Select Page

Experiences
Alle deelnemende locaties

Albert Heijn Spaarcampagne 

Alle deelnemende locaties

Kies uit één van de deelnemende locaties en verzilver jouw actiecode door deze in te vullen tijdens het afrekenen via Champ. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van jouw boeking. Neem contact op met de locatie van jouw keuze om de activiteit in te plannen.

image-experiences-lander

Hoe werkt het?

image-1

Koop een ticket

Volle spaarkaart? Koop een ticket voor Yoga op de actiewebsite van Albert Heijn.

image-2

Ontvang jouw vouchercode

Na bestelling en betaling ontvang je een e-mail met hierin jouw unieke vouchercode. 

image-3

Verzilver jouw ticket

Kies uit de deelnemende locaties, klik op ‘Boeken’ en verzilver jouw ticket door de vouchercode in te vullen bij het afrekenen. 

Bekijk alle deelnemende locaties

StadBusinessAdresTicket verzilveren
TilburgKlim en Boulderhal Block 013Lovensekanaaldijk 47Verzilveren

En, wat ga jij doen?

Over Champ

Champ heeft de missie om levens te veranderen door middel van sport. Sport geeft een goed gevoel. Het maakt ons sterker, sneller, fitter. Maar ook positiever, energieker en blijer. Sport maakt impact. Het is dé manier om doelen te bereiken. Daarom verbinden we Nederland met sport. We bouwen een community. Brengen sporters bij elkaar en sport dichterbij. Vol variatie. Makkelijk te vinden. Makkelijk te boeken. We verlagen alle drempels die sport in de weg staan. En, wat ga jij doen?

ios-android

Veelgestelde vragen

Hoe verzilver ik mijn volle spaarkaart?

Spaarkart vol? Yay! Tijd om hem te verzilveren. Je verzilvert jouw volle spaarkaart via de actiewebsite van Albert Heijn. En, wat ga jij doen?

Hoe verzilver ik mijn ticket?

Na het bestellen van jouw tickets via de actiewebsite van Albert Heijn, ontvang je deze samen met jouw vouchercodes per e-mail. Kies vervolgens op Champ uit de deelnemende locaties, klik op ‘Verzilveren’ en vul jouw vouchercodes in bij het afrekenen onder de optie ‘sporttegoed’. De korting wordt automatisch verrekend. Doorloop dit proces twee keer. Je ontvangt jouw verzilverde tickets per e-mail. Laat de QR-code scannen door de gekozen locatie. 

Kan ik mijn gekochte tickets inwisselen voor geld?

Nope. Het is niet mogelijk om jouw ticket in te wisselen voor geld.

Hoe lang is mijn ticket geldig?

Verzilverde tickets kunnen worden ingeleverd van 13 juli 2020 t/m 31 maart 2021, of tot het einde van het seizoen.