Select Page
champ-logo

We mogen weer met Decathlon

Alle informatie op een rij

Champ Sportbundels bij Decathlon

Kleding, accessoires, schoenen.. in een sportwinkel koop je alles wat je nodig hebt voor sport. Maar sport zélf? Niet verkrijgbaar. Dat vonden wij vreemd. Samen met Decathlon starten wij dit jaar daarom met de verkoop van Champ Sportbundels in alle winkels van Decathlon. Want sport kopen in een sportwinkel: dat is toch niet meer dan logisch? Dankzij ons gezamenlijke enorme bereik inspireren we zo heel Nederland om weer lekker te gaan sporten. Doe je nog niet mee aan deze campagne, maar heb je wel interesse? Meld je dan nu aan.

  Visuals – Decathlon-550x350_1

  Over de campagne

  Hoe werkt het?

  Cijfer 1

  Sportbundels bij Decathlon

  Bij Decathlon wordt de Sportbundel afgerekend aan de kassa. Na betaling ontvangt de koper een vouchercode die  nog dient te worden verzilveren via Champ.

  Cijfer 2

  Sportbundel verzilveren

  Via de link op de kassabon kiest de sporter uit de deelnemende locaties. Tijdens de betaling vult hij zijn ontvangen vouchercode in. Het verzilverde ticket ontvangt hij per e-mail.

  Cijfer 3

  Inplannen Sportbundel

  Vanaf nu kan de sporter zijn Sportbundel inzetten bij de gekozen locatie. Is de keuze op jou gevallen? Dan ontvang je hiervan een bevestiging. De sporter neemt zelf contact op om zijn bundel in te plannen.

  Cijfer 4

  Sporter registreren

  Scan iedere keer de QR-code of registreer de cijfercode die op het verzilverde ticket van de sporter staat vermeld. Alleen zo word je correct uitbetaald. Hier zie je hoe dit precies werkt.

  Promotie: dit kun je verwachten

  Landelijke dekking met groot bereik

  Een landelijke sportcampagne na een lange lockdown vraagt natuurlijk om een grootse aanpak. We willen tenslotte zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren om weer lekker te gaan sporten. We staan daarom onder andere vermeld op de website van Decathlon, worden genoemd in de nieuwsbrief en gaan advertenties draaien op social media. Wil je zelf ook meehelpen met de campagne en aan jouw netwerk laten weten dat je meedoet aan deze campagne? Bekijk dan ons social media pakket. Hierin vind je afbeeldingen en teksten om te delen op jouw account. Zo is iedereen op de hoogte van jouw deelname.

   Visuals – Decathlon-550x350_2

   Scannen van tickets

   Uitbetalingen: zo werkt het

   Hoe zorg ik ervoor dat ik word uitbetaald?

   Bekijk de video om te zien hoe je een sporter incheckt. Dit is belangrijk om een correcte uitbetaling te garanderen. Jouw bedrijfprofiel is door het supportteam van Champ compleet gemaakt. Om, naast jouw zichtbare profiel op de website van Champ, ook jouw de uitbetalingen in orde te maken, hebben wij hiervoor de volgende informatie nodig:

   • Een getekende overeenkomst
   • Het valideren van jouw bankgegevens en online account

   beatyourfriendslander

   Alles op een rij

   Actievoorwaarden

   50% korting op Champ Sportbundels bij Decathlon

   Tot en met het einde van het jaar verkoopt Decathlon verschillende Champ Sportbundels in de winkel en online met 50% korting. Consumenten kunnen deze inwisselen bij 1 van de deelnemende locaties.

   ios-android

   En, wat ga jij doen?

   Voordelen van Champ

   Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken.

   Champ is de perfecte marketingpartner om je bereik te vergroten. Het platform heeft alles in huis om jouw sport – onder jouw voorwaarden – bij sporters onder de aandacht te brengen. En laat je makkelijk en veilig je boekingen en betalingen beheren.

   En, wat ga jij doen?

   • Bereik nieuwe sporters in jouw regio
   • Boeking en betalingen veilig online
   • Bepaal je eigen tarieven en voorwaarden
   • Verhoog je bezettingsgraad
   • No cure, no pay

   Meer dan 800 deelnemende locaties in heel Nederland, waaronder:

   champ_illustratie_41@4x

   Overal toegang zonder abonnement

   Een potje padel met vrienden of boksen naast je vaste spinningles. Via Champ heb je toegang tot sport zonder lidmaatschap.

   champ_illustratie_37@4x

   Altijd een sport bij jou in de buurt

   Ontdek de grootste sportschatkaart van Nederland. Yoga, suppen of fitness? Je vindt altijd een sport die past bij je mood.

   champ_illustratie_20@4x

   Voor iedereen is er een sport te vinden

   Jij zet de eerste stap, Champ helpt je over de finish. Play it safe of ga uit je comfort zone met keuze uit honderden sporten.

   champ_illustratie_30@4x

   Flexibel sporten en geen verplichtingen

   Probeer vrijblijvend een nieuwe sport of andere gym. Ontdek wat bij jou past en betaal alleen voor wanneer je gaat.

   Smiley face

   Copyright 2020 Champ B.V. All rights reserved