Select Page
BC4

Voorwaarden

AH Back in Shape & Champ

Hieronder vind je de actievoorwaarden voor de spaaractie 2020 van Albert Heijn. Bekijk ook de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Champ.

Actievoorwaarden Albert Heijn Back in Shape 2020

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Albert Heijn Back in Shape campagne. De Actie wordt georganiseerd door Albert Heijn B.V. (“AH”). (Onderdeel van Koninklijke Ahold Delhaize N.V.). Albert Heijn B.V. is gevestigd op de Provincialeweg 11, 1506 MA te Zaandam. 

Actie- en verzilvering

Albert Heijn is verantwoordelijk voor uitgifte van de kaarten. Verzilverde tickets geven recht op 8 weken onbeperkt sporten bij één van de deelnemende locaties. Gekochte tickets kunnen verzilverd worden van 14/08/2020 t/m 31/10/2020 via ah.nl/sportweken. Bij de deelnemende locaties gelden de voorwaarden en openingstijden van de organisatie. Het ticket is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Gekochte tickets dienen voor geldigheid te worden verzilverd via Champ bij één van de deelnemende locaties. Na het verzilveren van het ticket geldt een geldigheidsduur van 8 weken onbeperkt sporten. De actie is niet geldig i.c.m. eventuele andere acties, aanbiedingen of cadeaukaarten. Tickets kunnen niet gekocht worden in Na verzilvering van het gekochte ticket kan gesport worden bij één van de deelnemende locaties. 

Facturatie

De actieperiode is de periode waarin tickets verkocht worden in de winkels van Albert Heijn en via het online verkoopkanaal van Albert Heijn. De looptijd van de actie is van week 34 (14/08/2020) t/m week 39 (27/09/2020). De actie zal gedurende de campagne in zowel de fysieke winkels van Albert Heijn als online worden verkocht. De verzilverperiode van de tickets loopt van 14/08/2020 t/m 31/10/2020. Vanaf het moment van verzilveren kan de klant 8 weken onbeperkt sporten bij de gekozen locatie. De consument betaalt voor 8 weken een vaste prijs van €29,95 (voor geselecteerde locaties geldt een toeslag van €10,00). Facturatie van verzilverde tickets geschiedt per kalendermaand. Op deze factuur wordt de overeengekomen commissie direct verrekend. Na 8 weken stopt het abonnement automatisch. Ticket is geldig voor één persoon en kan niet worden overgedragen op anderen.

Slotbepalingen

AH en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt als gevolg van de Actie, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van het bezoek aan de deelnemende uitjes. AH houdt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Actie voortijdig te beëindigen. AH is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de tickets. Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze Actie kunt u terecht op ah.nl/klantenservice of via 0800-0305 (gratis).

champ_illustratie_41@4x

Overal toegang zonder abonnement

Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

champ_illustratie_37@4x

Altijd een sport bij jou in de buurt

Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

champ_illustratie_20@4x

Voor iedereen is er een sport te vinden

Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

champ_illustratie_30@4x

Flexibel sporten en geen verplichtingen

Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

Smiley face

Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved