Select Page
Logo_800_rood
phone2

Welkom bij MISSIE BAM E&W 2021

Download de Club BAM – Champ App

app store
play store

Uitleg

Hoe kan ik starten?

123

Download de app

1232

Open de app en klik op ‘Inloggen’

1233

Log in met de gegevens uit de welkomstmail

1234

Doorloop eenmalig de welkomstvragen

1235

Koppel je telefoon of externe tracker

123456

Schrijf je in voor de eerste gezamenlijke uitdaging en kijk wie er in je team zit

123
1232
1233
1234
1235
123456

Download de app

Open de app en klik op ‘Inloggen’

Log in met de gegevens uit de welkomstmail

Doorloop eenmalig de welkomstvragen

Koppel je telefoon of externe tracker

Schrijf je in voor de eerste gezamenlijke uitdaging en kijk wie er in je team zit

Veelgestelde vragen

Hoe start ik met de app?

Doorloop de stappen hierboven. In je mail heb je een gebruikersnaam (je Bam email adres) en een wachtwoord ontvangen. Als je deze invoert bij het starten van de app, heb je direct toegang tot Club Bam.

Waarom moet ik hier aan mee doen?

Je moet niets. Maar we vinden het belangrijk en leuk om bewust met onze gezondheid bezig te zijn. Wandelen en lopen is iets dat we dagelijks doen en dit is dan ook de basis van Club Bam. Zo loop je vanzelf binnen met leuke beloningen!

In welk team zit ik binnen de club Bam?

Iedereen is automatisch lid van heel Club BAM: Missie BAM 2021. Daarbinnen hebben we 5 teams gemaakt, waar je bent ingedeeld volgens regio. Op deze manier strijd je samen met je collega’s in 1 team tegen de andere regio’s. Samen met alle teams werken we naar een gezamenlijk doel, waarbij we ook een goed doel steunen met alle inzet. Samen bezig, met een lach en strijd!

Champ & BAM, waarom deze samenwerking?

Champ heeft als missie om meer mensen vaker te laten bewegen. Sport komt later wel, eerst bewegen. Daarvoor ontwikkelen we aantrekkelijke beweegprogramma’s. Laagdrempelig en toegankelijk. BAM heeft het beste voor met hun team, zonder te veel te willen bepalen of belerend te willen zijn. Champ en BAM werken voor Missie BAM 2021 samen aan beweging.

Het koppelen van een tracker lukt niet! Wat nu?

Het werkt motiverend om bij te houden wat je beweegt. Daarom kun je in de app allerlei soorten trackers koppelen. De meest gebruikte zijn die van je eigen telefoon. Voor Apple toestellen is dat AppleHealth, deze staat op elke Apple en de app heet Gezondheid. Voor Android toestellen is dat Google Fit. Daarnaast kun je ook Strava, Fitbit of je Garmin koppelen.

Het kan zijn dat de app na het koppelen een foutmelding geeft. Dit ziet er vervelender uit dan het is en heeft met de data te maken. Sluit de app af en start hem opnieuw op, dan is de tracker gekoppeld en de foutmelding weg.

Mijn tracker geeft meer stappen aan dan de app?!

Geen paniek! Elke tracker heeft een eigen synchronisatie ritme. Bij de een gaat dit direct en bij een ander duurt het tot 2 uur voordat je stappen zichtbaar zijn. In alle gevallen is het na 24 uur terugkijkend altijd kloppend. Heb je hier toch vragen over, mail dan naar hello@champ.nl. We helpen je graag verder.

Staat jouw vraag hier niet bij, neem dan contact op met het team van Champ via hello@champ.nl