champ-logo

BACK IN SHAPE 2020

image-backinshape-header

Ben jij erbij?

De grootste sportcampagne ooit

Dit jaar lanceert Albert Heijn de grootste sportcampagne in Nederland ooit: Back in Shape. Champ levert hiervoor het sportaanbod aan. En jij kunt erbij zijn! Normaal gesproken richt een landelijke campagne als deze zich op tickets voor bijvoorbeeld pretparken of dierentuinen, maar nu ligt de focus volledig op sport. Een primeur! Consumenten krijgen gedurende deze campagne de mogelijkheid om 8 weken onbeperkt te sporten bij één van de deelnemende locaties. Die van jou? 

image-backinshape-header
image-fitness-header

Over de campagne

Landelijke dekking met miljoenenbereik

Tegen het einde van de zomervakantie start Albert Heijn met een landelijke campagne volledig gericht op sport: Back in Shape! Hierbij krijgen consumenten de mogelijkheid om 8 weken onbeperkt te sporten tegen een vaste prijs van €29,95. De campagne valt tegelijkertijd met een cruciaal wervingsmoment: het einde van de zomervakantie en het begin van het schooljaar. Hét moment waarop veel mensen weer besluiten te gaan sporten. Wil jij profiteren van een miljoenenbereik en nieuwe sporters aantrekken? Meld je dan nu gratis aan.

 

Deze bedrijven gingen je al voor:

beatyourfriendslander

Hoe werkt het?

Actievoorwaarden

8 weken onbeperkt sporten

Van 14 augustus t/m 13 september 2020 hebben consumenten de mogelijkheid om een ticket te kopen tegen een vaste prijs voor 8 weken onbeperkt sporten bij een sportlocatie naar keuze. Tickets kunnen worden ingeleverd van 14 augustus t/m 31 oktober 2020.

Jouw deelname aan de campagne

Na aankoop van een ticket zullen consumenten op Champ hun tickets verzilveren. Daarom gaan we na je aanmelding direct aan de slag om jouw aanbod op Champ te plaatsen. We nemen altijd nog even telefonisch contact op indien er bijzonderheden zijn.

Blijvend zichtbaar op Champ

Jouw sportaanbod kan buiten de actie om ook altijd geboekt worden op Champ. Zo ben je het hele jaar door zichtbaar voor sporters in jouw regio en heb je de mogelijkheid om geheel onder je eigen voorwaarden jouw losse lessen, trainingen of dagpassen te verkopen.

Ja, wij zijn erbij!

Meld je nu gratis aan

Actievoorwaarden

Algemene voorwaarden

Meer informatie?

Neem gerust telefonisch contact met ons op en vraag naar Peter.
030-3079530

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik meedoen aan deze actie?

Deze actie wordt aangejaagd door een grote landelijke mediacampagne waarbij in-store reclame in de AH-winkels, huis-aan-huisfolders, televisie en social media wordt ingezet. De campagne heeft daardoor een miljoenenbereik. Dit is dé kans om een grote groep enthousiaste, nieuwe sporters te bereiken en kennis te laten maken met jouw aanbod. Daarbij is de actie geheel zonder risico! Als het ticket niet wordt verzilverd, zijn er ook geen kosten. No cure, no pay.

Wat kost het om mee te doen aan deze campagne?

Tickets worden verkocht voor een vaste prijs van €29,95 (voor een aantal exclusievere gyms geldt een surplus van €10). Het gekochte ticket wordt verzilverd via Champ. Hiervoor brengen wij enkel 20% commissiekosten in rekening.

Champ-Mystery-Workout (3)
ios-android

En, wat ga jij doen?

Voordelen van Champ

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

En, wat ga jij doen?

  • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
  • Boeking en betalingen veilig online
  • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
  • Verhoog je bezettingsgraad
  • No cure, no pay