dit niet? Neem dan contact op via hello@champ.nl zodat wij je verder kunnen helpen.
Is de sporter verplicht een abonnement af te sluiten na het boeken van de gratis sportactiviteit?
Nee, daartoe is de sporter niet verplicht. Om het karakter van de campagne te waarborgen, vragen we je ook om pas na afloop van de campagne, 28 februari 2023, opvolgende sales voorstellen te doen bij de sporter.
Hoe werkt het met verplicht reserveren?
Voor deze campagne is het mogelijk om specifieke sportlessen aan te bieden, maar ook sporten op afspraak. Voor het boeken op afspraak, laten wij de sporter weten dat ze vooraf contact met je op moeten nemen.
Voor het reserveren van specifieke sportlessen stem je, als sportlocatie, vooraf met het support team van Champ af wat de exacte voorwaarden zijn.