champ-logo

Back in Shape weken

Leuk dat je meedoet!

De grootste sportcampagne ooit

Hoera! Wegens succes is de online ticketverkoop van Back in Shape tickets verlengd tot en met 27 september. Samen met jou brengen we heel Nederland weer in beweging. Maken wij hen enthousiast om weer lekker te gaan sporten. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Belangrijke data

  • Ticketverkoop op de winkelvloer: 14 augustus – 28 augustus
  • Ticketverkoop online op ah.nl/tickets: 14 augustus – 27 september
  • Start 8 weken lidmaatschap: tussen 14 augustus – 31 oktober

Over de campagne

Hoe werkt het?

Cijfer 1

Ticket kopen bij AH

Online mogelijk t/m 27 september. Via de QR-code op het ticket wordt naar ah.nl/backinshape geleid. Hierna wordt doorverwezen naar champ.nl/backinshape

Cijfer 2

Locatie kiezen

Op Champ vult hij zijn woonplaats in en kiest een locatie bij hem in de buurt. Na het kiezen van de locatie selecteert hij het abonnement van 8 weken.

Cijfer 3

Ticket verzilveren

Tijdens het afrekenen vult de sporter de unieke code in die op zijn ticket van Albert Heijn staat vermeld. Het al betaalde bedrag wordt automatisch in mindering gebracht.*

Cijfer 4

Start abonnement

Vanaf nu kan de sporter zijn abonnement starten. Hij neemt telefonisch contact met je op of komt bij je langs om zijn eerste sportmoment in te plannen. 

Cijfer 5

Sporter registreren

Scan bij de eerste keer sporten de QR-code die op het verzilverde ticket staat vermeld. Alleen zo word je correct uitbetaald. Hier zie je hoe dit precies werkt.

* Indien er nog een toeslag €10 dient te worden betaald, gebeurt dit via Champ.

Promotie: dit kun je verwachten

Landelijke dekking met miljoenenbereik

Week 1:
• Kick-off met een advertentie in de AH-bonusfolder
• Albert Heijn reclame op tv en radio
• Posters in bushokjes op meer dan 800 locaties

En verder:
• Displays en posters in alle 900 vestigingen van Albert Heijn
• Online campagnes van zowel AH als Champ
• Gratis promotiepakket voor alle deelnemende locaties met hierin een poster, sticker en afbeeldingen voor op social media. Heb je deze nog niet aangevraagd? Mail dan naar support@champ.nl.

Scannen van tickets

Uitbetalingen: zo werkt het

Hoe zorg ik ervoor dat ik word uitbetaald?

Bekijk de video om te zien hoe je een sporter incheckt. Dit is belangrijk om een correcte uitbetaling te garanderen. Jouw bedrijfprofiel is door het supportteam van Champ compleet gemaakt. Om, naast jouw zichtbare profiel op de website van Champ, ook jouw de uitbetalingen in orde te maken, hebben wij hiervoor de volgende informatie nodig:

• Een getekende overeenkomst
• Het valideren van jouw bankgegevens en online account

beatyourfriendslander

Alles op een rij

Actievoorwaarden

8 weken onbeperkt sporten

Van 14 augustus t/m 27 september 2020 hebben consumenten de mogelijkheid om een ticket te kopen tegen een vaste prijs voor 8 weken onbeperkt sporten bij een sportlocatie naar keuze. Tickets kunnen worden ingeleverd van 14 augustus t/m 31 oktober 2020.

ios-android

En, wat ga jij doen?

Voordelen van Champ

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

En, wat ga jij doen?

  • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
  • Boeking en betalingen veilig online
  • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
  • Verhoog je bezettingsgraad
  • No cure, no pay

Meer dan 800 deelnemende locaties in heel Nederland, waaronder: